Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naplovag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai riportunkat nem jól ismert közvetítőnőnktől olvashatjátok, hanem Lacitól.Berlin másképp...Négy napja vagyok Berlinben. Kellemes hely, elég messze Budapesttől ahhoz, hogy az ott megismert "szokások" hiánya észrevehető legyen. Például az emberek kedvesebbek, és sokkal…..
Timi Berlinben Erdei séta 2009.10.10 11:34:00
Tegnap nagyon szuper idő volt, uh muszáj volt kihasználni egy kis erdei sétára. :)Itt a közelben néhány buszmegállónyira van egy Grunewald nevű erdős rész. Egészen olyan érzésem volt, mintha a Mátrában lennék. Csak az volt a fura, h egy turista jelzést sem láttam. Úgy tűnik…..
Már az időjárás jelentésből tudtam, hogy csütörtökön elég esős idő lesz, uh erre számítva inkább jó sokáig aludtam. Az eső egész délelőtt zuhogott, de ami "kötelező program" volt, hogy bemenjek a városba a koli adminisztratív ügyeit intéző hölgyhöz (Frau…..
Timi Berlinben Berlinbe készülve 2009.10.03 18:11:00
Azért indítom ezt az oldalt, mert október 3-án, azaz ma elindulok Berlinbe, hogy ott töltsek egy félévet. Tanulni megyek a Technische Universität Berlin-re, de remélhetőleg az iskolában történteken kívül másról is be tudok majd számolni. ;) Néhány információ, hogy Berlinen…..