Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ulpiustamas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Ultrabal 2010.10.18 14:35:01
Nem akarok kommunistázni, de ilyen szélsőbalos beszéd a Parlamentben utoljára Kádár szájából hangozhatott el, mint amit most Orbán levágott. Nehéz tartalmilag minősíteni a miniszterelnöki beszédet, de valahol a sírnivaló és a botrányos szavak környékén találhatók a…..
ulpiustamas 2010.10.18 17:13:20
@megmondomdom: a CBA magyar tulajdonú, Jarai cege szinten...a külföldi erdekeltsegü cegek daridoznak itt a "kifizethetetlen" nagysagrendu, 3 esztendön at tarto adok miatt...na ez szanalmas...se az otp, se a mol, nem csinalt ekkora hisztit...menjen el az erste, meg a raiffeisen, a piaci ürt betölti az otp...de nem fog, mert a jo zsiros magyar piac azert nem olyan rosz am...Gulyas ur,nem tunt fel, hogy mar nincs fajtiszta jobb es bal? azert ennel balosabb es jobbosabb dolgok is elhangoznak europaban, ellentetes oldalakrol...jarjon utanna...
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
ulpiustamas 2010.06.09 14:52:07
@kaffogó hebrencs: 3 évre szól, mivel ez egy pár nap alatt összedobott akcióterv, senki nem mondta, hogy stratégia...Nem lettem volna a fdesz vezetői helyében az elmúlt pár napban, ahhoz képest elég ügyes. A bankok 3 éves különadója is jó ötlet, hiszen egy éve tényleg az adófizetők pénzéből mentették meg őket...nem hinném, hogy belehalnának ebbe az összegbe, hiszen már újra100 milliárdos nagyságrendben profitálnak. 3 év múlva meg remélhetőleg dübörög...és azzal a bankok is jól járnak. Na, ez kezdtenek nem rossz, csak így tovább...külön szimpatikus, hogy 2 év alatt álnának át az új adórendszerre.
Szolgálati közleménnyel kezdek: ez nem egy pirotechnikai blog, tehát tessék a címet helyesen artikulálva* olvasni. S akkor a kifejtés: most az a meglepetés, hogy elmaradt a meglepetés. Idén szokatlanul hatékonyan működött a szivárgás, Orbán Viktor ma azokat mutatta be leendő…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
ulpiustamas 2010.04.27 02:56:01
@Tóta W. Árpád: Ne a spanyolok legyenek a nagyvonalúság és a fasza-európaiság mintái inkább...mellesleg mi is "nagyvonalúan" tiszta lappal indítottunk 89-ben, itt az eredménye...20 elveszett év, pedig lett volna mit számon kérni akkor: rákosi-rendszer, 56-os forradalom, kádárizmus, nagy magyar valóság, K-európa fíling? Ismerősek? ezek nem puszta lopások, ezek emberiség elleni bűntettek...el lett cseszve, ilyen nagyvonalúság nincs, a spanyoloknál se jött be, még ha az elmúlt pár évtizedben úgy is tűnt. valóban, renszert csak megdönteni lehet.