Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojan Krkic Perez

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választási hajrára fordulva a Kormányban is átszervezések jönnek, amelynek egyértelmű nyertese Lázár János lehet. „Mindenügyi bárminek lenni megtisztelő számomra, hiszen erre alkalmas vagyok, mind képességeim, mind készségeim, mind vagyonom és tehetségem megvan…..
Bojan Krkic Perez 2013.09.03 09:30:20
Egy emigráns vagyok csupán a sok közül, ki magyar honból Németbe került. Bár úgy döntöttem, itt is maradok (minimum jövőig), én akkor is otthon szavazok. Itt még ebben a hónapban lesznek parlamenti választások, és én nem fogok szavazni. Az ok nem az, hogy ne lennék német…..
  A hétvégén – nem teljesen véletlenül – belenéztünk az RTL valóságshow-jának adásaiba. Felrémlett, hogy még a kezdetekkor a csatorna elkészített egy – kifejezetten a ValóVilágra – szabott etikai kódexet, amelyet egyébként elküldött a…..
Azt ugye tudtuk, hogy a fehér iPhone 4-est nem lehetett megrendelni a debütálás napján, aztán később se, az Apple gyártási problémákra és nehézségekre hivatkozott.Ma egy hivatalos bejelentést tettek, hogy a fehér iPhone 4-gyel még több problémájuk van, mint korábban hitték…..
2005-ben szeptember végéig, 2006 és 2008 között augusztus végéig tartott reprezentánsaink kalandozása a nemzetközi kupaporondon, 2009-ben viszont a Debrecen december elejéig izzította a parazsat. Az elkövetkező egy vagy két hónapban választ kapunk a kérdésre: trendi…..
Bojan Krkic Perez 2010.06.30 13:04:46
H. András egészen Párizsig futott az új, enyhén szólva is kihívásokkal küzködő (magyarul szériahibás) iPhone-ért, sőt, olyan gyorsan futott, hogy első helyre sikerült furakodnia a többi konzumidióta elé. Saját honlappal is rendelkezik, természetesen az utolsó bejegyzések…..
Bojan Krkic Perez 2010.06.26 19:30:47
@Kandras: Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyet értek. Hülye egy szokás, de attól még jó :D
Subba Subba szív iWiW: Picsa 2010.06.04 09:15:00
Az iWiW felhasználói így fogalmazzák meg magukat az interneten.A világ legjobb fotója és A világ leggyorsabb alakformálása számítógépes program felhasználásával! KényelmesenPicsaMILFAlaposan dokumentált hétvége Ópusztaszeren!Kéz a kézbenCsóválja a farkátFotosop…..
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
A napokban Apával ismét villámlátogatást tettünk egy olyan helyre, ahol csak úgy nyüzsögtek a sikeres emberek. Rögtön leszögezném, hogy ezúttal Apa útjáról volt szó, én csak a szerencsés kiválasztott voltam, aki elkísérhette. Következzék hát egy kis tudósítás, persze én…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.30 09:07:00
A hétfői Hősöket már a The Big Bang Theory és a HIMYM ismétlések is megverték. Szörnyű ezt leírni. Taylor Kitsch (Riggins az FNL-ben) nagy hokirajongó, de sajnos a deadwingsnek szurkol. Majd kinövi. Az amerikai ötödikeses műsor készítői a következő hírességeket…..
Kezdjük a mai napot rögtön egy valószínűleg megerősítésre hiába váró adattal: eddig kábé 15 ezer iPhone 3G-t sikerült eladni a forgalmazás első hat hete alatt Magyarországon. Az információ több forrásból származik, olyanoktól is, akik elég közel állnak a tűzhöz, szóval…..
Bojan Krkic Perez 2008.10.10 09:14:50
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
Bojan Krkic Perez 2008.09.29 09:07:14
Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.09.29. 08:32:45

"Azért ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy bár nem foglalkoztat különösebben, de érdekes lenne tudni, hogy volt nőimnek hány barátnője tudja, hogy mekkora farkam van, hogyan dugok, valamint szoktam-e kék ingben rottyantani a szomszédoknak hajnalonta... "

Ismerős a sztori. Egyszer még le is lettem szúrva, hogy miért sértődök meg ezen, ez teljesen normális.
Nem elég, hogy Svájc előrukkolt itt nekünk a nagy hadronütköztetővel, de a napokban adják át az ország első metróvonalát ... Eb-t is rendeztek, szerencsés évük van! A lausanne-i M1 csak földalatti villamos volt, de most lett kész az M2-es vonal. Természtesen még véletlenül sem…..
Elindult a harmadik évad, és mint tegnap jeleztük már, a nézettsége akkorát bukott, mint a TV2 kétségbeesett próbálkozásai arra irányulóan, hogy ők legyenek a legfaszább kertévé a vidéken. A Hősök harmadik évadának premierje a maga 10 milliós adatával a második évad…..
Győzike 2,5 millió forintot kap a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorért - írja a Blikk. A lap tulajdonába került a show szabálykönyve is, ami szerint a szereplők - Győzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Szabó Patrícia, Benkő Dániel, Czene Attila, Bárdosi…..
Na, a végén csak felhívtam a zseniális levélváltás faarcú szereplőjét, a Pappas Autó Magyarországot, ahol elmesélték, hogy a céges levél abszolúte igazi, ők küldték. És hogy miért? "Az izzó miatt", válaszolta enigmatikusan a Mercedes-értékesítési részleg…..
Három hete forgatom a kezemben az T-Mobile által forgalmazott iPhone 3G-t. Főleg internetezésre és zenehallgatásra használom, telefonálásra kevésbé, hiszen ez egy kiváló netezőgép. Hogyan tudott az iPhone alig több mint egy év alatt 3 százalékos részesedést szerezni az…..
Az ország 3 legnagyobb beruházása mind-mind hálás téma a minden blog számára: 4-es metró, M6-os autópálya, Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa. Az "építkezéseket" és a botrányokat követve lassan ideje belátnunk, baromira nem mennek nekünk ezek az…..
Mivel mindennap kétszer gyalogolok át a Szabadság-hídon, pontosan látom hogy halad a munka. Mivel az átadási határidő a szerződés része, és valószínűleg nem állnak túl jól a munkálatokkal, így egy ideje éjjel-nappal dolgoznak. Egy este olyan 9 óra magasságában meg is…..
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
Bojan Krkic Perez 2008.09.04 14:01:15