Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leenaa

12 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelen cikk Gilad Atzmon írásának fordítása. A szerző zsidó származású író, jazz-zenész és Izrael apartheid politikájának egyik legnagyobb kritikusa. A fordítás Leenaa munkája. Egy egészségügyi válság idején azt várnánk, hogy nyílt, globális, tudományos, multidiszciplináris vita folyjon a…..
A 21. század embere számára talán már a feledésbe merült, hogy a védőoltások bevezetése milyen forradalmi módon változtatta meg az életkilátásokat, csökkentette a gyermekhalandóságot és növelte meg a születéskor várható élettartamot. Ma bizonyos csoportok, nem teljesen…..
leenaa 2012.09.30 12:33:13
@lacalaca: az "elmeroggyant oltatlan" gyereke hogyan fertözhetné meg a tiedet, a tied be van oltva és védi az oltás elvileg, nemde?
Az Egészségügyi Tudományos Tanács súlyos fogalmi zavarral küzd. Két okból fontos ezt a zavart eloszlatni. Egyrészt a Tanács a magyar kormányzat része, egész pontosan a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tudományos háttérintézménye, ami nem lebecsülendő dolog, ezért is finanszírozzuk a működését…..
leenaa 2012.04.02 15:56:47
@LION_heart: Életben maradt volna, ha megoldja a lelki szintü konfliktust, ami a daganatot okozta!
Valószínüleg nem hallott pl az Új Medicináról.

www.ujmedicina.hu

De az is lehet, hogy egyszerüen csak úgy döntött a lélek, hogy eltávozik mert ennyi volt az ideje, ez volt, ha úgy tetszik, a Jóisten, vagy az univerzum terve.
Attól, hogy ő meghalt, még nem lehet azt mondani, hogy az alternativ terápiák nem müködnek. NA de megint mondom: higgy amiben jólesik,ha nem akarsz utánajárni a dolgoknak.
leenaa 2012.04.02 16:16:09
@lacalaca: „hibáztassuk a beteget” Nem hibáztatjuk, hanem kimondjuk, hogy ha valakinek daganata van, akkor (kivéve ha méreg vagy sugárzás, pl csernobil az ok,)
Ő A FELELŐS érte. Ennyi. Ő hozta létre. Persze ÖNTUDATLANUL. Volt vmi lelki-szellemi problémája, amit nem oldott meg és amiből betegség lett. Ki lehet deriteni, mi az az ok, szembe lehet nézni vele. Ha ezt megteszi, jóeséllyel megoldja és meggyógyulhat.
A gyógyulásáért is ő felelős.

MIndezt bizonyára nagyon nehéz megemészteni sokaknak...A betegség,főleg egy rák nagy lehetőség arra, hogy valaki rájöjjön, milyen érzelmi problémákat seper a szönyeg alá, milyen múltbeli sérüléseket hordoz, miket kéne megoldania a lelkében, stb stb. De ehhez bátorság és lelkierő kell.
leenaa 2012.04.02 16:50:40
@lacalaca: orvosok és kutatók munkáiról beszélek. Biológiáról, kémiáról.Tudományról! Például: a formaldehid mérgező. Ugye? Ez TUdomány. Kémia! És lám, Mo.-on sok oltásban ott van.
BECHAMP tudós volt. Hallottad már a nevét? Amit leirt, az tudomány.
Dr. HAMER is tudós, és amiket leírt - természettörvények - az tudomány. Kb. 30 éve leirta, amiket leirt! Bechamp meg a múlt században. JÁrj utána, ha nem tudod, kik ezek és mit csináltak.
Az előző rész itt található. A Daily Telegraph ebben az időben azt is közölte: „E héten kiderült, hogy elejtették egy állítólagosan megerőszakolt 7 éves kisfiú ügyét, mivel az túl későn került az aberdeeni bíróságra.” Gyerünk, Legfőbb Ügyész –…..
Számtalan meglepetésben és döbbenetben volt már részem, ahogy felemeltem a fátylat és megláttam milyen szörnyűségek rejlenek alatta, de kevés volt sokkolóbb a gyermekbántalmazásnál és annak mértékénél, valamint a sátánizmusnál. És a fontos szó itt a mérték. Hogy…..
Előző rész... Születésünk óta törvények szabályozzák az éltünket. Természetesnek vesszük, hogy a legtöbbnek engedelmeskednünk kell, míg másokat megszeghetünk – azt a kérdést viszont kevesen teszik fel maguknak, hogy vajon honnan származnak a törvények? Mitől…..
leenaa 2012.03.13 03:40:18
Én bele tudok :) de nem kötözködési szándékkal.

