Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Calo'

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körülbelül egy hónapja szó esett már a vakondról, a múlt héten pedig a szép gyepekről írtam, a két téma pedig kiad egy harmadikat, a vakond elleni védekezés mikéntjének kérdését. A klasszikus rajzfilm okán a vakondnak elég jó a PR-ja, kedves kis állatkának tartják sokan,…..
Don Calo' 2023.06.12 14:37:59
@(F)ordító:
Csináltam, ásóval! Mozog a fölfelszín és képzeld, mégsincs ott! 3x baszott àt így 24 óra alatt! Azt hittem kifordítom, gyorsan mélyet böktem és fordítom ki, az üres földet! Körülötte is üres a föld! Pedig ott mozgott!
Don Calo' 2023.06.12 14:40:09
@batan:
Egy hordó esővíz sem hozta elő!
Don Calo' 2023.06.12 14:44:03
@elTig:
Nem igaz! Naponta taposgatom, gumicsizmában, mélyre, sarokkal! Visszajön, kinyomja arrébb és meg tovàbb! Sziszifuszi küzdelem!
Màr annyi mindent vettem és bevetettem, de még ha ott mozgatja a földet, akkor sincs meg az ásónak! Fantom!?
István kirándult, aztán megszomjazott, betért egy cukrászdába és Traubit ivott. Eddig hétköznapi a sztori, az viszont már kevésbé, hogy olvasónk felségjelzés nélküli, törvénytelen üdítőt vásárolt. Külön pikantéria, hogy a címkementes terméket az eredeti palackba…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
A nagy halvásárláskor az eladó félreértette a tõkehalfilék darabszámát. Én két filét kértem. Itthon viszont kiderült, hogy négy az a kettõ, pedig meg se kérdezte, hogy "négy lett, maradhat?" Ennyi halra már vendégeket kell hívni, mert magamban soha nem fogyasztom el. Ezeket a filéket megfeleztem,…..
Don Calo' 2022.12.18 13:41:07
@©________:
Már csak az ékezetekre kellene rágyúrnod, hogy érthető legyen az írásod!
☝️
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
Don Calo' 2021.01.09 18:56:53
A futárcégek virágkorukat élik a webshopoknak és a Magyar Posta rossz hírének köszönhetően, még úgy is, hogy sok a rossz tapasztalat velük. Annyiban védeném őket, hogy ez simán hibaszázalékban is összefügghet a megnövekedett forgalommal. Ahogy nekem az is belefér, ha a futár  a GPS korában nem…..
- gyűjtemény ínyenceknek - Talán felesleges is leszögeznem, hogy ez nem az én gyűjtésem. Mindössze érthetőbbé varázsoltam a sokszor helyesírási hibákban tobzódó mondatokat, aztán szépen sorrendbe szedtem a dolgot. De van véleményem. Mondom is. Érdekesnek vélem, hogy nincs még egy olyan nép…..
http://www.helikonportal.net/?q=node/899Ír befektetők - golfpálya - szcientológia2008, január 24 - 14:55 - Rudolf János Erre a hírre reagálva (hogy városvezetőink további befektetőket keresve tegnap Írországba repültek) itt hívnám fel a figyelmet, hogy nem biztos, hogy minden ír…..
Tetőzött a Fehér-, a Fekete- és a Kettős-Körös, ám a Hármas-Körös még árad. Íme néhány remek kép.   ..
Don Calo' 2012.05.21 20:10:17
www.khesz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=99

Amúgy én a Mura folyónál, Nyugat M.o.-n vagyok ilyen egyesületi tag és emelőzöm sok-sok éve, engedéllyel. Ti ostoba és irigy népség. (Télen soha, az valóban hülyeség. Télen vadászni illik amúgy.) ;-P
Don Calo' 2018.10.01 09:17:40
@gringo: te is elhunytál azóta?...
Nyomtatót vásároltam on-line. Ki is fizettem. Majd kaptam egy e-mailt, amiben arról tájékoztatott a MediaMarkt Online, azaz az MS E-Commerce Kft., hogy én ajánlatot tettem az eszköz megvételére, amit ők még nem fogadtak el. Majd küldenek külön levelet a szállítás idejéről és az…..
Molnár Imre három évtizede halőr, 4 év óta hivatásos. Munkáját számos önkéntes, úgynevezett társadalmi halőr kolléga segíti. Azt mondja: ha nem is túl gyakran, de megesik, hogy rendőri segítséget kell kérniük a rapsicokkal szemben. Nem csoda hát, hogy a becsületes horgászok ne szólj szám, nem fáj…..
Tájékoztatjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelően horgászókat, halászókat, hogy több éves várakozás után, az illegális horgászat, halászat és a halforgalmazással összefüggő feketegazdaság felszámolás érdekében 2015. május 1-jével megalakult az állami halőri szolgálat. Az alábbiakban…..
Don Calo' 2018.06.21 06:33:21
Érdemes alaposan átgondolni a napelemes rendszerek telepítését és valódi szakemberre bízni, mert már egy kisebb tévedés is súlyos anyagi kiadással járhat. Összeszedtük azt a tíz leggyakoribb hibát, amit feltétlenül kerüljön el! A kivitelező nem megbízható Egyértelműen a legdrágább és…..
Don Calo' 2018.05.06 14:19:30
Metszésről már annyi szó esett itt, hogy bele sem kezdek a metszést igénylő növények felsorolásába, a metszés eszközéről, vagyis az ollóról viszont még nem írtam egy röpke bekezdést sem. Ezt az égető hiányt most pótolom, és bevezetem a kedves olvasót a metszőollók…..
Don Calo' 2018.01.29 12:14:23
Ugye emlékszünk Miklósi Gábor remek helyszíni riportjára a hétesi telepről? "A vasgyári dolgozóknak épült, egykor irigyelt kolónián mintegy negyven szociális bérlakásban ma közel négyszázan laknak. Két idős ember kivételével mindenki cigány." Aztán egész…..
Don Calo' 2016.05.11 21:09:19
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy egyes vezetőink, minisztereink, képviselőink, jogvédőink és újságíróink miért nyilatkoznak úgy a roma kérdésről, hogy a romákat  és  jelenlegi segélyezési rendszert védik a dolgozó és tisztességel -egyre többet- adózó…..
Sokáig kerestem egy olyan GoPro Hero alternatívát mely képminőségében megközelíti az etalont de árban jóval alatta marad. Természetesen nem lehet elvárni ezt egy 5-10 ezer forintos kamerától hogy ugyanazt tudja, de a 20-30 ezer forintos kategóriában már ugrásszerűen javul a minőség. Bár valóban a…..
Don Calo' 2016.03.25 22:17:06
Egy frissen műtött betegnél, aki nem kelhet fel az ágyból, nem kellene elérhetővé tenni a nővérhívót? Megpróbálok szigorúan csak tényeket írni elsőnek, bár minden bizonnyal majd megkapom egyesektől, hogy hazudok.     A férjem augusztusban volt ez ügyben…..
Don Calo' 2015.07.16 17:05:56
nahát!? kösz a sok infót ...

