Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peace_n_love

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért várható volt, hogy ezt a témát még fogja valaki boncolgatni. Igaz, az alien maszkja olyan lett, mintha a szigony utcai óvoda Napraforgó csoportjának gyurmaszakkörét kérték volna fel a fej megformázására. Azt nem is kommentálom, hogy Terminátor 2 puskáját is a kezébe…..
Ha Gordon Ramsey szerinted nem elég kemény a konyhában és valami sokkal súlyosabbra vágysz, akkor Phil Anselmo főzőműsorát neked találták ki! Jó, igazából a holnap a Hegyalján is fellépő Down jelenlegi illetve a Pantera volt frontembere nem váltott pályát, hanem egy őrült nagy…..
peace_n_love 2013.06.26 14:57:31
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
peace_n_love 2013.04.12 16:07:47
Tarantino bullshitelésben soha nem volt utolsó: mostanság az dívik nála, hogy páratlan napokon arról beszél, hogy abbahagyja a filmezést, mert a digitális forradalom bekaphatja/mert addig kell abbahagyni, amíg a csúcson vagy/és így tovább, páros napokon pedig bedob egy-egy új…..
Szombat este összeesett a színpadon, kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni Mike Scacciának, a Rigor Mortis, a Ministry és a Revolting Cocks 47 éves gitárosának. Scaccia az eredti zenekarával, a thrash metal Rigor Mortisszal lépett fel Fort Worth-ben, itt…..
Jó poénnak indult, ám hamar bejárta az internetet a "Világ legjobb apukája" és lánya vicces fotói. A lányával pózoló apuka eddig négyezer dollárt gyűjtött össze a következő évi naptárához. Nem könnyű mesterség apának lenni, erre alighanem bárki rábólint, akinek…..
peace_n_love 2012.09.28 07:49:37
@Vérfürdő Bill: gyakorló szülőként _egyáltalán_ viccesnek tartom a képeket. kéne még pornónézős, kocsitolós, közlekedésirendőrös, sajátannyátsemmibevevős, sajátapjátsemmibevevős, meg konnektorbanyúlós, stb. aki nem érti, annak minek gyerek.
mondjuk az olyanokra gondolok mint te, és csak azért egyértelműsítem, hogy értsd, hogy ez most neked szól.
remélem érted, nézz rá a wrong planet oldalra még lehet jó életed...
és a szeretteidnek is
Ezen a kiváló képen rengetegféle űrhajó és bázis látható. Az egyszeri űrutazót segíti abban, hogy a méretek tekintetében el tudjon igazodni a végtelen űr átszelése közben. Javasoljuk, hogy KATTINTS IDE, hogy nagy felbontásban is megtekinthesd a nem mindennapi…..
peace_n_love 2012.09.05 11:20:43
Az Észak-Amerikai mozikban múlt hétvégén megtört a A Sötét Lovag egyeduralma, a hazai mozikban azonban továbbra is szárnyalt Cristopher Nolan trilógiájának befejező része. Hiába ültek be rá majdnem 20 000-el kevesebben, mint az előző héten, nem jött olyan új bemutató, ami…..
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
peace_n_love 2012.08.14 19:12:45
@kvadrillio: na ez jó :))
Akkor most hozták, vagy vitték, vagy nem tudták eladni? Gondolom az utóbbi. Hát ez bukta.
Ilyenből szerintem lehetett több is, ha eddig is nézték volna a határon rendesen, az ozorára már ki se kell menniük.
peace_n_love 2012.08.16 17:23:39
Kiemelkedően sokat, jövedelmük 36 százalékát költik a magyarok lakhatásra – derült ki a Nielsen piackutató internetes felméréséből. Ez a mutató messze meghaladja az európai átlagot, de ami még meglepőbb, hogy ez az adat a régióban is kirívónak számít. Ez felveti bennem azt…..
A Comic Con a világ legnagyobb képregény rajongói találkozója, amit minden évben San Diego városában rendeznek meg. A kezdetben csupán a képregényfüzetekre korlátozódó rendezvény az évek során a popkultúra más területeit is egyre jobban bevonta a találkozóba. A találkozón…..
peace_n_love 2012.07.20 09:50:19
Ne gondoljon most a kedves olvasó, valami új, technikai csodára, a kétéltű, szárnyas kamionra még kicsit várni kell. A mellékelt videón a forgószél kapott fel egy kamiont, majd ejtette le, a távoli Texasban, még a múlt héten. Texasról nekem két dolog jut eszembe: a bólogató…..
peace_n_love 2012.04.11 15:47:42
@Trackback:
Gondok vannak a szövegértéseddel... "valaha mértek" leesett?

