Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polak

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi alkotmánymódosítás elleni tiltakozássorozat láttán nem hallgathatott tovább a KDNP Kommunizmus Bűnei Munkacsoportja, mivel bujkáló, ámde nagyon veszélyes tendenciákra ismertek rá a kérdés – a kommunista bűnök – szakértőiként: A KDNP Kommunizmus…..
polak 2013.03.13 00:39:58
@freehckr: elég nehéz egy napon említeni a most tüntetőket a 2006os kossuth téri debilek gyülekezetével.. ott voltam, szerintem átlagban legalább kétszeres az iq-szint és az iskolázottság is. érthető, akkor az akasztotta ki a népet hogy valaki bevallottan hazudott, a mostaniaknak viszont el kellett olvasniuk az alkotmánymódosítás szövegét és összehasonlítani az előző verziókkal, hogy rájöjjenek a turpisságra. lássuk be, ehhez több ész kell mint a 2006os szerű felháborodáshoz.
Most kívánhat csak igazán szebb jövőt magának a Jobbik: a radikális párt az elmúlt hónapokban elkövetett egy súlyos politikai hibát: elkezdett csak saját magával foglalkozni, a kisebb-nagyobb potentátok pedig sorra teregetik ki a szennyest egymás szavahihetőségéről,…..
polak 2012.08.07 15:03:48
polak 2012.08.07 15:10:57
@pHérték: hát, biztosan irtó hiteles lesz a tengernyi mindenféle-ellenes baromság után, amit eddig összehordott.. hirtelen megvilágosodik, és EU, szidó, cigány- és IMF barát lesz. és ezentúl még Szlovákiát sem akarja a félmilló magyarjával együtt kizárni az EU-ból, mint azt eddig tette. hajrá Csanád, van jövőd! :D
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
polak 2012.08.03 21:08:13
@ampelmann: beidéznéd, hol, mivel, melyik mondatukkal kicsinyítették gyurta aranyát?
polak 2012.08.03 21:16:26
@Kandeláber: egy régi könyvben olyasmit írnak, ha megdobnak kővel..
polak 2012.08.03 21:19:09
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egy sima NATO protektőrátus is megteszi. az afganisztánból kivon csapatokat kéne ide telepíteni, és a magyarokat 10-15 évre eltiltani a közügyektől. meg idehozni pár norvég és svéd társadalommérnököt. akkor lenne remény egy szebb jövőre.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
polak 2012.08.03 12:10:46
@Palestinenser: nem, én a kgb-re tippeltem. sikerült egy magyar arany kapcsán egymásnak ugrasztani az embereket. bár czene kezdte a gusztustalan kormányfényezéssel élő adásban. gréczynek életében először igaza volt. magyari cikkében aki nem értette az iróniát és a poént, az szánnivaló. az pedig egyszerűen tény, hogy az angol majdnem utolérte a véghajrában, és ha lett volna még 10 méter, akkor ő nyer. de ezt így egy csokorba kötve faszán lehetett írni egy ilyen fenti okádást.
polak 2012.08.03 12:52:18
@öt görög: valóban egy harmatgyönge írás, ez a baj vele.. sajnos épp elég gyönge ahhoz, hogy a hülyék félreértsék.
  Férfiak! Férfiak, akik monitorotok rideg fényébe meredve, magányosan scrollozzátok a Haszon Magazint, Napi Gazdaságot és a Forbes-t, unottan olvassátok a Playboy eheti magvas mélyinterjúját, üveges tekintettel meredtek a tiltott pornóoldalakra, mert nincsen az internetes…..
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
polak 2012.07.11 13:43:54
@Nyiri: ilyen alapon mindenki ripacs, aki a médiában dolgozik. egyébként van benne valami, de jó lenne, ha a többi médiaripacs legalább tizedannyira lenne művelt és vicces mint Hajós.. nem hajóssal van baj, hanem a sokezernyi egyéb ostoba seggfejjel aki médiaszereplőnek mondhatja magát.
polak 2012.07.11 14:10:49
@dr. Ez is csak egy nick: nyilván lehet kritizálni Hajóst, de tényleg tele a média mindenféle jöttment nímandokkal, akik buták mint az ólajtó. fel nem foghatom, miért pont a Hajós és Puzsér féle értelmes eredeti figurák csípik egyesek szemét. Szerintem az irigység beszél belőlük..
