Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imperial 1969

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
A brazil srác hallhatóan igyekszik kiélvezni, hogy az öreg, de ránézésre jó állapotú Honda CBX-ét elviszi megfuttatni. Lobog a "The Doctor" feliratú kulcstartó a szélben, megtekeri a markolatot, és teli torokból üvölteni kezd a blokk. Sajnos nem egy hathengeres CBX-en "ülünk" -…..
A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe hullt négy órában viszont jól körül tudtam nézni a frankfurti légikikötőben, ahol mindig van néhány kiállított új autó. És persze ha az embernek ilyen sok az ideje,…..
Ha ön ezt a munkahelyén olvassa, és nem tudja megnézni a videót, akkor összefoglalom szóban: képzelje el a Fast and Furious motoros változatát egy percben, egy bangladesi pályakezdő rendező átiratában – na, pontosan ilyen ez a reklám! A sisak nélkül motorozó hősünk…..
Sacramento, Kalifornia. A Quick Quack Car Wash egyik helyi kirendeltségénél (csak Sacramentóban kilenc gyorsmosójuk van) a 94 éves sofőr összehozta a világ tán leggyorsabb autómosását. Állítása szerint, miután befizetett a kiválasztott mosóprogramra, elindult a kocsijával, de…..
Imperial 1969 2015.01.17 18:56:28
Az oroszok előszeretettel szerelnek fedélzeti kamerát autóikba, motorjaikra. Ezeknek számos megdöbbentő és érdekes videót köszönhetünk: olykor hatalmas mentéseket, hajmeresztő manővereket, durva baleseteket, vagy akár verekedést is rögzítenek.Nem lehetett könnyű annak a…..
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..
Mennyit kapunk, ha elvisszük a buszt és ha nem, akkor vajon dízel a jövő vagy benzines? Az Égéstér 105. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Lényegre törő, precíz és nagyon japán. Harákolás, egérfogás és az ember, aki nem hisz a hidrogéncellás autókban.Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket itt talál...
TComment Kell a cirkusz 2013.09.25 06:54:11
.Bizony kell, kirakat nélkül nincs bolt. Az erősebb kutya szerepből pedig nem lehet engedni. Még akkor sem, ha már lassan nincs kit fedezni. Európa elfogy. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Égéstér 86. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség New York, New York! 2013.05.03 14:16:51
Szinte egymást érik a különböző autós kiállítások a világ különböző területein, minden gyártó igyekszik mindegyiken kitűnni, valami újat, feltűnőt és érdekeset bemutatni. Az európai bemutatók közül már évek óta a Genfi Autoshow a legjelentősebb, a globálisan…..
Imperial 1969 2013.05.03 17:46:03
@adam990: Nem mar van uj 6-os. Az X 5 meg kinossan kicsi a konkurencia SUV kinalatahoz kepest.
Imperial 1969 2013.05.03 23:01:09
@Naezatutti?!: Nezd megertem, hogy potyit ideges vagy, de tudod az ellenseg az emlekedid kozt rejtozik. Igen tudom, ma mar nem adnak kituntetest a munka hosenek es az embert sem a regi rendszer eszmei alapjan merik. A baj az, hogy te valoszinuleg a 70-80 as evek Kelet Europai oktatas rendszerenek termeke vagy. Magyarra leforditva egy utopisztikus vilag szulotje vagy ami nem letezik tobbe. Fejezd be az onsajnalatot ! Tobbe nem az a bajnok aki Majus elsejen a zaszlot a legbuzgobb modon tudja lengetni. Ha nem tetszik akkor menj es ezuttal szavazz a Kek orru bohocra a piros helyet ! EN MAJD TAPSOLOK A NEZOTERROL, MERT ROHADT JOL SZORAKOZOM !
Imperial 1969 2013.05.03 23:08:54
@TSiga: Nem erdekel a rendszer, de talaltam egy bohocot ha minden kep Ikonokra vadasztok.

money.cnn.com/2013/04/15/investing/top-hedge-fund-managers/index.html
A Totalcar készítői aggódva figyelik az országban kialakult drámai közlekedési helyzetet. Kérjük, aki teheti, ne induljon útnak amíg nem érkeznek megnyugtató hírek az utakról. A veszély még nem múlt el, a meteorológiai oldalak szerint továbbra is hóátfúvások nehezítik a…..
Az SS 101. páncélos hadosztályának PZ VI-ja 1944-ben egy francia mezőn. Propagandafotó, de kétségkívül impresszív látvány, bár ekkoriban már keveset mozogtak ilyen merészen, nyílt terepen. A szövetségeseké volt a légtér A Panzerkampfwagen VI, azaz a Tigris a világ talán…..
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
Kínálkozó tévhit, hogy manapság már minden veszélyes akciójelenetet ágyban, párnák közt forgatnak, vagy legalábbis CGI és kék háttér felhasználásával. Itt egy példa arra, hogy ez még akkor sem feltétlenül igaz, ha amúgy lenne pénze erre a filmes produkciónak. A legújabb…..
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Mindenről a rock tehet: a dübörgő zene megbabonázza az ártatlan szőke lányt, hogy a drogok, a motoros bandák, a szexuális orgiák és a fekete mágusok áldozata legyen. Úgy érzem, az Ifjúsági Magazin valami hasonló szöveggel számolt volna be az Ich, ein Groupie 1970-es…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
Imperial 1969 2011.09.01 16:36:01
@Moleman: Az egy TOYOTA TUNDRA Regular Cab, 5.7 Iforce V8, 381 loero. A sulya pedig durvan 2.5 es fel tonna. A Toyota Tundrahoz kepest a Hilux amit az USA-ban Tacoma-nak hivnak, egy virsli kereku riksanak nez ki.
Imperial 1969 2011.09.01 16:55:03
@Moleman: Igaz. Akkor tevedtem.