Komolyra fordítva a szót: Chuck Norris kisbolygót reggelizik. Babbal.

Jó írás amúgy, még lehetne csiszolni, de jó!
Alig pár órája írtunk róla, hogy John Lydon bejelentette: a nyár elején végre megjelenik a már tavaly befejezett, vadonatúj Public Image Ltd.-nagylemez, előtte pedig még áprilisban az album anyagából egy négyszámos kislemezt is kiadnak One Drop címmel. A BBC 6-os csatornáján…..
Ha ezt annak idején az MSZP csinálja, a HírTV végtelenítve adta volna Pelczné Gáll Ildikó "A Gyurcsány-kormány megöli a meg sem született gyerekek ezreit" című beszédét, abban biztos vagyok. De a szociknál csak felmerült a bölcsődei térítési díj bevezetése, végül nem…..
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
Na, az az, ami hiányzott az életemből, norvég sátánmetálosnak maszkírozott vega séf a konyhában. Csodálatos az internet. <..
Appleblog Heti Apple-csaj: Rosie 2011.03.22 16:05:00
Most azt kérdezitek tőlem, hogy ki a fene az a Rosie Huntington-Whiteley, én meg sűrün pislogok szégyenemben. Komolyan nem ismeritek a Victoria's Secret modelljét, aki egyébként a rovat első szereplőjétől, Megan Foxtól vette át a szerepet a legújabb Transformers filmben?Tényleg el…..
A DigiTimes szerint az Apple lecseréli régi partnerét, a Samsungot, és a most is gyártott Apple A4-es processzort, valamint a lap szerint a Cortex-A9-es architektúrára épülő Apple A5-öt is a TSMC-vel készítteti majd el. Jelenleg a Samsung gyártja az A4-eket az Apple-nek, ahogy az…..
peace_n_love 2011.02.16 12:15:01
@Chain-Q: megnyugodhatsz, le fog....
peace_n_love 2011.02.16 12:16:44
@Chain-Q: bocs, nem te.

@Csanádka: szóval le fog merülni két nap alatt, ha használod rendesen, és örülj, hogy nem egy alatt...
Sok hír érkezik mostanában keletről, magukat jólértesültnek nevező újságok számolnak be az Apple viselt dolgairól. A Commercial Times jelentése szerint a második generációs iPad gyártása lassan beindul, egészen pontosan februárban kezdik el termelni a gyárban a tabletet. A start…..
peace_n_love 2011.01.25 09:30:41
@sashlee: én is így vagyok vele...
Játszani jó! Játékra pedig mi sem lehet alkalmasabb, mint aminek a neve is ezt jelenti: leg godt azaz játszani jó. Röviden Lego. Csak a jegyzőkönyv kedvéért leírom: Lego a világ legjobb játéka. Pont! Emiatt könnyű nekem ajándékot venni. Nem is okoztam soha ilyen téren fejfájást…..
peace_n_love 2010.12.26 12:33:24
@Rézmányi Balázs:
A két nap se rossz, akkor még több ilyet!
B-oldal TOP5 kiképzőtiszt EVÖR 2010.11.04 08:00:00
Ahogy minden híres férfi mögött egy nő, minden sztárcsapat mögött egy edző, úgy minden elit katona vagy csapat mögött egy említésre méltó kiképzőtiszt van. Nézzük ki a B-oldal szerint a filmtörténet 5 legnagyobb életművel rendelkező kiképzőtisztje és kiket szabadítottak…..
peace_n_love 2010.11.04 10:30:47