"egyéni öntudat ego befelé figyelve túlhalad...és megtapasztalja, hogy ... hanem ott kezdődik a mag- a meg nem nyílvánult"

Szerintem a megvilágosodásban nem mondhatjuk, hogy ez az úgymond öntudat-egó tapasztal, hisz a megvilágosodás pont, hogy ennek az egónak az eltűnése, "halála". Ez alatt azt értem, hogy ez az öntudat-egó megszűnik ÉN-nek lenni, tehát többé nem ezzel azonosítja magát az ember, nem ezt éli meg ÉN-ként. Hanem egy kiterjedtebb részét a Végtelen Tudatnak, amit nevezhetünk úgy, ahogy te, Mester-tudatnak (ami uaz, mint a teremtő erő-tudat.)

----------
Igen, az egyéni tudatok láthatatlan kapcsolatban vannak egymással (minden mindennel kapcsolatban van), létezik egy közös, kollektiv tudat, az emberiség közös tudáskincse. Jung minden bizonnyal ezt nevezte "kollektiv tudattalan"-nak. Innen erednek pl. az emberiségben mindenhol felbukkanó azonos v. hasonló szimbólumok, mítoszok, legendák is. Emiatt van valószínüleg az is, hogy egymástól távol élő, egymást nem ismerő emberek sokszor egyidőben ugyanazokat a felfedezéseket teszik, ugyanazokhoz a felismerésekhez jutnak hozzá.

Egyesek emellett beszélnek még Akasha krónikáról is, amelyben jelen van az összes valaha megtörtént és jövöben lehetségesen megtörténő esemény, minden valaha élt és születendő élőlény összes tapasztalása, érzelme, gondolata minden időben és térben.

Mindez a megvilágosodáshoz úgy kapcsolódik, hogy minél megvilágosodottabb valaki, azaz minél nagyobb szeletét éli meg a Teljességnek (ÉN-ként) , annál inkább hozzáfér ehhez a közös kincstárhoz/krónikához, a bennük lévő infókhoz.
-------
A faji szintű felébredésben én nem hiszek, Az ember individum, egyéni lélek, csak egyénileg lehet fejlődni, és egyénileg tud megvilágosodni. (Ha 100emberből 99 megvilágosodik egy lakatlan szigeten, attól még a maradék egy egyáltalán nem garantált,hogy megvilágosodik.) A faj akkor ébredhet fel, ha minden egyes egyede önmagára ébred. (Persze ilyen is előfordulhat, de a jelenlegi állapotokat szemlélve annak az esélye, hogy ez a közeljövőben bekövetkezzen a Földön szerintem erőteljesen NULLA...)
leenaa 2012.03.19 16:22:49
@Ébredj Fel:
A 100 majom esete is a fent emlegetett "kollektív tudattalan" (Jungi kifejezéssel), e kollektív információs tárház létezését bizonyítja - azt, hogy az állatoknál is létezik ilyen, ők is képesek erre rácsatlakozni és egy kritikus szám esetén a felfedezés 'elterjed'. (Inkább azt mondanám, hogy manifesztálódik mindegyiköjükben.)

