Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nairobi1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
nairobi1 2011.11.26 17:38:12
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
nairobi1 2011.05.05 18:01:57
@belekotty: tudod az általad említett egyetem az ország BME utáni második legjobb műszaki képzéseit fogja össze,úgy mint a Kandó,Bánki,stb,tehát a Budapesti Műszaki Főiskola jogutódja.Nyilván nem egy MIT vagy akár BME,de attól még tényező,úgy meg főleg hogy műszaki embereket képez ki.
 Szerintem ez túlírt és kamu, de döntsétek el.Sziasztok Szakítósok!Sokáig érlelődött bennem az elhatározás,de végre rászántam magam,hogy mint olyan sokan,a szakítós közönsége elé tárjam a magánéletem.A történet a Pécsi Tudományegytem közgáz karán…..
nairobi1 2009.11.10 20:47:30
@Kedves Nard: mondjuk azt hogy neked nem tetszett.stílusról meg a blogod alapján nem pont neked kéne értekezni:).
szerinted izgat hogy NARDnak nem tetszett?:D
veled sem érdemes kezdeni,kis monitorharcos
nairobi1 2009.11.10 21:15:03
@Drága IV gernika: igazad van,gernika.nyerted a kivagyiság versenyt,meg a hasonszőrű kollégáid(nard),akik attól érzik kurva jól magukat hogy itt a blogon el tudnak valami osztást röffenteni.
(érdekes amúgy hogy egy tök ártatlan hülyeségből milyen pre. harcot csinál gernika:varánuszarc,önérzetes soviniszta pasi,irl,stbstb:D:D)

elnézést mindenkitől akik valamiféle médiahacknek hitték,vagy akik úgy élik meg hogy szét akarom barmolni a blogot,nem ez volt a cél,sőt a rendes humorérzékkel megáldott szénalapú élőlények is fogadják kanossza járásom:)
nairobi1 2009.11.10 21:18:18
@Edrik: nem ment el,mindegy.

elnézést azoktól akik valamifajta médiahacknek hitték,vagy úgy érzik szét akarom barmolni a blogot,mert erről szó sincsen.iletve fogadják kanossza járásom a normális humorérzékkel rendelkezők is:)

gernikához meg a nard féle slepphez csak annyit,nézze végig a kommentjeit és derüljön ő is jókat a céltalan fröcsögésen.

jóccakát
Tudom, hogy sokat késett ez a bejegyzés, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy megírjam. És az a szar, hogy amikor egy nagy posztra gyűjtöm az erőmet, akkor kicsiket sem írok. Pedig van néhány dolog, amit kisebb bejegyzésekben leírhattam volna. Meg az is vicces, hogy az előző posztom…..
Bocs, hogy ilyen régen posztoltam, csak valahogy nem volt kedvem. Pedig már másfél hete érett ez a poszt bennem. Annak, hogy csak most írom meg, van egy előnye és egy hátránya. Az előnye az, hogy így a második hét eseményeit is le tudom írni, a hátránya viszont az, hogy rövidebben…..