Mandiner blog Csak az RMDSZ? 2012.06.12 11:11:00
  A vasárnapi romániai önkormányzati választásokon a három magyar párt versenyét egyértelműen az RMDSZ nyerte (a teljes választást pedig a szociáldemokraták és a nemzeti liberálisok szövetsége, az USL). A magyarországihoz képest elképesztően lassú eredményközlés alapján…..
polak 2012.06.12 13:03:56
@Király Zsolt (Körkép.sk): "Magyarországról megmondani a tutit (így vagy úgy), a helyi viszonyok ismerése nélkül hiba."
hát pont erről szól a cikk.. és ezzel válaszoltál is magadnak. ezt csinálja a fidesz. belepofázik és irányítani akar a helyi viszonyok ismerete nélkül. eldönti ki a magyar és ki nem. legalábbis azt hiszi. szeretné. de amint a szlovákiai és romániai választások mutatják, szerencsére nem így működik a világ.
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
Szavazás-Egyszer már megkértük olvasóinkat, hogy szavazzanak, kinek melyik párt jön be, kire szavaznának, ha most lennének a parlamenti választások. A mini közvélemény kutatás szerintem akkor jól bizonyított, ugyanis hasonló arányú külömbségek voltak a megyi választásokon…..
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
Géppel a nyakban Giccshullám 2009.09.23 22:40:00
Csak ne fintorogjatok, felrakhattam volna egy brutális naplementét is, vagy az Alhambrát, háttérben a Sierra Nevada csúcsaival. Úgyhogy csitt!..
Géppel a nyakban Tangier 2009.09.21 13:21:00
Azt ígértem ugyan, hogy spanyolországi képeket mutatok, de mivel tettünk egy rövid kitérőt Afrikába is, következzen most egy pillanatkép Marokkó kapujából...
polak 2009.09.21 22:37:23
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
polak 2009.09.06 19:31:52
@értelmetlen_nevű: és mégis, hány komment után jogosult az ember kritizálni a válogatottat? aki eddig nem kommentált, az tegnap kezdett magyar focit nézni szerinted? Annakidején rendszeresen jártam meccsekre, és nem ülni, hanem a béközépben ordítottam rekedtre magam, még pl. Krakkóba is elmentem, de a magyar foci - elsősorban erkölcsi - leépülését látva lassacskán elmúlt a lelkesedés. Most kicsit visszatért.
Én például nem vontam kétségbe hogy a fiúk kiadtak mindent magukból. Csak azt írtam, hogy hogy ez ennyire elég egy komolyabb csapat ellen. Nem lehet nem észrevenni a magyar focisták mentális és tudásbeli hiányosságait. Ezt nekik is tudniuk kell, ha nem tudják magukról, hülyék. És ha megsértődnek mert urambocsá a néző is látja, hát akkor inkább ne álljanak ki a pályára. Hisze ez egy ilyen munka. Örüljenek hogy 40ezren kíváncisak voltak rájuk a helyszínen is. Nem kéne kétségbevonni valakinek a magyarságát csak azért, mert más a véleménye. Nyilván könnyebb nézőként ugatni, mint a pályán izzadni a svédek ellen, de ez már csak így van. nézők nélkül foci sem lenne. ÉS hogy lehugyoznád a labdát? És ezt hogyan magyaráznád meg a 40ezer fizető nézőnek, akik a pénzükért látni is szeretnének valamit?
Mert az RTL Klub mindent megtehet.Mert nem számít, hogy hónapok óta tudni lehet a magyar-portugál kezdési időpontját, most, egy héttel előtte esik le valakinek, hogy jé, ütközik a Barátok közttel. És mert nem lényeges még az sem, hogy ha most szombaton borul a papírforma, és…..
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
2 gatya, 2 póló és 800 kilométer. Michael Palin, aki nálam az ultimate kedvenc Monty Python-tag, tuti így nyomná végig az El Caminót, a mögötte kullogó BBC-csapat meg kidöglene az 50 fokos hőségben a rengeteg cucc miatt. Nekem nem viszi tévéstáb a holmimat, és kerékgurítással,…..
Nikíja Svédország 2009.07.30 10:00:00
Lépten-nyomon ilyen táblákkal találkozott az ember :)..
polak 2009.07.30 12:46:49
Géppel a nyakban Geometria 2009.07.30 10:30:00
Üvegház lehetett hajdanán vagy szerelőcsarnok? Nem tudom. Ez az objektum a dunaszerdahelyi kórház közelében rozsdásodik. ..
Géppel a nyakban Banana republic 2009.07.21 12:17:00
 ...vagy csak nekem hasonlít Oroszország térképéhez ez a vakolatfolt?..
Babits Mihály már 1936-ban arra panaszkodott Kosztolányiról írt nekrológjában, hogy a magyar regények "nincsenek megírva". Éppen a Pacsirta szerzőjét hozta föl ellenpéldaként, kivételként.  Ottlik Géza hasonló megjegyzést tett. Szerinte a magyar írók…..