A 100majmos történet szerintem nem bizonyítja a faj szintű spirituális felébredést, és nem is bizonyíthat ilyesmit, hisz az állatoknál eleve nem beszélhetünk önmagukra ébredésről, megvilágosodás csak az ember esetében lehetséges a Földön.

Nem azt mondom, hogy kizárt a faj szintü emelkedés az embernél, csak azt, hogy ennek a lehetőségét nem bizonyíthatjuk egy olyan fajnak (majmok) a tapasztalásával, történetével, amely minden bizonnyal teljesen másként éli meg a Létezést, mint az ember. (Pl. nem tudatos önmagára, nem azonosítja magát egó-elme korlátokkal, stb.)
Előző rész... Az emberiség jelentős része hitte és hiszi, hogy létét egy vagy több Istennek köszönheti  – erről tanúskodnak a különböző vallások teremtéstörténetei. Hogy ez így volt-e, azt nem tudhatjuk; az viszont bizonyos, hogy milliók haltak meg annak következtében,…..
leenaa 2012.02.27 16:16:24
@Ébredj Fel:
"A lét vagy létezés, mint olyan, feltételezi a létezőnek az ön-tudatosságát valamint a környezetre való tudatosságát." Miért is? Szerintem nem feltételezi.
(Ami nem tudja magáról, hogy létezik,
az is létező :)

Én ezt a kitételt maximum az "élő" vagy "élet" - hez társitanám esetleg. (De még azt sem érezném igazán helyesnek, mert ugy érzem, leszükiteném vele azt a spektrumot, amit az "élet" kategóriába tartozik.)
A lét/létezés szerintem egy hatalmas halmaz, amiben az öntudattal rendelkezők és az öntudattal nem rendelkezők is benne foglaltatnak.
Ütős kezdés, nemdebár? Majdnem fél év hallgatás után dukál is az ilyesmi. Az összeesküvés-elmélet rajongókat azonban ki kell ábrándítanom: nem, nem valószínű, hogy Whitney-t a vízbe fojtották volna, vagy más módon erőszakkal vették volna el az életét. Viszont ha alaposan…..
leenaa 2012.02.15 09:27:37
@Nils. H: Javasolnám, hogy mielőtt bárkit "iszonyat butá"-nak titulász járj utána alaposan mindannak, amit leír! Ugyanis elképzelhetetlenül mély a nyúl ürege, és még a legképtelenebbnek tünö dolgokról is kiderülhet, hogy bizony úgy van. MIközben mindarról, amit veled (is) elhitettek kiderülhet, hogy h a z u g s á g.

