Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddt500

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igaz kicsit szeles időben de legalább száraz pályán zajlott a szombat a Slovakiaringen. A Debreceni csapat (Doki, Kovács Feri, és Telegdi Péter) először voltak ezen a pályán, de nagyon bejött nekik rögtön.Hangonyi Öcsi már nem először volt itt, ma sikerült 2:16,3-at mennieDoki…..
ddt500 2011.07.31 21:58:45
Egy közepes balos kanyar, szolid tempó, majd váratlanul szemből kiütik alólad a gépet. A sportmotorosok rémálma vált valóra néhány napja a kaliforniai Mulholland Drive-on, amikor a Suzuki GSX-R-t vezető, szabályosan haladó motoros, egy kanyarból kicsúszó Honda CBR600RR-rel…..
ddt500 2011.07.25 18:49:55
Egy nagyon érdekes tesztet szeretnék megmutatni nektek, amit kivételesen nem újságírók, hanem két profi motorversenyző hozott tető alá: Roland Resch és Martin Bauer. Arra keresték a választ, hogy a teljesen gyári motorokhoz képest hány másodpercet lehet lefaragni, ha a piacon…..
Ma 12 magyar jött ki a Slovakairingre és összesen mindössze 95 motoros volt a pályán. Hatan kivettünk egy boxot: Toth Peti, Otto, Bota Pisti, Mohos, Halász Délelött néhánya  apályát tanulták, délutánra egybehangzoan mindenki imádta a pályát ami nem csoda hiszen ez…..
Acis Svéd Race második fordulója, Hungaroring Reggel szép lassan mindenki megérkezett, két és fél óra szabad motorozással kezdtünk.Gyönyörü idő volt ma a Hungaroringen igaz a szél erős volt. Legtöbben panaszkodtak is hogy nem tudnak jó köridőt menni. Kurta Janinak reggel…..
ddt500 2011.05.10 13:49:44
 A francia MotoGP hétvégén ülhet rá Valentino Rossi arra a Ducatira, amit már teljesen az ő igényei alapján építettek meg. Minimális szezon előtti tesztkilométer, visszatérő vállsérülés – nagyjából ez a két dolog gátolta meg Rossit a téli felkészülésben. Az…..
Fékezz rövidebbet! Ghostrider él 2011.01.30 13:45:00
  Bocsánat, hogy csak ilyen hirtelenjében szegezem nektek ezt a vitathatatlanul fontos kérdést, de a Ghostrider, ugye megvan mindenkinek? Ugye, igen? Az őrült faszi, aki 300-zal szokott volt a svéd autópályákon szlalomozni, aki számtalanszor rakta már a cső rossz végére a…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
autózz! Kamikaze kétkerekűek 2009.10.03 12:16:00
Tegnap reggel az én közreműködésemmel szeretett volna öngyilkos lenni egy vadbarom motoros, vagy egy óráig dúltam magamban, ennyire necces helyzetbe még nem kerültem talán soha, szerencsére nem lett végül baj. Vadmalac napi rendszerességgel találkozik munkába menet ezzel a…..
ddt500 2009.10.03 18:53:40
@gorillka: Hát erre csak annyit, hogy nem véletlenül tiltják egyre több helyen a kamionoknak az előzést. Pont az ilyen 80 vs. 82km/h-s előzések miatt amik percekig tartottak.
De mint ha lenne szabály az előzés közbeni tempó külömbségre. Persze az csak amolyan ajánlás.:)
ddt500 2009.10.03 19:14:18
@Bambano: Nem. Az autópálya belső sávja előzésre használható. Mit nem lehet ezen érteni? De amúgy pontosan tudom mit nem értetek. Mivel ezért áll a forgalom nyáron az M7-en minden pénteken és vasárnap. A sok furkó miatt akinek mindegy melyik sávban halad mert megy mint a birka. Ez e legegyszerűbb. Tapsvihar és 15km-es kocsisor.
Elhiszem, hogy neked ez furának tűnik de én meg azt tartom abszurdnak, hogy többen normálisnak tartják, hogy ők biza leparkolna a belső sávban.