Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwik

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
meguntam félni Zsendül a pina 2017.03.17 13:10:14
via: Un homme et une femme  Mélyebbre! Belemerültünk a pinatémába. És nem volt szófukar az este. Minőségi szex! Bene Zsófi barátnőm Kriston Intimtorna tréner lesz. Ebben a témában ma ez a legkomolyabb képzés Magyarországon.Az összetett, szigorú, magas színvonalú oktatás során kitanulta a női és a…..
qwik 2017.03.22 07:31:19
@Lola Welbach: :) Elsősorban kommenteket kértél, elindúlt.
A párbeszédben a nőieségetek megéléséről ,szabadszájúan beszélsz. Nagy ügy. Ettől gondolom az olvasottság nagyobb reklámot kap, viszont nem egy felvilágosító eszmefuttatás, csak érdekes női párbeszéd , na meg önreklám hogy neked mien jól működik agyilag az ágyéki izomzat kontrólja.
Kedves női olvasók, mivel ezt gyerekkórtól kellene tudatosítani a lányokban, de soha nem késő, kezdje el mindenki az ágyéki izmokat tudatosan edzeni, tornáztatni. Othon, villamoson, munkahelyen, bárhol. Minden testhelyzetben kis időt szentelve a lenti dolgoknak. Említhetem persze a firfiakat is, nekik is kell foglalkozni az izmaikkal, nem csak a bicepsz meg a hasizom a lényeg
A Peterdy utca (Peterdy utca 17/19.) sarkán álló iskola a millenniumi ünnepségek idején jött létre. Más források szerint Bárczy István polgármesternek köszönhetően a Frei István által tervezett épület 1905-re készült el, Peterdy utcai oldalát – a saroknál – hatalmas méretű, mintegy másfél régi…..
Néztem, hallgattam tegnap a két ifjú embert. Változást akarnak, lelkesek, elszántak és amatőrök. Hallgattam őket és elkeseredtem. Nem jó, megint rossz irányba megyünk. Véleményem szerint. "NEKÜNK elegünk van..." "MI ezt akarjuk..." "MI azt nem akarjuk..." A visszatérő…..
Valami történt. Valami történik. A tömegnek súlya van, ereje van és hangja van. A tömegnek hatalma van. Dobogó szive, feszülő izma van. Emberek, akik az utcán egymásra sem néznek, egy célért mozdulnak, egymás mellé állva tömeget alkotnak. Szülők gyerekkel, idősebb…..
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..
kellett volna ! Mami szétszedte  a nyugipárnámat.:( Kitalálta, hogy ha nem tudjuk hazavinni, mert nagy, akkor csinál belőle kisebbet. Persze engem nem kérdezett meg, hogy akarok-e egy zsebkendőnyi területen fészkelődni!Persze még ki is nevetett, amikor látta, hogy milyen gyagya…..
qwik 2014.01.11 13:49:56
Molly vagyok Nagyon régen... 2013.05.15 11:28:23
 nem írtam. Kb. azóta, hogy világgá jöttem mamival. Imádom Angliát. Szeretem a hatalmas parkokat, nagyon érdekes szagok vannak ám ott. Meg olyan szürke nagyfarkú izék...Mami csak squirrelnek hívja őket, nekem szerinem pont jó a mókus név is. Ha meglátom őket, akkor teperni…..
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
Nem is tudom hogyan érdemes megragadni a témát. A frusztrált harag mentén? Amit azért érzek személyesen, mert én is írtam doktori disszertációt, és ha tudom, hogy "törzsanyaggal" is el lehetett volna intézni az írás 90%-át akkor talán nem töltök 4 évet azzal, hogy…..
Feltűnt már nektek mennyiféle felhő röpköd a fejünk felett? (Tipp: Smiló Dávid - ÉSZAK)..
Vezetékes netet szeretnék bekötni. UPC és T-Home különböző okoknál fogva nem jöhet számításba. Úgyhogy gondoltam, megkérdezem Twitteren, hogy kinek mi a tapasztalata alternatív szolgáltatókkal.A szempontok: a XII. kerületben legyen elérhető a szolgáltatás. Viszonylag…..
qwik 2009.10.03 20:46:01
Sziasztokk.
A "fibernet"-ami nekem elcseszte a nyaramat.Májusba lejárt az ADSL szerz.gondoltam váltok kábel netre.Online megrendeltem,akcióst!Pár nap múlva nehezen elértem őket telefonon hogy érdeklődjek .Azt a flegma hülye választ kaptam,van rá harminc nap hogy bekössenek.De semmi közelebbi infó.Na vártam! Eltelt negyven nap!és semmi sem történt.Bementem Budafokra az üszibe,és negyvenen áltak reggel a sorba,és a töbség panaszkodott minden félére.Én nem akartam estig ott űlni,elkértem a panasz könyvet és beírtam hogy mit képzelnek magukról,meg menjenek a fenébe ezek után.
Ithon felhívtam a Nemzeti Hírközlési hatóságot hogy feljelentem őket.Na ez nem ment,mert nincsenek benne valamien szervezetbe,és nemlehet őket semivel felelőségre vonni.Na ilyenek ők!Csak vigyázni velük.Ismerős mondta hogy két hétig nemvolt netjük,simán kiszámlázzák a havi díjat,a szerelők meg tójnak mindenre.
Na miattuk most lett csak újra netünk,mert ki kellett várni a három hónapot,hogy ne fizessünk vagyont büntetésűl.Ja és küldtek egy levelet,két hét múlva a panaszkönyvre hogy mivel felmondtam a szerződést így nem kötnek be.Ennyi,és javítanak a kiszolgáláson,hogy netörténjen ilyesmi legközelebb.
Nemhiszem hogy lessz legközelebb!Akit lehet lebeszélek a fibernetről!Rengeteg panaszt le sem tudom írni,amit halottam róluk.Senki ne várjon tőlük csodát!Hát még bocsánat kérést !Nagyon jó az ADSL,de jön a mobilnet,fejlődik az is.