Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slice

0 bejegyzést írt és 615 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Arsenal nagyszerű meccsen öt-háromra verte a Chelsea gárdáját, idegenben. A változatos mérkőzés egyik fordulópontját jelentette az Arsenal kapusának elmaradt kiállítása, amelyre a 49. percben nem került sor (2-2-es döntetlen volt ekkor az állás). A vétkes azóta…..
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
Slice 2010.08.15 19:23:45
@Everred: Azt eddig is tudtuk, hogy Fabregas, Rvp és Song kiesésével gyengül a csapat, de egy emberhátrányban lévő ellenfelet, aki ráadásul nem is játszik jól, meg kell verni még a B csapattal is. Itt most nem is beszélhetünk arról, hogy jaj nem volt szerencsénk, mert ez meg az meg amaz nem ment be. Nem, itt bizony kurvára nagy mákunk volt, hogy Cole hülye, Reina pedig balfasz volt. És ezekkel együtt sikerült ez összehoznunk.
Slice 2010.08.15 20:02:37
@bag: Nem igazán értem a logikádat. Ha valakit lefutnak, akkor tohonya? Akkor Torres is tohonya, mert Bolt valószínűleg lefutná..Favágó, mert kiállították? Azért favágó Kos, mert Torres rárúgta a kezére a labdát? Ha szándékosan kezezett volna, akkor sem lehet rá azt mondani, hogy favágó.
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Slice 2010.08.15 13:09:11
@Everred: Igen-igen ezért is írtam nagy betűvel azt, hogy kapus. Hartért imádkoztam amikor szóba jött, de reménytelen. Schwarzerrel és hozzá hasonlókkal sehol nem lennénk igazából. Ott van Frey akár..Boruc most igazolt oda, kétlem hogy 2en megférnének. De tennék rá egy nagyobb összeget, hogy most sem fog épkézláb kapus érkezni és minden marad a régiben.
Slice 2010.08.15 13:31:53
@man city: Mondjuk Cech szerintem nem említhető egy lapon VDS-el vagy akár a másik 2 emberrel. Amióta bukósisakban tolja sokat bakizik. Inkább Cesart venném még ide. VDS visszavonul hamar, szóval a jó kapusok száma csökkenni fog, hacsak nem érik klasszissá 1-2 fiatalabb tehetség.

Given bár nem világklasszis, de kb 10 góllal kapnánk kevesebbet, ha ő védene. Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy a tavalyi szezonban hány gólt kaptunk kapushibából. Abban biztos vagyok, hogy ez 10 fölött van.
Slice 2010.08.15 13:32:58
@Slice: "VDS visszavonul hamar," =VDS visszavonul hamarosan
A spanyol válogatott még gólt sem kapott a legutóbbi két torna egyenes kieséses szakaszában, az Eb-t és a vébét is behúzták. A hegemónia megtörésére fejvadászokat toboroztunk és összeraktuk az Elit alakulatot, melynek egyetlen feladata Spanyolország likvidálása. A spanyol…..
Slice 2010.07.14 02:35:01
@PaliDrobo: Ezután Piqué megérdemelné, ha őt is megdobálnák vagy hasonló, de lehetőleg zongorával/láncfűrésszel. Paraszt egy megmozdulás volt.
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
Slice 2010.07.12 01:39:20
@Mazsa-: Érdekes. Ha szerinted az Inter idén játékölő,favágó stb. focit játszott, akkor te nem tudom mit néztél. Az idei Inter látványosabb, szervezettebb és jobb focit játszott, mint a spanyolok a VB-n. Mondom ezt úgy, hogy az olasz foci és az Inter kifejezetten unszimpatikus nekem. A futball pedig akkor győzött volna, ha a focizó németek nyernek. A döntő elbaszásában pedig a spanyolok is nagy szerepet játszottak.
Lesz-e gigameglepetés? Vagy esetleg tükörsima holland győzelem?Lesz-e olyan játékvezetői baki, hogy már a döntőben alkalmaznak videóbírót?..
Slice 2010.06.29 02:38:03
@rango: Komolyan az ilyen sztorikat honnan szeditek, most pl. RvP-ről? Ott voltál? Esetleg te voltál az egyik csaj, vagy mi? Ennek amúgy sincs semmi köze ahhoz, hogy pályán párszor sunyi módon viselkedik.
