Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugatioldal

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
nyugatioldal 2011.06.21 11:49:20
@Viktus: Útépítéshez nem kell.
nyugatioldal 2011.06.21 11:55:41
@Viktus: Egy szóval nem mondtam, hogy ebből meg lehet élni, csak azt, hogy némiképp ösztönzőbben hat az érintettekre, mint a segély&tanfolyam kombó.
nyugatioldal 2011.06.21 11:59:25
@Viktus: Kátyúzáshoz anyag, kocsi, lapát, keverő, meg izom. Azért vannak munkák, ahol van még haszna a kézi erőnek.

Szerinted úgy állnak az ország útjai, hogy nem férne rájuk olcsó munkaerő????
Csak sikerül pontot tenni az elkúrt 16%-os adóra ... nem, nem ismerték be, hogy elkúrták, hogy a gyerek nélküli 250 ezer forint alatt kereső magánszférában dolgozó rosszabbul járt a "soha nem látott adócsökkentéssel." (A közszférában dolgozók 46%-a kapott…..
nyugatioldal 2011.06.20 18:42:48
@lyken: ez se biztos, mert csak 2/3nak kell emelni, 1/3nál nem büntetnek. Az 1/3 az ellenforradalmár.
nyugatioldal 2011.06.20 20:26:06
@Vidéki: Tipikus fideszes általánosítás: aki nem azt csinálja, amit mondunk, az ellenség, a Nép ellensége. Uh, bocsánat. A Nemzeté.

