Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fake nathanp made in kínai

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gémóver az Igninek a villanyszerelő meló, Vladi is totál nullán, a Faja meg a Kocka pedig anyagilag úgyis mindig gyorskörszakáll. Az Anti persze nejlonmacsószik, amióta Elzának beindult a rehab biznisz. A büdös életben nem engedhetett meg magának előtte annyi minőségi G-t.…..
Lassan hajnalodott, de végre eljött a reggel. És világosban sosem oly ijesztőek az éjszaka árnyai...A kép innenKedves Blogolvasók,Bálinttal egy Bálint-napi buliban találkoztam, egy társaságban, amelyhez ő is, én is csak lazán kapcsolódtunk. Csöndes, szelíd fiúnak tűnt, olyan…..
Nagymama a görögországi poszton felbuzdulva nekünk írta meg élete első nyilvános panaszkodását. Azt írja, hogy a budapesti Der Tour New York-ban ejtette arcra a klasszikus módszerrel: nem azt a szállást kapta, amit itthon a prospektus alapján várt és ígértek neki, tehát amiért…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.07 09:50:39
 Benőke vinnyogva picsogott. Gecigyorsan pörgött le előtte élete filmje. Az egyik pillanatban még a kis Fajával kilenc évesen gyufáztak a templom mögött, a másikba meg mata beállva a ballagás után a Panó klotyójába rókázott. A valóságban meg teljesen kiszolgáltatottan…..
TÜNDÉRGYÁR pina 2009.10.04 17:23:00
A Rammstein zenekar legújabb videóját még éjjel sem vetíti az MTV, köszönhetően annak, hogy a klip végén egy nő hátára lövik a poént (segítek, nem géppisztollyal), és ebben a szellemben egy pornószájtra töltötték fel az alkotást. A cucc szigorúan tizennyolc plusszos, itt…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.05 10:36:02
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.05 10:32:49
Boszorka a fenti képet azzal kommentálta, hogy "az emberek még ezekben a válságos időkben sem vesztik el a humorukat". Hát én egészen mást mondanék, no de nem ember vagyok, hanem Magyarországra szakadt rákféle. Olyan régen szakadtam ide, hogy emlékszem arra, amikor a…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.05 10:27:55
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.05 10:20:44
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
fake nathanp made in kínai 2009.10.05 10:20:01
KAMU TARDAI TÖRTÉNETEK FMB+! 2009.10.05 09:49:08
Nathanp csapj a lovak közé, me' a kiéhezett tardai gyüttmenteknek ezekkel a koppintott fosch posztokkal kell beérni, amíg te nem tolsz ki újat. (az első hármat azért mindenképp kitolom). ..
 Elzának kajakra agyára ment a nemszívás. De annyira, hogy miután full kinyalta a kecót körösztbe-hosszába, a mások életét is rendbe akarta rakni. – A másokét, faszombazdmeg, csak az enyémet haggya ki!-  kurvaanyázott egy sort Anti, me’ még azon is kicsapta az…..