Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trailblazers1

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy érzem, fejben kell helyrejönnöm" – mondja Mihály Árpád, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. A székely támadó az előző szezonban ontotta a gólokat, csak egy egységgel teljesített a meccs/pont átlag alatt az EBEL-ben, csapata legeredményesebbje volt. Az idén…..
Hatalmas meccsen vert bajnokot és listavezetőt a Sapa Fehérvár AV19. Ezúttal nem aludtunk el a meccs elején, már az első harmadban is egyenlő ellenfelei voltunk az EBEL első számú sztárcsapatának, a legtöbb helyzetet érdekes módon hátrányban alakítottuk ki, de ekkor még nem…..
Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen. A Mol Liga két utolsója…..
Akik nem szoktak hozzá a Sapa Fehérvár AV19 feltámadásaihoz, már az első harmadban úgy gondolhatták, eldőlt a Vienna Capitals elleni meccs. A hazai csapat álmosan, az ellenfél agilisan kezdett, már a 3. percben hátrányban voltunk. Megijedni sem volt időnk, megkaptuk a másodikat,…..
Az első harmadot 2-0-ra, a másodikat 2-1-re nyerte a szlovák másodosztály legjobb csapata. A magyar csapat góljait Hoffmann és Feil szerezte, Borsos és Peterdi asszisztált. A gyorsjelentés szerint sok kiállítást ítéltek az FTC ellen, húsz percet, de a csapatépítést jól szolgáló…..
A Sapa Fehérvár AV19 finn kapusán hétfőn artroszkópos térdműtétet hajtottak végre egy letört porcdarab miatt, amely hetek óta akadályozta a fájdalommentes sportolásban. A remek kapus jövő héten már biciklizhet, de legalább három hét kihagyás vár rá. Ennek megfelelően az…..
Vátozatos mérkőzéseket játszottak a Mol ligás csapatok pénteken. A Dab.Docler 0-4-ről egyenlített, a HSC Csíkszereda lenullázta a Steauát, Sikorcin mesterhármast lőtt, az FTC újra alulmaradt egy szlovák 1. ligás ellenféllel szemben. A Dab.Docler olvasóink beszámolója szerint 50…..
Nem tudta felvenni a ritmust a magyar bajnok a horvát Medvescakkal szemben, és bár a különbség az első harmadban még nem volt annyira egyértelmű, mint utána, de a látottaknak megfelelő végeredmény alakult ki a Fehérvár ötödik felkészülési mérkőzésén. Az elején egy…..
Nehezen szerezte meg a vezetést és csak sokára biztosította be győzelmét a Sapa Fehérvár AV19 a HSC Csíkszereda ellen. A második harmad legvégéig kellett várniuk a nézőknek az első gólra, Ladányi Balázs szerezte Nagy Gergő és Palkovics Krisztián átadásából. Az utolsó…..
J. P. MacCallum és Peter Sevela továbbra is a Dab.Doclerért dolgozik, ez derül ki Azari Zsolt mai nyilakozatából. A klubvezető kifejtette, 15 játékosuknak van érvényes szerződése. "A csapat gerince tehát adott. A hiányzó játékosokat, ahogy eddig is tettük, saját nevelésű…..
"A Dab.Docler vezetőinek bizalma megingott irányomban, amire szerintem nem volt ok. Meg akarom mutatni, hogy más csapatnak akár 37 évesen is tudok segíteni" – mondta Borsos Attila, miután elköszönt a dunaújvárosi csapattól. 1995 óta jégkorongozott ott az erdélyi…..
Trailblazers1 2010.07.12 19:12:17
A 26 éves Vitalij Gavriljuk nagyon ponterős támadó játékos. Végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, legnagyobb sikerként 2003-ban tagja volt a divízió 1-et megnyerő juniorszelekciónak. Itt együtt szerepelt a Mol Liga egy másik remek csatárával, Vitalij Kiricsenkóval.…..
Trailblazers1 2010.07.11 17:06:30
A héten jó néhány átigazolásra került sor a Mol Ligában. Folytatjuk játékosmozgásokat összefoglaló sorozatunkat. Ezenkívül összegyűjtöttük az eddig ismert előkészületi mérkőzéseket is, időponttal, helyszínnel. Felkészülési mérkőzések:2010. 08. 15. HK Dukla…..
A Montreal Juniors az első kör elején lecsapott a magyar csatárra, így Hári János jövőre a QMJHL-ben jégkorongozik. A montreali csapat 2008 óta versenyez ezen a néven. Az előző szezonban a rájátszásba jutott, de az első körben kiesett. "Sok csapat szerette volna megszerezni a…..
"Pályafutásom szempontjából nem fontos, hogy az NHL-drafton a 39. vagy a 172. helyen választanak ki, sőt az sem, hogy draftolnak-e idén egyáltalán – mondta blogunknak Hári János. – Egyvalami számít: az, hogy hogyan játszom majd a kanadai juniorligában a következő…..
Trailblazers1 2010.06.26 07:31:07
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Trailblazers1 2010.06.17 18:29:22
Új játékrendszert és támadóbb szellemű jégkorongot ígér az új mester. Három év után visszatér Székesfehérvárra a válogatott Roger Holéczy, és új szerzemény a Dab.Docler fiatal hátvédje, Orbán Attila is. További két válogatott kerettaggal tárgyal a magyar bajnok, de…..
Trailblazers1 2010.06.03 18:29:56
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Már csak a magyar válogatott százszázalékos a divízió 1-es világbajnokság ljubljanai csoportjában, miután a szlovén és a brit csapat rendes játékidőben csak döntetlenig jutott a kedd esti rangadón. Pedig sokáig úgy nézett ki, a házigazdák hamar tisztázzák az erőviszonyokat,…..
Trailblazers1 2010.04.20 22:47:08
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
Trailblazers1 2010.04.18 19:53:42
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
Ezüstérmes lehet a magyar ifjúsági válogatott a krynicai divízió 1-es világbajnokságon, kemény küzdelemben gyűrtük le az erős kazah szelekciót. A közép-ázsiaiak megszerezték a vezetést, az első harmadban a hivatalos statisztika szerint sokkal többet lőttek. Az egyenlítő…..
Trailblazers1 2010.04.17 19:29:45
Minden idők egyik legizgalmasabb divízió 1-es világbajnoksága következik. Nagy öröm, hogy a tavalyi tragédiával szemben idén semmi sem zavarta meg a magyar válogatott előkészületeit. A játékosok és az edzők minőségében-hangulatában remek felkészülésről számoltak be. Igen…..
Trailblazers1 2010.04.16 21:45:25
Minden meccsre másképp kell készülnünk. Nem a végcéllal kell foglalkoznunk. Mindenkinek lesz mélypontja a vb-n, de ez a játék akkor is kevés lesz, ha az ellenfelünk gyengébben megy. Minden harmadban azonos szinten kell teljesítenünk. Az ifjúsági válogatott szerda este nyolckor a…..
Trailblazers1 2010.04.14 20:21:06
Trailblazers1 2010.04.14 20:28:49