Hehe. Pedig itt arról van szó, hogy az állam belepofázik olyan jogviszonyba, amihez semmi köze, némi + járulék reményében, ráadásul egy olyan témában, amit saját maga aszott el szánt szándékkal.
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke, a Magyar Köztársaság kormányának romatámogatásokat felügyelő miniszteri biztosa, fideszes országgyűlési képviselő tegnapi nyilatkozata során "elejtett" egy olyan mondatot, ami nem kicsit kavarta fel az amúgy sem…..
Szemlátomást minden a tervek szerint halad, csak azt nem tudni, ki írja a forgatókönyvet. 1. A Véderő még április elején 3 napos tábort hirdetett Gyöngyöspatára, egy magántelekre. Ezt lehetett olvasni a honlapjukon, és mint szélsőjobb csoport, titkosszolgálati megfigyelés…..
nyugatioldal 2011.04.27 10:10:38
@eszkep: Bruttó hülyeség = nettó hülyeség + Áfa.
Szerintem fizetnek érte.
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Tarlós István március 2-án jelentette be, hogy az egyik, még név nélküli budapesti teret Elvis Presley-ről kívánják elnevezni, és "kérjük, hogy szavazataikkal segítsék a város vezetőit és döntéshozóit abban, hogy eldönthessék; a jövőben Budapest mely közterülete…..
nyugatioldal 2011.03.16 13:44:07
@zero: Thx, grat ezeknek a b*lfaszoknak.
Mindennek van következménye. Annak is, hogy Medinán lesz a NATO-lokátor. Fussuk át, hogy jutottunk idáig: - Első terv: Zengő. Az Orbán-kormány a 40/2002. (III. 21). Korm. rendeletben a Honvédelmi Minisztérium hatáskörébe utalta a beruházás ("beleértve a nemzetközi katonai…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
HírTv vs. Economist, körülbelül mint egy Loki vs. Manchester United meccs, mind a kettő roppant szórakoztató, és nem az angolok szopnak :) Január 5-én a HírTv kezdte a mérkőzést: "Nem lepődött meg a miniszterelnök szóvivője az Economistban megjelent manipulált…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
nyugatioldal 2010.12.20 06:04:41
@numapuma: Paul Oakenfold – Zoo York
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Két ország, három ember és három eset. Krenz, Zentai és Biszku. Érdemes összehasonlítani.   Egon Krenz (született 1937, Kolberg), a néhai NDK utolsó kommunista államfője volt 1989. október 18. és 1989. december 3. között. Másfél hónapig. Ez idő alatt a kommunista…..
Mindig annak az ügynek a környékén tűnik fel, ami épp a legtöbbet szerepel a hírekben. Ez most épp a vörösiszap-katasztrófa, ezért Magyar György jelenleg Kolontáron szorgoskodik. Elvállalta az áldozatok egy részének jogi képviseletét a MAL Zrt.-vel szemben, no persze nem…..
nyugatioldal 2010.10.29 06:07:10
@fokabacsi: Ez azért nem biztos. Elképzelhetetlen egy olyan szitu, hogy Magyar nélkül összehoznak mondjuk 1.000 milliót, Magyarral viszont 2.000-et? Az 1.000-ből is lejön mondjuk 10%, a 2.000-ből akkor 13, így marad 900 vs. 1740 millió...
Mindegy, sose tudjuk meg mi lett volna ha.
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
nyugatioldal 2010.10.26 10:34:42
@LKwrwv7RfL: Eccerűbb lenne, ha megszüntetnék ezt a színes kérdést: mindenki egységesen kék színű lenne (világoskék és sötétkék... :-))
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
nyugatioldal 2010.10.14 11:37:24
@Gunther: Alapestben most nincs gyes. Ugyanis 2 éves korig THGYS és Gyed van, utána meg semmi... :-(
nyugatioldal 2010.10.14 11:38:02
@zero: Kéne az a fránya szocpol...
A tavalyi Batyus Galopp kapcsán kerestük először meg kérdéseinkkel Ivády Gábort, idén pedig a második kapcsán felvetődött az ötlet, hogy készítsünk vele egy második interjút is, elvégre már nem csak Ivád polgármestere, hanem országgyűlési képviselő is az LMP…..
A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség szeptember 24-én a helyszínen ellenőrizte a MAL Zrt. ajkai telephelyét. Én úgy tudtam, hogy az adóbevallásnak kellene egy söralátétre ráférni, nem egy ipari létesítmény és veszélyes anyagokat…..
Több "botrányhőst" és "fenegyereket" elpicsáztak vasárnap, de a szívünknek legkedvesebb az volt, ahogy Meggyes "pajszer" Tomival felmosták (64%-36%) az esztergomi városházát. Ráadásul egy nő ... akire nem vár egy kellemes légkör az önkormányzatban,…..
nyugatioldal 2010.10.07 09:32:02
@Vidéki: Szép dolog, hogy mindenki hibás, csak Meggyes úr nem.
Viszont érdekelne, hogy SZERINTED Meggyesnek mit kellett volna máshogy tennie, hogy megnyerhesse a választást?
nyugatioldal 2010.10.07 17:25:50
@neccharisnyás útonálló: Úgy tudom csak a cégen követelhettünk volna, de az csődbe ment. Tehát az lenne a megoldás, ha az egész mocskot leúsztatnánk a Dunán, aztán ráfognánk a Mal-ra (úgy is csődbe megy az is nemsoká)... :-(
nyugatioldal 2010.10.07 17:27:45
@sunázósün: Valszeg megindul az alkohol hosszú és rögös, mégis oly dicsőséges útján?
Pár városban azért kiélezett és izgalmas lesz a vasárnapi szavazás, az egyik ilyen Miskolc, ahol Káli Sándor polgármester próbálja megtartani a székét ... Káli 1994-től alpolgármester, 1998-tól az MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnökségének tagja. 2000-től az MSZP miskolci…..
Választási adatbázis a PRE-EXCEL korból: a szekrény mögött füzetben! "Kulcsos" Miki nem szarozik olyan bonyolult dolgokkal, mint PC, windows, excel, pendrive ... az ósdi módszer is tökéletes ... jól elrejtve, persze :-))) Kubatovról megint lenyúztak egy bőrt, "egyes…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..