Hat csapat mutatkozott be szombaton. Kettőben csalódtunk: Nigéria és Görögország főleg hozzáállásuk miatt váltott ki belőlünk szúrós tekinteteket. A másik négy azt hozta, amit mindig is vártunk tőle: Dél-Korea gyors volt és pontatlan, Argentína hozta a kötelezőt, USA…..
Slice 2010.06.13 15:15:12
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: A tegnapi gólt nem lehet a labdára fogni. Az a lövés szinte gurult, esélye nem volt cikázni a labdának. Egész egyszerűen Green balfasz volt és nem ment a labda mögé testtel.
A mai gólt sem fognám a labdára..ez sem volt az az irtózatos bomba.
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Slice 2010.05.05 21:47:14
@thetriggerhappy: Igen, és olyan is van aki a burzsuj építsünk szarból várat típusú csapatokat szereti. Ez van.
Slice 2010.05.05 21:48:36
@nils_h: Én csak próbáltam értelmesen válaszolni egy kommentre. Kissé zavaró, hogy minden angol posztban Wenger fikázása megy és az, hogy pedofil az öreg stb. Aki nem szereti az Arsenal szarjon már rá és ne beszéljen róla.
Slice 2010.05.05 21:52:02
@capor_: Ennek is vannak szintjei és a City elég magasan helyezkedik el ezen a létrán.
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Slice 2010.05.03 20:48:00
@nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m: Igen Wenger tehet arról, hogy neked nem jött be egy fogadásod sem. Kérjél kis kárpótlást az öregtől hátha..
Oké, hogy a csapat ma (is) egy fos volt, de a te kommented is ezen a szinten van.
Slice 2010.05.03 21:33:21
@nekedX: Nem hinném, hogy sikerül elbalfaszkodni még ezt is..1 döntetlen elég lenne az uccsó körben.
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Slice 2010.04.26 13:48:22
@Everred: Ha valakinek a térde szar soha nem lesz olyan, mint a sérülései előtt volt ez biztos, de nem hinném, hogy ezek a sérülések szétvernék Essien karrierjét.
Nagy játékos az biztos, kár lenne érte. Hargreaves is sokkal többre lett volna képes, de neki nagyon keresztbetett ez a folyamatos sérülés.
Slice 2010.04.26 19:37:19
@peter135: Köszi. Rooney nyilván nem kaphatta, mert ő bezsebelte a felnőtteknél ezt a díjat, de a másik 2 játékos is simán kaphatta volna szerintem..
Mivel majd’ 20percig nem tudtam eldönteni, hogy szerintem a Hamburg most feltámad és jól elveri a Fulham-et, vagy a kelj fel és járj! felszólításra annyit mond, hogy mi vagyok én, bazzeg, előfizetett nőklapja, hogy járjak? jó nekem a padlón fekve!, ezért majdnem nem írtam…..
Mondhat Jose amit akar, ez bizony előrehozott döntő, avagy erre vártunk egész évben: valószínűleg a világ két legjobb csapata találkozik. Idén már összefutottak egyszer, akkor a milánói döntetlen után simán nyert a Barca, és talán most is úgy vélik a szurkolók, hogy a…..
Slice 2010.04.20 21:47:07
@Everred: Persze jogos, csak arra reagáltam, hogy valaki szerint a bíró ide is oda is fúj. Messi is sárgát érdemelt volna a műesésért, Gerrardtól szoktam meg ilyeneket.
A hétközi "félig eldőlést" követően most gyakorlatilag ténylegesen megkerülhet az arany gazdája, bár mi inkább olyan "háromnegyed eldőlést" jósolunk. Greater Manchesterben az év meccsét rendezik - a 4-3-as dráma visszavágója következik -, a Tottenham pedig…..
Slice 2010.04.18 17:23:30
@rizla: Ha figyelmesen elolvastad volna a kommentemet akkor rájöttél volna, hogy én csupán a mai meccsről beszéltem, nem pedig az utóbbi évekről. Ha a múlt évekre tekintünk vissza akkor nagyon sok hibáját elő lehet hozni, mert volt/van is neki, viszont a mai meccs szerintem egyáltalán nem az ő sara volt. Valamennyire nyilván benne volt ő is, de a csapat legalább annyira elkúrta, sőt.
Slice 2010.04.19 15:48:27
@Csöncsön: A szünet 2005-től tart, akkor nyertünk egy FA kupát, valami MU ellen..

