Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badgeeeer

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban kommentelhettek gitárbeszerzési ügyekről/bajokról, kiragasztom majd az oldalhasábba, hogy szem előtt maradjon akkor is, ha neadjisten rengeteg új poszt születne, és ez lecsúszna...
InfoÓbuda SZIGET 2007 2007.08.08 04:11:00
Kedves Blogom! Örömmel szeretném bejelenteni, hogy az InfoÓbuda kint van a SZIGET-en! Ha valaki kint jár, és lát minket, jöjjön oda, mi készítünk fotókat! A nulladik nap eseményei: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról LGT!!! Szerintem nem kell mondanom senkinek, hogy…..
Kedves Blogom!Úgy érzem, itt az ideje, hogy leírjam a véleményemet, és a tapasztalataimat az általunk szervezett szépségversenyről!Első sorban, sajnos be kell látnom, hogy nem sikerült annyi hölgyhöz eljuttatni a lehetőség meglétét, mint ahogy azt terveztük... Így…..
Kedves Blogom!Örömmel láttam, hogy érkezett egy komment, ami arra irányult, hogy nehogy abbahagyjam a blogom írását. Sajnos egy kicsit el vagyok csúszva mostanában a munkával, de igyekezni fogok időt szakítani a blogomra is!Úgy gondoltam, hogy legyünk aktuálisak, és leírnám, hogy…..
Elhatároztam, hogy ezentúl mindig így fogom kezdeni: Kedves blogom! (Sosem írtam naplót, úgyhogy legalább itt kiélhetem magam az ilyen felszólításokkal:)A mai nap elég nyüzsi volt. 11 órakor kezdődött az Óbudai Nyár 2007 megnyítójával egybekötött sajtótájékoztató. Ambrus…..
Kedves blogom... vagy mi! Még sosem csináltam ilyet, de mindenki azt mondta, hogy ez nagyon jó! Első ránézésre nekem is tetszik:))Szóval, Vajó Miklós vagyok (22), Óbudán lakok, egyetemi éveimet lassan befejezem a Szent István Egyetemen. Családi vállalkozásban elindítottuk…..