Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KupaiKristof

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
A negyeddöntők legnagyobb meglepetése a negyedik párban született meg, Szlovákia búcsúztatta a három nagy esélyes közé sorolt Svédországot. Az oroszok után egyik másik óriás távozott. A dekoncentrált svéd védelmet remek kontrákra építve többször is átjátszotta a szlovák…..
Döntetlenre végződő első harmad, 3-1-re elvesztett második harmad után 4-2-re a vendégek vezettek, pedig a magyar bajnok jobbnak tűnt az első negyven perc alapján. A záró játékrészben óriási nyomás alá helyeztük a zágrábiakat, és Vas János káprázatos góljával egyre…..
KupaiKristof 2009.10.03 08:04:15
@Lazlee: hallod lazlee

Lehetőleg tedd föl azt is hogy a horvat kapus ott üti a kaput:D