Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weeee7

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Jogászbál 2012.01.22 12:37:00
Tényleg megtörtént. Sajnos. Szépreményű fiatalemberek társalognak egymással nagy hangon, nyilvános helyen. -Holnap jössz jogászbálra? -Hol lesz? -Symbolban. -Hát nem tudom, lehet. Igazság szerint már eléggé unom ezeket. Ugyanazok az arcok mindenhol. Egész Budapesten van…..
weeee7 2012.01.22 14:56:55
Üdv!Láttam, hogy született már alkotás „a modoros pókeres” témában, de az online alfajról méltatlan módon még nem (találtam). Ha megüti a szintet, akkor „haccójon” a közösbe, ha nem, akkor meg a levesbe. Csatoltam.Huácsá!  Az online pókeres…..
Azt láthatjuk, ahogy Darth Vader a saját oldalára akarja csábítani fiát. Közben Luke elkészíti első fénykardját, így óriási lépést tesz afelé, hogy Jedivé váljon. A jelenetet a Star Wars Celebration V (ünnepeljük a filmsorozatot, öt) nevű eseményen mutatták be, itt…..
weeee7 2010.08.16 18:05:02
@KF: te ennyire hülye vagy, vagy nem láttad a filmet?
Álljon itt néhány jelenség, ami miatt úgy gondolhatjuk, hogy a Sziget nem tetszetős: Mit érdemel a közeli kerületekben tapasztalható zajszennyezés?Mit érdemel a tömeg a közeli hipermarketben?Mit érdemelnek a hipermarket parkolójában tarháló punkok?Mit érdemel, aki azt hiszi,…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..