Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Orange

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   El innen   hatodik nap                                                                        …..
Subba Reklám: Tojás 2009.11.26 12:30:00
Egész nap reklámokat néznénk, ha ilyenek mennének a tévében. Tökéletesen hozzák a karaktereket, egyáltalán nem zavaró a nyomiság, éppen hogy csak jelen van. Fiatal pipi, rafkós úr, és a tojások!   ..
Barna vagyok, baszdmeg, emlékszünk még? Az csak bemelegítés volt ehhez képest az ultimate csokrétához képest.. Itt van mindenki, Okkerboy, a guidok (köszi Sancho Panda) a svéd guidók, a gyúrósok, a vén mammerek és persze Valentino, szóval az egész elbaszott…..
Subba 18+: Több mint kellemetlen 2009.11.24 15:27:00
Na, ezt nem kivánjuk senkinek! ..
B-oldal TOP5 esődal EVÖR 2009.11.23 07:34:00
Szeretem az esőt. Feltéve, ha nem öltönyben kell átklambózni a városon, hiszen akkor - Forrest Gump szavaival élve - még alulról is esik az eső és még a szemüvegen ki nem látás lehetősége is fennáll. Tócsa.De alapvetően miért is jó az eső?jobban be lehet csúszni a…..
Mr.Orange 2009.11.23 10:13:28
Jó, mi se. A zeneiparban a példányszám növelésének két biztos módja van: vagy fikázzák egymást a zenészek -ez főleg a hip-hop-ra jellemző, nálunk is voltak erre próbálkozások- vagy hírbehoznak két embert (általában különböző neműeket). Jellemző kis hazánkra, hogy…..
Nagyjából száz forintot érhet egy kortynyi a Bling néven futó luxus palackozott vízből. Igen, VÍZRŐL van szó! A rettenetes lerántás mögött egy hollywoodi producer, Kevin G. Boyd áll. A hírek szerint szétszórt pár üveggel a sztárok között, akik közül például Paris Hilton a…..
 ..
Mr.Orange 2009.11.17 11:10:44
Egy dologban biztosan kiegyezhetünk, az Allee gerillakampánya sokkal bénább, mint a Vaterás. Kóstoljanak bele az ünnepi légkörbe! Forrás: MetroIndex..
Simán...Itt, ahol a csúfos bukás után fél évvel is Il Ferro matricás kocsikkal mászkáltak az emberek, egyáltalán nem meglepő az, hogy egy nagyjából százhúszezer forint plusz postaköltségért megszerezhető "KISS gitárért" két nappal az aukció lejárta előtt már…..
Subba Szado-mazo vodka 2009.11.14 22:48:42
Azoknak akik keményebben szeretik, itt az új S/M pia az Absoluttól. Ők valami Rock kiadásként próbálják meg elsütni, van rajta valami habi matrica is gitárokkal, de a vak is látja honnan fúj a szél!..
A Proszektura blog tegnap hozta annak az elkeseredett benzinkút-tulajdonosnak a sztoriját, aki állítólag kitiltotta a romákat a kútról, mivel öt (a kutas szerint roma) autós feszt ingyen tankolt nála (azaz betankolt, majd fizetés nélkül elhajtott).Szeretném megvédeni a…..
Lényegtelen mellékszál, hogy Gyurcsány Ferenc kúriát vásárol 80 millióért a Balaton mellett.  Az MSZP-nek egy tagolt társadalomhoz illő programot kell kialakítania. A balos és jobbos irányról folytatott vita teljesen felesleges.    Úrias gesztus, az igaz, de a…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
A fekete (cerny) Krusovice régi fogalom a sörök közt, nem csak cseh, de majdhogynem fekete is, és én még sosem kóstoltam. Itt volt az ideje.A palack nyakából erősen élesztős, pörkölt illat száll fel, nagyon étvágygerjesztő, minden jóval megrakott csehországi pincéket idéz.…..
Magában a ribancrendszám elég gáz dolog, de ezek a darabok tényleg szellemesek és még mindig jobb, ha ilyet visel a csajod a derekán, mint a "Gung Bao Csirke" feliratot japánul.         ( Képre kattintva galéria, bónuszként pedig…..