Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenceDIP

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Itt a magyar Men's Health! 2012.09.03 10:35:56
Visszatért Magyarországra a világ egyik legnépszerűbb férfimagazinja, a Men's Health!2006-os kivonulásuk után idén augusztusban jelent meg újra magyar nyelven a főként életmóddal, sporttal és egészséggel foglalkozó magazin, amely 39 nemzetközi kiadással és 24 millió olvasóval…..
BenceDIP 2012.09.04 10:39:22
@GrenAbla: oohhh, hallod te elképzelni se tudod, hogy bizony dehogy nincs!! Sőt, ne viccelj, vannak divatcégek is pl, amik kifejezetten a melegeket célozzák meg! persze nem Magyarországon, de USA-ban több ilyen is van, de Ny-E-ből is hallottam többet. Mondjak egy jó viccet ezzel kapcsolaban? Egy magyar xxxx élsportoló srácot kihívott egy nagyon high style divatcég, mert "nagyon jócsávó" az illető, aztán kattogtak rá. Ő meg ki is ment, jó lóvét kapott, na de lényeg, h visszajött, aztán mondja, h "hát jó volt végül is, csak az volt a gáz h én voltam egyedül hetero a modellek között, és kicsit kényelmetlenül éreztem magam így". Ez már más téma, tudom, csak lényeg, hogy szal elképzelni se tudod ám, mennyien vannak, és külön ágak építenek kifejezetten rájuk mint célközönség!!
Na meg régebben volt ám nem ilyen burkoltan, hanem kifejezetten meleg lap nálunk, csak asszem az eltűnt ... pedig sok évig ment ám az is, csak sztem legtöbben nem is tudtak róla. Mindegy, ez van, a végén még megvádolnak h homofób állat vagyok, de amúgy nem is, csak hát tény ami tény :D
BenceDIP 2012.09.04 10:42:04
@Tapmancs: figyelj, a sok idióta, aki csak álmodozik sexről, de aztán meg egy nagy nulla a szexuális élete, na ez azoknak nyerő pont, meglátják, és rögtön megveszik, megint álmodozhatnak kicsit, mi is az a sex :DDD
A homofóbia mindig rossz, a homofóbia mindig aggasztó, de ha egy országban egy kétharmados többséggel bíró kormánypárt (pártszövetség) tűzi nyíltan a zászlajára a gyűlöletkeltést, az már nagyon nagy baj. Magyarországon sajnos itt tartunk. A Fidesz képviselői büszkén…..
Igencsak tanulságos az elmúlt napok híranyagát áttekintve az a gyakorlat, ahogy a mai magyar médiában szelektálják a híreket. Az elmúlt napok hírei között keresve a „homoszexuális” emberekkel összefüggő híreket, június 22-én a keresési listák 90 %-át az élettársát…..
BenceDIP 2012.06.28 09:49:08
@kaleidoscope: Igen, de emiatt most ne engem hibáztass, én csak közöltem egy véleményt. Plusz még az volt emögött érvként, hogy főműsoridő, és kapásból kéne egy 18-as karika, ha a meleg témát kezdenék kivesézni.
Azt is tudom, hogy ez baromság, hiszen az én 12 éves kis rokonom vicces módon sokkal inkább tisztában van azzal, mi az a melegség, mint sok "felnőtt", de hát ilyen álszent világban élünk (megjegyzendő, hogy mivel ő nem ilyen-olyan tudományos cikkekből meríti még az ismereteit, hanem a puszta életből, tapasztalati úton az ismerősi-rokoni körből, bizony sokkal reálisabb képe van, és győzök döbbenni a racionalizmusán).

De amikor hatalmas 18-as karika kellett az újságra csak amiatt is, mert Steiner Kristóf elmesélte benne szakítása történetét, akkor ez valóban elgondolkodtató (megjegyzem, semmi "pikáns" részlet nem volt benne).
Úgyhogy szépen kiszedtek egy szalonképesnek vélt témát, és azt egy órán át tárgyalgatták. Persze pont ettől az adótól Te ezt furcsának tartod?

