Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klau

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ... feltámasztom a cukorhalat. Becccssszóra...
Klau 2010.01.15 15:36:55
Klau 2010.01.19 17:14:58
 Még 16 nap, gondolta. Sebaj, az már hamar elmegy. Örült. Kiváltképp, mert csütörtök volt. A kedvenc napja, ilyenkor csupa olyan dologgal foglalkozik, amit szeret. A holland óra. Most kiváltképp jó volt. Rendhagyó. A hollandoknál a Mikulás nagyobb ünnep, mint a Karácsony.…..
 Hazaértem…  …a szobám ugyanolyan, mint eddig. Meleg van, ablakot kell nyitnom rögtön. Az ágyam megágyazva, néhány sebtében otthagyott ruhadarab hever rajta. A mamuszom a helyén vár. Az íróasztalomon viszonylagos rend, csak a mindennaposan használt cuccaim…..
Klau 2009.11.13 17:22:02
 Na volt egy kis időm "szórakozni"...Az eredmény, új design és már képet is tudok beilleszteni... éjjjjjjjjjen!!!!!:)    Pusssz-pussssz!!!!    ..
 Hellóbelló Mindenki!  Az utóbbi két napban megint – igen csak – kijutott a közösségi életből… Oké, persze, az ember azért megy ki külföldre tanulni, hogy A, nyelvet tanuljon, B, közösségi életet éljen. Tehát mostanában igen szófogadó…..
Klau 2009.11.09 18:09:34
 ... avagy Spaziergang in Marburg. :)..
Klau 2009.11.09 18:04:47
 Helló Mindenki!   Nagy poént kell megosztanom veletek!!! Tangóztam egy… áhh de kezdjük inkább az elején!:)   Hétfőn igazából semmi extra nem történt, ezért nem is éreztem fontosnak, külön irományt szentelni neki. Neteztem, volt egy órám, délután 4-kor…..
Hello Mindenki!   Most nem sok mesélni valóm van, tegnap semmi izgalmas nem történt. Mindenki az első óráit kereste, kivéve engem, én még csak azzal szórakoztam, hogy kikeressem, mi érdekel… Némi vigasztalás, hogy a német webes felület – ahol a kurzusok vannak…..
 Hellobello Mindenki!!!!  Be kell, hogy valljam, kezdek nagyon rákapni erre az irkálásra… De komolyan, képzeljétek úgy, hogy hazaérek, cucc ledob, ablak kinyit (mindig bődületesen meleg van, pedig nem is megy a fűtés), netbook előkap, és már írom is mi a pálya.…..
Haliho mindenki!!!Mar egy csomo mindent lirtam word-ben, hogy majd bemäsolom ide, es milyen jo lesz, de felejtsetek el... ez a gep amin netezni lehet egy tragedia.. se egy total commander, se egy sjatgep, ja es ha a faszbukot akarom megnyitni, kilep a mozillabol. Katasztrofa... 16.-a utan elvileg…..
 Mikrofon proba egy-kettö....:)Kedves barätaim, ismeröseim, szämomra fontos emerek!Itt probälom majd Nemetorszagban eltöltött negy honapom kalanjdait röviden összefoglalni - csak hogy ne maradjatok le semmiröl...Most persze meg nem tudom hogy is szedjem össze a gondolataimat, teny es…..