Bizonyos dolgokban teljesen egyet tudok érteni Imivel, nálam sem elsősorban attól lesz jó egy csapat, hogy halomra zsebelik be a kupákat. Persze jó lenne végre látni azt, hogy a magasba emeljük valamelyik trófeát, de előtte kurva nagy rendet kéne tenni.

Amikor beleszerettem ebbe a csapatba, mindenki kiment a pályára és szívből küzdött, ha szar napjuk volt, ha jó mindig kivétel nélkül. Ehhez képest most a csapat kisétál a pályára, ha fasza napjuk van játszanak 2/3-0 ig, utána beállnak faszverő módba. Ha pedig nem megy nekik az esetek nagy részében meg sem próbálnak focizni, csak néhányan. Először is itt kéne megfegyelmezni a játékosokat mert ez így nagyon nincs jól. Gondolom minden ágyús fan emlékszik még az Everton elleni 7-0-ra például.. Mostanában azért ilyeneket nem igazán látunk a csapattól, és a legnagyobb kritika a csapatra nézve, hogy visszahoznak egy "régi" nagy játékost (Campbell) és 35 évesen több akaraterő van benne egyedül, mint a másik 10 emberben aki épp kóborol a pályán.

A csapatépítésnek ott kéne kezdődnie, hogy a Silvestre féle embereket kibaszni innen amilyen messzire csak lehet. Aztán ha szépen elment az a néhány ember aki csak hátráltatja a csapatot utána lehetne igazolni és új célokat kitűzni.
Néhány hónapja még azt gondoltuk, a forduló rangadója természetesen a Derby d’Italia lesz, méghozzá fontosságát tekintve a pápaavatás és az idegen életforma észlelése közé tehető. Valamelyest így is lett, hiszen az Internek akár a bajnoki címe is múlhat rajta, de…..
Slice 2010.04.18 20:13:47
@horas: Épp ebben látom az Inter előnyét, hogy a Roma a jó játék mellett a szerencséjének is sokat köszönhet és nem hinném, hogy ez kitartana a maradék 4 meccsen.
@calciomax: Ez egyértelmű, de szerintem fognak még bukni a maradék meccseiken, aztán majd meglátjuk..
Slice 2010.04.18 20:18:47
@calciomax: @horas: Nem akarok belemenni mélyebben a dolgokba, mert nem követem fordulóról-fordulóra az olasz bajnokságot, szóval nem akarok hülyeséget mondani. De egyszerűen kizártnak tartom, hogy ez a Roma megelőzze az Intert, aztán az hogy tényleg így lesz-e a közeljövőben kiderül.
Slice 2010.04.18 20:24:42
@Anthony (kick-ass): Gondolom tudod, hogy értettem a mondanivalóm. Mindenesetre vért fognak hugyozni a Rómaiak a hátralévő fordulókban ebben biztos vagyok.
Extrahosszú, extrafárasztó, és valószínűleg mindent eldöntő forduló áll mögöttünk a Premier League-ben. Az túlzás, hogy a híresen retardált szigeti játékvezetés megajándékozta a Chelseat egy duplázással, de annyit kijelenthetünk, hogy hozzásegítette őket, mert innen…..
Slice 2010.04.15 20:51:58
@Woland: Azért, mert elesett még foghatta volna. Volt ideje visszalépni az 5ös vonalára és ott ugrálni kettőt-hármat majd benyelni a gólt. Ha hátrébb állt volna és nem ugrál akkor felemeli a kezét és megvan a labda.
De látszik a "fejlődés" Almunián, már nem azon vitatkozunk hibázott-e mert egyértelmű hogy igen, hanem azon, hogy hol..:D
1887 novembere. A Plumstead park felé biciklizik a Tottenham Hotspur Football And Athletic Club gimnazista srácokból álló csapata, hogy megmérkőzzön a Royal Arsenal nevű lőszergyár melósaival, egy barátságos mérkőzés keretében. A meccset 1-2-es vendégvezetésnél, 15 perccel a…..
Slice 2010.04.15 15:44:51
@thetriggerhappy: Elhiszem, én pedig utálnám ha 1-2 évente váltogatnánk az edzőt és bár lenne angol játékosunk viszonylag sok, de érdemben szart sem érnénk el vele. (BL és PL elsősorban) Erre lehet azt mondani, hogy hát persze mi sem érünk el szart sem se itt se ott, de azért a BL elődöntő-döntő, vagy a PL 2. 3. helyek sem elhanyagolhatóak.
