Regisztráció Blogot indítok
Adatok
le sourire

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás A vidám csontváz 2010.10.03 14:13:00
Miért is keseregne egy aranyos csontváz, ha a kezében tarthat egy virágot és egy gitárt? Pláne ha még a haja is tökéletesen áll! Sajnos a fotón még kicsit hártyás a bőr, ezért nem annyira jók a fények!..
Ha valaki képes arra, hogy elvonatkoztasson a popsiról, akkor rájöhet hogy a tetovált kalózhajók éppen hadban állnak egymással, és jobb oldali éppen meglőtte a másikat, ami elkezdett süllyedni.Valakinek sikerült? ..
testmódosítás Genital beading 2010.06.08 22:31:52
Stricigolyó, beültetés, péniszgolyó. Rengeteg neve van, de talán a genital beading a legjobb. Ezen a képen a golyók kb. fél éve vannak bent és tökéletesen legyógyultak!..
testmódosítás Béka körvonal 2010.06.07 00:59:45
Béka sziluett!!!   ..
Most, hogy lassan egy év telt el... elkezdem a blogot, mert rájöttem, hogy hogy is kell.A technika sosem volt a barátom.Azért éreztem, hogy eljött ez az ünnepi pillanat, mert itt ülök a fürdőszobában, egy pohár borral és egy szál cigarettával a kádban. A magyarázat egyszerű: a…..
Egy régebbi postban már láthattatok egy meghökkentő portrét XRoniX-ről! Nos, a látványt sikerül fokoznia: rajzolt bajusz, és betetovált szemgolyó az új body mod!A srác amúgy egy lengyel piercer, és a Gdansk-ban megrendezésre kerülő expo-n lesz szerencsém vele élőben is…..
le sourire 2010.05.30 04:42:56
@Csönd-Nesz-Rizs.®: amit én olvastam róla, az alapján végleges. de erre én is kíváncsi lennék, mert konkrétan sehol nem írták ezt le. a másik szem írisze pedig kontaklencse. szerintem.

amúgy bizarr.
Ezek a csillagok valaha tetoválásokat rejtettek: három színes csillag volt, akiket teljes egészében kinyúztam. Ennek már vagy 2,5-3 éve (nem jó az időérzékem, és feledékeny is vagyok). A csillagok azóta szépen kifehérdetek és rendesen ki is domborodtak! A továbbra kattintva…..
le sourire 2010.05.16 15:33:42
Ezt a tetoválást egy nagyon kedves anyukának csináltam, akit a férje csak cicának szólít. A cicát ábrázoló rajz pedig a kisgyerekei szobáján lógott. Elképzelhető, hogy később még színeket is fogunk tenni a macsek testébe...
le sourire 2010.05.15 03:06:06
le sourire 2010.05.15 10:11:32
@Csönd-Nesz-Rizs.®: attól hogy anyuka rögtön öreg, meg szemölcsös is?
A héten sikerült végre kijavítanom, illetve kicsit szebbé varázsolnom egy pár hetes munkámat, aminek ez lett az eredménye. Most használtam életemben először magnum típusú tűt, amivel a cineket "színeztem" (pontosabban csak belezúztam némi szürkét a tökéletes…..
le sourire 2010.04.22 19:25:32
Pont két hete csináltam meg Tüske barátom füleit! Ma megnéztem a kész munkát, és örömmel tapasztaltam, hogy majdnem teljesen begyógyult, és tökéletesen összeforrt az új fülkagyló, így a hegyes fül teljesen jól működik! Klikk a továbbra a többi képhez!     ..
le sourire 2010.04.16 17:50:08
Ha valami igazán egyedire vágysz, akkor ezek után minimum egy pipát kellene az arcodra varratni, bár ez akkor is az első számú állatság lenne, amit valaha a tetoválógéppel műveltek:) Akár idiótának tartjátok, akár nem, szerintem ez mindenkinek mosolyt csal majd az arcára!A srác…..
mályvavilág 2010.03.28 18:17:00
 A nap igazsága:egy oroszlán sosem tud második lenni, sőt akárhányadik, neki mindig az első hely kell, legyen szó bármiről. És ha ez nem következik be, akkor elkezdi emészteni magát, gyötrődik, és szomorú lesz... De mindezt persze nem mutatja ki, nehogy mások észrevegyék a…..
Múlt héten készült. Az elefántfejű istenség alatt egy stilizált egérke található!..
le sourire 2010.03.26 22:04:36
@"the dragon": Talán ne csak úgy vaktába keress rá az 'om' kulcsszóra, hanem logikusan, mondjuk mivel Indiáról van szó, használhatnád az Om india kulcsszavakat. És akkor nem egy francia focicsapat nevét kapnád meg.
3.bp.blogspot.com/_9vPNlqoYUtY/SY1egN4z-fI/AAAAAAAACMo/kObQ4PTfxxk/s400/Ganesh+OM+symbol.jpg
@H.Orsa: jól néz ki, szép munka nagyon. Viseld egészséggel!
le sourire 2010.03.27 23:30:52
@est komor őre.: Ugyanaz. Egyszerűbb szimbólumként. Amúgy egy space a linked után, és működik is.
És vajon miért nem lepődtem meg, hogy nem vállalod magad?!
le sourire 2010.03.28 20:51:28
@est komor őre.: Nem tőlem kértek képeket.
