Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_daver

320 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyot ment ma Görösfalvy Péter a közösségi médiában, örökifjú egyetemista, aki 417 évig vezette a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatát, amikor vitába bonyolódott a valósággal. Köröspartit, aki nyolcvannégyféle végzettséggel rendelkezik, ilyetén módon korunk egyik géniusza, nem lehetett…..
Rejtélyes és súlyos betegség támadta meg a parlamenti képviselők nagy részét, az elsősorban fideszes honatyákat érintő kór Kósa Lajost is megfertőzte. Sikerült elérnünk a Benézy Buda Kórház főigazgatóját, aki nyugtalanító dolgokat közölt velünk: "A beteg arra lett figyelmes, hogy már nem képes nem…..
Végre a Debreceni Egyetem is hivatalosan reagált a Central European University bezáratása körüli botrányra, maga az Egyetem rektora, dr. Szilvássy Zoltán reagált a ma délben a Malomparkban található Intersparban tartott rögtönzött sajtótájékoztatón. "Sajnos eddig roppant elfoglaltak voltunk a…..
Kövér László bajusza, mint ismeretes, önálló életre kelt, és Papp ? polgármester örömmel jelentette be, hogy az országjáró turnéra induló szőrcsomó első állomása a Cívis Város lesz. "Nagyon megtisztelve érezzük magunkat, hogy egy ilyen becses vendéget fogadhatunk ebben a vályúban, ezért igyekszünk…..
Egyre jobban elharapózik a boltbűnözés az ország keleti részében, most éppen Debrecenben a Mészáros utca és a Harádzs út sarkán lévő dohánybolt támadott meg és késztetett készpénz átadására egy hajdúnyírnyői férfit. A támadás elszenvedője exkluzívan nyilatkozott az UniDebbie-nek. Is. "Én csak két…..
Nem csak a debreceni Nagyállomás tervei kerültek nyilvánosságra, de egy volt szovjet bakancslistával kapcsolatban kiderült, hogyan képzeli el Papp János József László a város új arculatát. Röviden, betonnal. Hosszabban, betonnal és díszburkolattal. "A Nagyállomás mai formája annyira jó, hogy…..
Véget ért egy korszak azzal, hogy a minap végképp bezárt új menedzsment alá került Debrecen és a régió kulturális központja, a MODEM. A városvezetés határozottan cáfolta, hogy ez rossz dolog lenne, és mi is rengeteg potenciát látunk az új helyzetben, hiszen mostantól igazán…..
Több bejelentés is érkezett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra az utóbbi hetekben a Debreceni Egyetem Angol-Amerikai Intézetével szemben, tudtuk meg kora hajnalra virradóan madárjóslásból. A bejelentők nagyrészt életüket és hazájukat féltő nyugdíjasok, akik…..
Egy szerencsétlen félregépelés eredményeképpen idén picit más hangulata lett a Kossuth térnek Debrecenben, tudtuk meg, amikor kimentünk kürtöskalácsot enni, fahéjasat, és sapkát venni, bolyhosat.  Információink szerint a probléma vagy a 221/B vagy pedig a 4815162342 számú…..
Történelem szakos egyetemisták egyedülálló leleteket találtak a Debreceni Egyetem mínusz egyedik emeletén, ahol eddig csak szellemeket és száműzött színjátszókat sejtettek. Jármos Mendőc, az kutatás vezetője exkluzív részleteket osztott meg lapunkkal a katartikus…..
Napok óta két igen fontos dolog tartja lázban a Szellemirtók-filmek rajongóit. Az első: a Winston Zeddmore-t alakító Ernie Hudson szerint baromság lesz a csupa csajokból álló Ghostbustars 3. A második: felkerült a netre Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg régi Ghostbusters 3-forgatókönyve, amiből az…..
A Kormány égető szükségét érzi, hogy külön ünnepnapja legyen a magyar nemzeti jelképeknek, így március 23. után, ami a Zászló Napja lesz, saját napot kap a másik nagyon fontos jelkép, a korrupció is, méghozzá áprilist. "Úgy éreztük, hogy ez egy nagyon fontos dolog, ezért…..