Persze, ha nem vagy nyitott és inkább a fejedben lévő, igaz tudásnak vélt információkhoz ragaszkodsz, akkor ne járj utána semminek. Ehhez is jogod van. De magadról állítasz ki szegénységi bizonyitványt azzal, ha alaptalanul ledegradálsz másokat :(
Eltelt egy hét, kicsivel több is talán, legfőbb ideje hát, hogy kórjelentsünk, jobban mondva eredményt hirdessünk a Ne Oltsál! Blog első szavazásán, a Hiszékeny Elme Quiz-en. A Facebook mellet IWIW-en is indítottunk egy szavazást, bár az technikailag olyan gyenge volt,…..
leenaa 2011.05.16 10:51:13
Kissé hosszúra nyúlt a Wikileaks és Julian Assange történetét bemutató cikksorozatunk – és még így sem mutattunk be szinte semmit. A több mint 250.000 diplomáciai iratnak alig 1%-a lett feldolgozva, de ez a mennyiség is bőven elég ahhoz, hogy elgondolkozzunk: miféle világban…..
Sertésinfluenza-járvány söpör végig Nagy-Britannián, dacára annak, hogy a 65 év feletti brit lakosság 70%-a megkapta tavaly a H1N1 oltást. Ez az arány idén is közel ugyanekkora (68,5 %), a vakcina támogatói szerint azonban a járvány továbbra is terjedni fog, amíg teljes…..
Mint tegnap hírt adtunk róla, Julian Assange-t, a Wikileaks arcát és alapítóját letartóztatták Londonban. A kihallgatáson önként jelent meg, ügyvédei kíséretében, de a bíróság épületét már nem hagyhatta el. A vádak egyértelműen gyengék és valószínűleg koholtak. A…..
Hát ezt is megéltük: egy hirtelen ötlet nyomán itt a nulladik, úgymond kísérleti TV adásunk! Ami persze nem TV, hanem videó, a Youtube-on nézhető, de ott legalább bármikor. Amíg le nem törlik, persze. Mert azért nem finomkodom a megfogalmazásaimmal és nem próbálok elfogulatlan,…..
(Az 1. rész itt található) Lehetséges, hogy géntechnológiával gyártották a vírust? A sertésinfluenza-vírus egy tripla-tripla reasszortáns, a korábbi tripla reasszortáns vírus körülbelül tíz éves. Az új H1N1 („sertésinfluenza”) a semmiből jött elő,…..
Továbbra is terjed a halálos influenza Ukrajnában, az Egészségügyi Világszervezet hazudik a népnek, az MSM (Mainstream Media = tömegtájékoztatás – Skyler) továbbra is hallgat. A történetnek sok aspektusa van. Lehetetlen tudni, hol is kezdődik – hát még belefoglalni az…..
Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Ewa Kopacz bejelentette, hogy Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a…..
leenaa 2009.11.17 13:34:38
@lmcs: bennem is felmerült a gondolat, hogy írok egy levelet a miniszterasszonynak angolul a blogszerkesztők nevében, de még nem kezdtem hozzá.
Köszönjük a felajánlott segítségedet a lengyel fordításhoz! Ha összeállt a levél magyarul, szerintem élni fogunk vele.
Áldott tudatlanság! A jövőt tudni inkább átok, mint áldás, különösen, ha nem tudsz rajta változtatni (én azért próbálkozom). Ha kiismersz egy mechanizmust, annak működését, akkor tudni fogod azt is, hogy mik lehetnek a következő lépések. Így a Ne Oltsál! blog egyfajta…..
leenaa 2009.11.11 22:21:12
@tutiel: Köszönöm az aktív közreműködésedet az információk terjesztésében!
 A www.thebirdflupandemic.com-nak olvasói küldték az alábbi történeteket: Ann: A barátomnál ma Guillain-Barre Szindrómát diagnosztizáltak. Kedden kapta meg a H1N1 oltást. Péntek reggel arra ébredt, hogy a fél arca le van bénulva - mostanra már majdnem az egész arca béna.…..
Jon Rappoport beszélget egy volt vakcinakutatóval. (folytatás; 1. rész itt) – És ez az, amire rájött, ugye? – Igen. A legtöbbször korrellációkkal dolgozunk. A korrellációk nem tökéletesek. De ha van 500 szülő, akinek a gyerekei egy oltást követő 1 év alatt idegrendszeri…..
Jon Rappoport beszélget egy volt vakcinakutatóval. – Egyszer régebben Ön biztos volt abban, hogy az oltások az orvoslás védjegyei. – Így van. Részt vettem néhány vakcina kifejlesztésében. Nem mondom meg, melyekben. – Miért nem? – Meg akarom védeni a magánéletemet. –…..
Egy másik nagy gyógyszercég, amely szintén benne van a bizniszben, a svájci Novartis. Vezérigazgatója, Daniel Vasella, rendszeres résztvevője a titkos Bilderberg-összejöveteleknek, amelyekről már régóta írok a könyveimben. A Bilderberg Csoportot, amely Jane Bürgermeister FBI-nak…..
Ezekkel a kihívásokkal teli időkben higgadtnak kell maradnunk és át kell gondolnunk a dolgokat – nem szabad pánikba esnünk és gondolkodás nélkül reagálnunk. A félelem, pánik és az érzelmi reakciók juttattak mindannyiunkat ebbe a zűrös helyzetbe – bizonyára nem ezek…..