menni fogok epehólyag eltáv. laparoszkópos műtétre... :-/
soha nem altattak, apró sebészi vágásokat leszámítva nem műtöttek még.
parázok, na!
("paranoiásféle" alakként ugye még inkább. sok ellenséget gyűjtöttem be a sok év alatt, most meg önkívületlen/vagy hogy mondják?/ állapotban leledzek majd, ugye. például.
egy perhármas /állatdoki/ ismerős (...) "véletlenül" megvárt egy parkolóban dekkolva addig(?), hogy "na, melyik napon műtenek akkor!?"... például.)

a másik: egy barátibb /üzlet és a hasonlóbb nézetek talán, az előbbi pókkal szemben ugye/ állatorvos műtötte évekkel korábban az akkori házőrző (nagy) ebünk emlődaganatát (kidobva azt)... szóval a kutyám majdnem elment(?) ott a kezem között, az altatásban - hisz' én voltam a "műtősegéd mindenes" - más híján az állatrendelő-műtőben. /szóltam, hogy "itt hagy a kutyám!?" és erre gyorsan kihúzatták velem az alvó és haláltusa szerűen rángó eb nyelvét kézzel, hogy meg ne fulladjon a tudattalan tusájában. én meg némán sírtam. férfiként is, na és?/

visszatérve...
az az aneszti doki, nagyon fog rám vigyázni?
akkor is, pont rám is...? :-/
(mi van, ha a sok "megsértett elhárítós" valamelyike összehoz egy végzetes "műhibát", eszközzel, "emberi erőforrással", bármilyen ármánnyal?

paranoia? lehet. de, nem ok nélkül. :-P

ja és. elnézést, hogy ha "offoltam" ide!
  Sorozatunkat a szlovén-magyar határzóna pásztázásával folytatjuk. Navigátorom továbbra is a Google Earth, képanyagunk nagy részét pedig a Panoramio nyújtja. A szlovéniai magyarság a környező országok közül a legalacsonyabb számú magyar kisebbség. Alig néhány ezren…..
Don Calo' 2015.08.24 15:46:57
Eltört? Bizonyítsa be ! Mire én, rendben, itt egy röntgen lelet Rácz doktortól, azt félrelökte őt ez nem érdekli! Tisztelt Praxis Blog !    Nagyon Tettszik az oldal !  3 éve aútóbalesetem volt a zala megyei kórházban,még Idegsebészt sem hívtak,pedig eltört a Th…..
Don Calo' 2015.08.12 18:40:10
@Irkutszk: @Előd Vas: Az illető notórius kötekedő, kveruláns, gyámság alatt van, beteg, de főleg ott felül... :)
Most éppen egy családnév rokonodat (buszvezetőt) rágalmaz úton-útfélen.

A lenti sztk fél orvos és alkalmazotti gárdája már a begyében van és írogat róluk minden rágalmat.
Teheti, mert nem büntethető: Sajnos "gyógyos".
A fenti cím a település polgármesterétől, Guczi Istvántól származik, aki a múlt szombaton a Vajdahunyadvárban tartott szemléletes előadást a szomolyai fekete cseresznyéről (Prunus avium). A szemléltetés ezúttal nem diavetítés volt, hanem maga a gyümölcs, így helyben…..
Don Calo' 2014.10.23 10:37:24
@Frady Endre: Ez jóóóó! Gratula! ;D
Don Calo' 2014.12.06 21:20:34
@seahawks: nem, nem vagyunk rokonok veletek, ne reménykedj! ;)
NÉGYmadár Vasutas létformák 2009.05.07 19:44:00
Don Calo' 2014.12.06 21:18:46
Legálissá tennék a vérfertőzést Németországban - ilyen és ehhez hasonló címekkel tudósított a magyar (online) média a Német Etikai Tanács ajánlásáról, külön is kiemelve, hogy "A tanács határozatában kijelentette, véleményük szerint a vérfertőző kapcsolat beleegyező…..
Miért is kell az országunk a zsidóknak? Az általános vélekedés, hogy azért kell Magyarország nekik, mert itt van víz, meg minden, ami szemnek és szájnak kell. De ez csak egy szempont. A zsidók halálos veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban élnek. Izrael mindig is…..
Don Calo' 2014.09.02 12:03:04