Azt csak saját személyes tapasztalatomként írom, hogy akik saját személyiségfejlődésük során találkoznak a jelenséggel, valami érdekes oknál fogva, képesek azt "beépíteni". Gondolok itt egy osztálytársra, egy rokonra, egy edzőtársra és stb. Valahogy ezekben az esetekben sosem látok problémát a téma körül. Ott viszont annál inkább, akik tapasztalati úton nulla infóval rendelkeznek, ám olvasnak rengeteg zöldséget jobbról is és balról is, na aztán az egy újabb nagyon jó kérdés, hogy a fejecskéjükben mi mozog! Akadnak ám olyan meglepetések sokszor, hogy én is eldobom magam ...
Lehet, hogy mégis oda jutunk, hogy annyira nem ártalmasak az ismeretek? Hmm ...
BenceDIP 2012.06.28 10:09:03
@Húsleves: A pszichopaták érzelmi fejlettségéről meglévő "tudásodat" legyél kedves, és fejleszd még egy kicsit, ugyanis hatalmas valótlanságokat állítasz.
De megint azt szeretem, hogy míg e téren is komoly szakemberekben is rengeteg a kétség, Te azért tuti biztosra tudod az "ismérveket" pl.
Háát, igazából gratulálnom kellene Neked, azt hiszem.
De inkább illik ide az a bizonyos "a suszter maradjon csak a ...." mondás, mert aztán látható módon csak téma-barbárkodás az eredmény. Csak tudnám, bizonyos emberek miért pont ezen a területen érzik magukat annyira szakértőnek? Ez tényleg olyan, mint a foci lassan. Szinte abszurd. Miért nem pl. az elméleti villamosságtanban próbálsz jeleskedni a meglátásaiddal? Hátha sikered lenne ... Valami rejtély folytán a pszichológiához mindenki ért, de természetesen a legkevésbé maga a pszichológus. Hihetetlen vicces jelenség ez.
BenceDIP 2012.06.29 07:45:18
Te jó úr isten ... Na ilyen szintű vitába, és főleg ilyen stílusban én garantáltan nem szállok be. Ellenben megnyugtattál, hogy a rendőrtiszti főiskola anyagaiból szeded az ismeretidet, így azért nagyrészt értem a hozzáállást is.
Ugyan nagyjából semmire se válaszoltál, szépen mindent kifordítottál és megkerültél, de még így is szívesen rákérdeznék minden mondatodra. Viszont tényleg elfogyott az energiám, na meg ahogy írtam, vitázni is csak bizonyos színvonal felett lehet, és főleg bizonyos szintű ismeretek birtokában. Nálad viszont egyiket se vélem felfedezni, még jóindulattal se.
Korlátoltságodat mi sem jelzi jobban: "Normális emberek ugyanis pontosan értik a szövegkörnyezetből, hogy bűnözőkről beszéltünk, olyanokról, akikről már bebizonyosodott, hogy veszélyesek a társadalomra."
Ahha, bele nem megyek ennek boncolgatásába (akár szubjektivitásába, akár relativitásába), de ha van kedved, éppenséggel elgondolkodhatsz azon, mekkora hatalmas baromságot írtál! Valójában csak engem igazoltál, de még ezt sem veszed észre.
Ahogyan ez a mondatod is arról árulkodik, hogy fogalmad nincs, miről beszélsz: "Nem a tudományotokkal van a baj, hanem annak az olyan művelőivel, mint te." Ezt inkább valahogy úgy kellett volna mondanod, hogy a számodra szimpatikus művelőinek szemléletét tartod alapvetéseknek, és ennyi, más nem létehzet. Ez ám a gondolkodás ismét! Az pedig főleg ritkán szokott megesni, hogy az én szavaimat valaki megkérdőjelezze. Szép lenne ... És még mindig nem jövök rá arra, hogy egy nem kompetens személy honnan veszi a bátorságot, hogy egyáltalán beleszóljon egy "közesincs" területbe.
Tehát miért is nem az elméleti villamosságtan szakértőinek szeretnéd osztani az észt?
Én soha nem voltam BMW párti, számomra ugyanis az autó az a Volvo, ha meg már német akkor inkább Audi, de erről nem akarok vitát nyitni. Viszont mivel soha nem vonzódtam a három betűs Bajor márkához, ezért fogalmam sincs, hogy vajon nem-e a használati útmutatóban van külön…..
BenceDIP 2009.10.03 20:57:31
"Rendőr áll a járdán, villog a lámpa sárgán" - szólt az Auróra egykori száma, ami eszembe jutott e kép láttán. Igaz a képen, mely a Moszkva téren készült nincs sárgán villogó lámpa...
Nincs szabály!? Optimalizált BMW 2009.08.13 09:30:00
Vehicular küldte az alábbi képet ezzel a frappáns megjegyzéssel:Ez az autós vidáman optimalizál (adót, parkolódíjat) a többiek kárára...
Nincs szabály!? Adócsaló? 2009.05.23 08:00:00
BUSZ-sávot használni sokan szoktak, néha fotózgatom is őket, bár hamar megtelne a memóriakártyám, ha jobban ráállnék egy helyre. Ez a Mercis azonban két dolog miatt is felkeltette az érdeklődésemet az Alkotás úton. Egyrészt, hogy a viszonylag gyér (pedig hétköznap volt)…..
Nincs szabály!? Dipló-tapló 2009.05.25 09:30:00
Lacafejtől kaptam a mai fotót, a címbeli (szerintem nagyon ötletes :)) képcímmel, és nem rövid leírással:Én eddig még sosem küldtem be sehova, semmilyen képet, de tegnap felment az agyvizem. A Keleti-pu. parkolója két osztású, azaz, van egy kizárólag BKV ill. taxik és van egy…..