Amúgy minden szimbólumnak létezik képi megjelentetése is. Pici fantázia és látod is.
Két hete csináltam és a varratszedés után így néz ki a begyógyult fülcimpa!..
le sourire 2010.03.22 22:13:22
@"the dragon": Senki nem lépett le, senki nem hagyott el, boldog vagyok, mosolygok, okom sincs az önpusztításra, vagy depresszióra. Köszi, jól vagyok.
le sourire 2010.03.23 00:12:22
@"the dragon": És ha éppen nincsen szükség arra a 'jószánékú' segítőkézre? Nem mondom azt, hogy nincsenek problémák, de azt igen, hogy egyik sem befolyásolja azt, amit gondolok, amit teszek.
le sourire 2010.03.23 00:35:24
@"the dragon": Köszönöm, de tényleg jól vagyok, és nincsen szükségem a 'jószándékú' segítő kézre. Problémák, mint mindenkinél, akadnak, de nem befolyásolják, és befolyásolták a hozzáállásom a tetováláshoz(pl).
testmódosítás Harcosok 2010.03.18 20:19:51
 Az ember civilizációs fejlődése során sokszor került szembe olyan erőkkel, embercsoportokkal, akikkel nem volt közös az érdekük, így gyakran harcok, háborúk alakultak ki. Ezekben a háborúkban rendszerint csak férfiak vettek részt, és gyakran az életük árán kellett…..
le sourire 2010.03.21 23:18:02
@"the dragon": azt látom bonyolultnak, hogy egyes emberek nem képesek haladni a korral, és tolerálni a másik szokásait. A mondandód második felére nem reagálnék. Nem alacsonyodok le egy ilyen régimódi felfogású emberhez.
le sourire 2010.03.21 23:47:38
@"the dragon": Sok tekintetben jobb lenne egy egyszerűbb társadalomban élni, ahol nincs ennyi összetűzés semmilyen téren sem. De nem ott élünk, így azt kell elfogadni, amit kaptunk. Ezért mondtam azt, hogy egy ilyen szintű vitatkozáshoz nem fogok lealacsonyodni. Szerinted úgysem jó az amit mondok, én meg nem fogom tudni megérteni a te álláspontodat. Hiszen szerinted csak azok lehetnek összetett, érdemleges, értelmesnek mondott személyek, akik elítélnek mindent, és mindenkit, aki más, mint az ő elképzelésük... Ehhez csak gratuálni tudok.
testmódosítás Interjú Rolf-fal 2010.03.17 19:01:02
Rolf-ot először két éve láttam a bécsi tetováló expon, és az extrém külseje rögtön lenyűgözött. Nem láttam még ennyi piercinget egy emberen, főleg nem úgy, hogy csak az arcában több mint száz darab ékszert visel. Akkor láttam továbbá élőben implantátumot először: Rolf…..
A pop-art lényegében egy olyan művészeti irányzat, ahol hétkönapi tárgyakat ábrázolnak oda nem illő helyeken, gyakran oda nem illő színekkel. Ezt a fajta irányzatot próbálja Jef tetoválásban alkalmazni, ahogy a képeken is látszik, meglehetősen nagy sikerrel! Munkáiban…..
le sourire 2010.03.16 20:49:12
Kostek munkáiban az tetszik a legjobban, hogy merész avantgard dolgokat képes alkotni, de néha olyan bonyolult mintákat, hogy szinte követhetetlen az egész. És valahogy pont ettől lesz utánozhatatlan a művészete, hiszen kétszer ugyanazt a mintát lehetetlen lenne megcsinálni. A mostani…..
Pont egy éve volt, amikor létrehoztam saját kis blogomat, melyben a különböző remek testmódosításokat akartam bemutatni, valamint az ezek mögött rejtőző mélyebb gondolatokat, filozófiákat. Azóta szerencsére egyre többen olvassátok nap, mint nap írásaimat, gondolataimat, aminek…..
Gyönyörű bonsai vágás Wayde Dunn által elkészítve (akiről már írtam néhány szót a blogban).Érdemes megfigyelni a fa törzsén lévő árnyékolásokat, amik nem nyúzva vannak, hanem vékonyan és sűrűn bevagdosva, így a gyógyulás után szép árnyékolás jelleget adnak a…..
testmódosítás Véráldozat 2010.03.14 14:18:00
A vér szent dolog. Sötétségben kavarog, megfosztva minden fénytől, ám ha világosságot lát vörös színben pompázik. Azonban ha túl sokáig van a fényben elkezd sötétedni, hiszen visszavágyik az erek védelmébe, az örök sötétségbe ahonnan ered. Vér nélkül nem jutnának a…..
Egy népcsoport, ahol ha tag vagy nem rejtheted el magad. Ahol az életed története az arcodra van írva, pontosabban az arcodba van vésve. Minden szakasza az életednek kapott egy újabb vágást az arcodra, vagy valamely más testrészedre. Ha harcos vagy tisztelnek, ha nem mész át a…..
testmódosítás Füljavítás 2010.03.13 23:46:00
Egy hete készült, szerencsére szép volt az eredeti fülcimpa, így a rekonstrukció is szépen sikerült...
Az egyik legnagyobb amcsi mester által, aki nem más, mint Brian Decker. Egyszer majd írok róla és a többi munkájáról egy hosszabb bejegyzést is, de addig legyen elég ez a szépséges munka:..