Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szoknyapecér

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Zsenivé nevellés 2010.10.02 06:31:00
 A lecsupaszított valóság.  pocaklakó Nagyjából 17 600 találat (0,13 másodperc) 1.Csak az ostobák szórakoznak a véletlen-nel a zsenivénevelésben. A véletlen Az Evolúció alapja, a tili-toli-tallálom, aminek ugye a létünket köszönhetjük, totózgatás az…..
szoknyapecér 2010.10.05 00:27:24
@Nina Skye:

most mivan vice-versa működik ez nikkkiszimat vagy mi van?mi van!
hiejába fixirozom magam a tükörbe,mégsem vagyok képes észrevenni azt a kurva billogot amit retkesfaszú mindenható sütött rám,te ugye látod,milyen betűvel kezdődik?
szoknyapecér 2010.10.05 22:34:44
@Frick László Emlékzenekar:

Patália a befagyott tó közepén hajba kaptunk te(ő) meg én(ő) a súlytalanság tömegén..ahamm!szóval sanszos a Zámbó Dzsimi versus kokasgyuri affér következményit gyakorlati síkon kultiváló-faszom már megint emeletet vétettem-magatartás.

@Nina Skye

amúgy miért?
szoknyapecér 2010.10.06 19:07:22
@Nina Skye:

Muszáj mindig a hozzám intézett kommentjeidben bujtatni a hivatalos közleményeid:?addig nem zavar amíg nem bennem látod a potenciális csárlit meg egyéb jóakaróid:)
és háát igen,egy hét-a kiberkarám keretein kívül-inríllájf után néha én is meglepődök az itteni magamon.
"profilom" meg lehet hogy nem passzol a blog- szanaszéthulló ökörhugy által rajzolt-nem pejorért- komplex sablonjában,de kár volt fáradnod felpumpálni egy gumivárat a karám valamely,számomra is ismerős, félreeső szegletében a tudományos játszóteretek e módon történő tehermentesítésére,általában veszem a lapot viszont ha nem tetszik földhözbaszom-.Csók