Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ejszakai anna

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barátnőmről derült ki elég hosszas, fájdalmas időszak után, hogy köszvényes. Dolgozó nő, kevés szabadidővel, és immár egy hosszú listával arról, hogy mit nem ehet...
ejszakai anna 2016.05.30 13:18:14
@ejszakai anna: persze kozben mar utana is olvastam; hat kemeny.
Arról, hogy meghalok, önmagában nem kéne írnom, hiszen egyrészt mindenki meghal, másrészt annak sincs hírértéke, hogy a „mindenki”-be én is beletartozom – ezzel kb. óvodás korom óta tisztában vagyok. Keresztény koromban mindennap imádkoztam „a jó halál kegyelméért”; ez komplex fogalom, amelybe…..
ejszakai anna 2016.01.26 01:30:29
***
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
Kezdetben nyilvánvaló volt, hogy a makettpárbaj a furcsa feladat, az új parlamentépület tervezése miatt lesz emlékezetes. Ezzel szemben végül a legizgalmasabb felismerés az volt, hogy a szakmai közönség is képtelen a racionális döntésre, ha cuki gyerek vagy a nagy színes…..
Ugye, emlékeztek még, kik azok a Mankák? Ők a Vattacukorhajú Lány bölcs és dundi nagynénjei, legalábbis megálmodójuk, Horváth Mónika szerint. Most itt a lehetőség, hogy Nálatok otthon is legyen egy saját bejáratú Manka baba, méghozzá a legbölcsebb, betűarcú fajtából,…..