Slice 2010.04.15 15:46:14
@thetriggerhappy: Ja sokan ültek barca érzelműek a padon, csak nem értek el ilyen eredményeket. Ez a nem mindegy.
Az Emiratesről meg ne nyissunk vitát, értelmetlen.
Slice 2010.04.15 15:48:34
@rizla: Szerintem sincs vele gond, ebbe nem tudom mi értelme van belekötni. Minden csapatba bele lehetne kötni, mert x meg y nem tetszik nekem és akkor ez fos meg pojácák vannak ott, de nekem nem mániám az ilyesmi.
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Slice 2010.04.11 16:36:02
@Árpádka: Akkor én itt valamit nagyon keverek. Így rémlett a dolog, de ezekszerint hülye vagyok:D
Slice 2010.04.11 16:41:07
@Zsoca87: Igen, én néztem valamit nagyon be, de hogy miért rémlik így a dolog nem tudom..
Ezesetben tökmindegy ki lesz a 2. lényegében, előnyük nem származik belőle.
Bár őszintén szólva én még kicsit reménykedem, hogy botlik a Chelsea a hátra lévő fordulókban. Pontosabban biztos vagyok benne, hogy fog, de van 1 érzésem, hogy mi sem húzzuk be a meccseinket(Mancity,T'ham).
Slice 2010.04.12 19:33:17
@crazy_horse: Látványos meccs lehetett összeségében, a gólok is szépek voltak többnyire, de ordas nagy védelmi hiba volt Onuoha gólja is és Ade 2. góljánál amikor lefordult a védő enyhén elszámolta a labda ívét. A 11-es szerintem kamu volt, de egyértelmű, hogy nem ezen múlott.
Érdekes ez az idei City. A szezon felében elhiteti mindenkivel, hogy képesek bárkit szétverni legyen az Chelsea,Arsenal vagy akár kisebb csapat, a másik felében pedig elképesztően amatőr dolgokat művelnek. Ha így folytatódnak ott a munkálatok 1-2 év múlva komoly bajnokesélyesek lehetnek szerintem.
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Slice 2010.04.07 21:45:03
@horas: Az 1. gólnál nem Rooney adta a gp-t?
Slice 2010.04.07 21:50:31
@horas: Persze nem rajta múlik eddig ez a meccs, csak finoman próbáltam jelezni, hogy a nem ért labdába kijelentés nem teljesen állja meg a helyét. Amúgy meg szerintem elég lélektani fölény az, hogy Rooney a pályán lehet attól függetlenül, hogy ma mit alkot.
Te, figyeled, Öcsi? Elromlott az eredményjelző, nem tud mást írni, csak hogy Czibor, Czibor, Czibor és Czibor. Annyi szépséghibája van a történetnek, hogy nem Barca-meccsen cukkolta Bolond Puskást, de ha a múlt héten orgiáról írtunk, akkor tegnap azt láttuk, hogy Messi egymaga…..
Slice 2010.04.07 14:28:50
@Csöncsön: Hozzátartozik az tény. A becsúszó szerelés viszont szabályos alapesetben, a színészkedés pedig semmilyen esetben sem. Ha az én kedvenc csapatomban látok valami hasonlót akkor is kiráz tőle a hideg, egyszerűen utálom az ilyen embereket.
Busquestnek még van ideje okosodni és gerincet növeszteni, hátha.
Slice 2010.04.07 15:23:53
@rizla: "messi lába beszorult denilson két lába közé. ezért esett el, és ezért fájt. attól, hogy valami szabályos, még fájhat kurvára. pont. "
Ezzel teljesen egyet értek.
Nem feltétlen kell, hogy szabálytalan legyen 1 belépő ahhoz, hogy vki összeszarja a fájdalomtól magát.
Slice 2010.04.07 15:29:48
@szferi: Így is megállja a helyét egy mondat, nem kétséges.
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
Slice 2010.04.06 22:32:57
@Stiel: Hát valahol az összes gól a védőké végülis akárcsak ez, de azért onnan nem illik így gólt kapni.
Slice 2010.04.06 22:41:57
@Stiel: Igazából nem Almunián múlott, sem ez a meccs, sem a párharc, ettől függetlenül szerintem mindenképpen kéne egy jó kapus a csapatba, mert az már bebizonyosodott, hogy hosszútávon a spanyol nem életbiztosítás.