Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalipa

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már két rész lepörgött az AMC újabb saját gyártású képregény adaptációjából és azt kell mondjam én csak ajánlani tudom. Igaz, a legtöbb AMC gyártmánnyal így vagyok, mivel elég sok minőségi sorozatot gyártottak/gyártanak. Elég csak a Breaking Bad-re, The Walking Dead-re vagy a Better Call Saulra…..
Határátkelő Létezik másik út 2016.06.29 04:42:24
„Van alternatíva, nem folyton keseregni kell, hogy semmi nem változik, hanem következetesen afelé kell menni, hogy változzon a helyzet, akkor is, ha fáj” – írja a Magyarország 2.0 pályázatra érkezett posztjában László, aki végigvette, min és hogyan lenne érdemes változtatni az országban – kezdve az…..
kalipa 2016.06.29 22:05:50
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Az előző cikkből láthattuk, hogy még a gyári megoldások sem mindig megfelelőek, hiszen alkalmazásukkal több kárt okozhatunk, mint hasznot. Ezért álljon itt most néhány rövid tanács, amivel úgy kezelhetjük a keletkező hulladékot, ahogy az a…..
kalipa 2016.05.25 19:36:37
@Don't Panic, Stay Calm: Érdekes módon ha az ember az étrenden nem is változtat,hanem csak testmozgást végez ami a hasfalat megedzeti pl. Zumba,sima lábelengetés előre-hátra minél magasabbra (nem vicc,használ,csak időközönként csinálni kell) akkor észre sem fogja venni,hogy görcsöl.Pluszban esetleg ha pár női tag olvassa hátha bevállik neki, azon a napon mikor megjön az orosz csapat még véletlenül sem szabad enni csokit/valami édeset mert erősödik a fájdalom.
Persze ez szintén személyes tapasztalat. :)

UI:Elég nagy "orvosi tudásod van" a posztjaid olvasása alapján,nem tudom,hogy jártas vagy simán a témában vagy ilyen tipusú pályát választottál és azért :)
kalipa 2016.05.25 20:04:48
@Don't Panic, Stay Calm: Akkor pedig respect neked a legutolsó bejegyzés miatt :)
kalipa 2016.05.25 20:06:26
@Don't Panic, Stay Calm: Akkor pedig respect neked a legutolsó bejegyzés miatt :)
Nagyon érdekes lett a mai, a Magyarország és én pályázatra érkezett írás, hiszen Éva megközelítése olyan, amire én őszintén szólva korábban nem gondoltam volna, ellenben végigkövetve a gondolatmenetét, nagyon sok igazságot találok benne. Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok…..
Ezennel megindítom életem első posztját az egyik jelenlegi kedvenc színészemmel karöltve.Érzem,hogy nem lesz gyaloggalopp,de mindent ki kell próbálni az életben egyszer nem? :) A  Central City-beli karakter Eddie Thawne-ját alakító színész ma ünnepli a születésnapját.Isten…..
Ha nyár, akkor nyári munka, ami nem csak arra lehet jó, hogy némi pénzt keressen az ember, hanem arra is, hogy külföldi tapasztalatot gyűjtsön és megalapozzon egy esetleges későbbi határátkelést. Így tett Dániel is, aki a Vajdaságból indult és jutott el az Egyesült…..