Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loran (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Karikák 2011.06.01 22:25:00
"döntened kell mi a fontosabb, megnyisd vagy őrizd önmagad, csak félig él aki nem szabad, a rabok szíve megszakad."                                   …..
Loran (törölt) 2011.06.02 09:50:12
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Loran (törölt) 2011.01.23 17:51:20
Michael Jackson - Michael (Sony Music) Új lemeze jelent meg a napokban Michael Jacksonnak. A szupersztár persze már másfél éve halott, de hát az ilyesmihez nem kell élni. Pláne manapság, és főleg akkor nem, ha róla van szó. Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, az egészben…..
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
Egy új Európai Uniós direktíva véget vethet az Apple minimalista dizájnjának. A szabályozás kimondja, hogy az elektronikai eszközöket úgy kell megtervezni, hogy az akkumulátor könnyen eltávolítható legyen, márpedig az iPhone, az iPod és a MacBook Air pont arról híres, hogy…..
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
hángörienidiocc A kultúra útjai 2008.05.12 17:13:00
Nemrégiben megjártam, ha nem is Tolnát-Baranyát, de Pécset mindenképpen, főleg a belvárosi részt. Igen, most megint az EKF program miatti siránkozás következik, csak egy kicsit másképp.Mivel most - ahogy az előbb említettem - csak a belvárosi részben mozogtam, ezért nem láttam,…..
Ismét egy közterületen csövelő idióta nő videója. Ilyenből már annyit láttunk, hogy tényleg jó lenne ha előjönne valaki aki ilyesmire veri (ne!). Be se mutatnánk már, ha nem szerepelne a végén az a bajnok öregember. ..
Loran (törölt) 2008.05.06 18:33:25
B lenne, de a befejezés miatt: C- J. K. Rowling: Harry Potter and the Deathly Hallows, Bloomsbury, 2007, 6190 Ft. A hetedik rész kampánya egy dologra volt felfuttatva, hogy valaki meg fog halni. Rowling nem viccelt: mindenkit megölt, akit csak lehetett. A jó regény megteremti olvasóját…..