Trashnevelés Cannibal Holocaust 2014.10.31 08:30:00
Ha van a horrornak igazán mély bugyra, akkor az a Ruggero Deodato 1980-as botrányfilmje a Cannibal Holocaust. Az első talált kamerás horrorként számon tartott film, még mai szemmel is egy végtelenül kegyetlen alkotás ami olyan sötét képet fest a civilizált emberről, mely napjainkban is ritka...
UniDebbie Jön az adóadó 2014.10.25 10:23:00
Titkos és roppant veszélyes oknyomozásunk eredményeképpen idő előtt sikerült lerántani a leplet a kormány következő, szám szerint kilencszázötvenhetedik adóneméről, ami a keresztségben az adóadó nevet kapta, mivel egyszerűen minden más főnév elfogyott. "Az adóadó az…..
Az internetadó nevű teljesen jogos és tök haladó szellemiségű új adófajta után egy másik bevezetését tervezi Magyarország Isten Kegyelméből Uralkodó Kormánya (MIKUK), erre pedig városunkban kerül majd sor: jön a gyaloglási adó. "Szerintünk nem igazságos, hogy egyesek…..
the_daver 2014.10.23 00:22:36
@csono: Utánanéztünk, és ez hivatalosan is a legnagyobb dicséret, amit a blogunk kapott. Köszönjük :)
Egyre növekvő problémát okozott Debrecenben a fabűnözés, szinte napi szinten lehet olvasni tölgyek, nyárfák és fenyők által feltartóztatott nyugdíjasokról és bankrabló cserjékről, ezért a város új polgármestere nem is habozott, egyik első intézkedése pont a bűnöző…..
A fénymásolás elkövetett hiba miatt egy döglött légy nyerte a polgármester-választást Debrecenben, derült ki a szavazatok összeszámlálása után, és az első "igazi" jelölt, Papp Ferenc is csak a negyedik helyre lett jó. Hatalmas megdöbbenésünkre az egészről Gyúrós Józsi…..
Újabb balesetben involválódott minden debreceni második kedvenc villamosvonalán futó egyik szerelvény, amikor tegnap délután váratlanul beleszaladt a négyes villamosba metróba. Nem ez az első eset, hogy a kettes villamos bizarr dolgokkal ütközik, de mindenképpen az egyik…..
Azonnali hatállyal feloszlatja önmagát a Derbeceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata az utóbb idők gólyatáboros botrányai miatt, jelentette be Mezes Lacyka HÖK-elnök a hétfői, rendkívüli gyűlés után. "Ugyan minket eddig elkerültek a botrányok, de önvizsgálatot tartottunk a…..
Az Oktatási Minisztérium Népnevelési Minisztérium Balogh Zoltán bejelentette, hogy itt az ideje, hogy a felsőoktatásban is visszatérjünk az Ősi Magyar Gyökerekhez, és a szakrális erőkre bízzuk a felsőoktatás áldatlan helyzetét, ezért sámánok és kündük (avagy kendék)…..
A Nemzet Bajsza, a Parlament hőse, a Puliember, azaz maga Kövér László adott exkluzív interjút a lapunknak, hogy kiegészítse a mezőtúri lakossági fórumon elhangzottakat, mert állítása szerint mondatait "kiragadták a szövegkörnyezetből". Az interjú rendhagyó módon, de…..
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
A Debreceni Közlekedési Vállalat büszkén jelentette be, hogy gondolnak a fesztiválozókra, ezért külön Campus-járatokat indítanak a fesztivál ideje alatt, a szűkös lehetőségek miatt azonban csak buszvázakat tudnak biztosítani. "Sokáig tépelődtünk, hogy mit is csináljunk, de…..
Jenny Augepelé, amerikai cserediák három hónapra érkezett Debrecenbe, és már két hónapja és tizenkilenc napja szenvedett a Neptunnal, amikor Facebookon egy olyan linket kapott, ami minden megoldására választ ígért. Amikor megnyitotta a linket, olyat látott, amit nem fogsz elhinni…..
Még alig vagyunk túl azon a sokkon, hogy milyen szép, hasznos és takaros stadionunk van itt a kert végében, rövid időre máris búcsút kell venni tőle: szombaton az egész hóbelevancot Manausba, Brazília keleti részére szállítják nyolc helikopter és tizenhat töketlen fecske…..