Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Henry Eden

6 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk (Gasparus Magnus) hívta fel a figyelmünket erre a videóra. Aki nem értené, miről van szó: egy csecsen (azaz legalább kettő, mert a másik videózott) Budapesten kinyomozta, hogy ki dobálta meg a szovjet emlékművet, majd (régi jó csecsen szokás szerint) arra kérte szépen, hogy…..
John Henry Eden 2017.04.20 18:49:36
@tiboru: Mi sem álljon tőlem távolabb, irónia volt a részemről, hogy kiemelem: természetesen a politikai vonulatára álltak rá a "hírközlő" médiumok.

@proletair: Szerintem a második is baj. Elég aggasztó, ha már a mindennapos hírek szintjén is számolni kell a szándékos dezinformációval...
Szombat éjszaka -adott pár pohár bor, két jó haver, és egy magyar tf2 public server... asszem ez az alap feltétele egy késő esti publikoláshoz... (azaz szájkaratéhoz, ugyanis egy ideje a kettő együt jár...) Miután az ellenállás teljes hiányában, gyakorltilag sértetlenül…..
Néha komolyan nevetnem kell már kínomban. Ekkora tudatlanságot és tájékozatlanságot. A történet a következő: Darn cheatelt publicon. Hát persze hogy cheatelt, Európa egyik legjobb soldiereként biztos én is csalnék hogy még több ponthoz jussak valami szánalmas pub szerón. Sőt a…..
Lassan már lehet unalmassá válik, de a haxx ismét okot ad, hogy szót  ejtsünk róluk. A mostani eset főhőse a bal oldalon látható úriember, aki bizony sokaknak ismerős lehet. Igen, ő az. Pajzánka, aki nem bírt magával és ezzel faramuci helyzetbe hozta a csapatát, főleg annak…..
John Henry Eden 2009.10.14 17:27:01
@moRtimer: hmmm. akkor miért ti kaptatok büntetést? konfúciusz mondá: ne lőj ágyúval szúnyogra. amúgy meg a faszomat nem érdekli, hogy te mit csináltál. engem most döme érdekel, mert legutóbb még nem akart banolt játékossal játszani. most mi lesz... :)
Már beharangoztuk ezzel a promóciós képpel, hogy készült valami a háttérben. De már megint negatív hullám! Volt egy kezdeményezés, amely alapgondolata ha nem is teljesen tökéletes, de némi módosítással megvalósíthtó lett volna. De akkor mi történt? Röviden…..
Na ezt sem réméltem, hogy megéljük! WAZZE! Valaki volt olyan szorgalmas (vagy dicshajhász - Dick), hogy elkészítette a már-már kötelező wallpapert az oldal számára! Ezúton is köszönjül Tigernek a munkát. (Gyk: Jobb Klikk -> Kép mentése más néven...) …..
Statnáci. Egy mezei public játékos aki jó képességek hiányában normál esetben kevésbé feltűnő egyéniség, ám ezt ellensúlyozandó a ranglistán elfoglalt helyével szeretne  hírnevet kivívni magának. Nem vagyunk egyformák a statnácik sem teljesen azok:Nagy az Isten…..
John Henry Eden 2009.10.12 16:40:49
@ZolezZ: aki korpa közé keveredik, megeszik a malacok.
Az előző hír bizonyította hogy az ETF2L méltán hírhedt Banhammer-e újra üzemel. Ennek köszönhetően fél év alatt már a harmadik komoly lebuktatás van porondon. Mire is következtethet ebből az egyszerű játékos? "Hűha, ezek aztán tudják a dolgukat, már megint mennyi…..
John Henry Eden 2009.10.06 10:35:28
@Edöm: nem tudom felfogni, hogy idejönnek idegen emberek, akik kurva tájékozottak persze a témában és egy olyan embert minősítenek a SAJÁT KIBASZOTT blogjában, akit nem ismernek. ha NEM ismeritek a BLOG szó jelentését, akkor nézzétek meg a szótárban. a további trollokat automatikusan kitiltom. mindenkinek további szép napot!
John Henry Eden 2009.10.09 18:56:39
A HLstatsX „rabjairól” szóló cikkünkben már körülírtuk eme félre sikerült játékos típus általános jellemzőit. Most egy konkrét személyt szeretnénk górcső alá venni, mert Ő és a hozzá hasonló emberek okozzák a public élet teljes elkorcsosulását. A nevét…..
John Henry Eden 2009.10.09 16:15:25
@hide: tévedés. engem nem érdekel, hogy milyen vagy az életben, de jelenleg a játékban egy féreg vagy, egy vírus amit irtani kell. de az elgondolkodtató, hogy ha az életben ennyire jó arcnak tartod magad, akkor a játékban miért a legrosszabb oldaladat mutatod?
A szart jobbá tenni? Tegyek rá tejszínhabot? Talán attól jobb lesz, hogy édes és sejmes, meg ropogós a tegnapi mexikói pizza kukoricaszemeitől. Ha nem lenne probléma azzal amit elmondok, akkor nem is lett volna szükség blogra. Itt mindenki azt hiszi Bunfitól, a noname…..
Ezt is megéltük, feladni kényszerülünk eme kiemelkedő projektet. Sajnos sokan nem fogják sajnálni, de még futotta a bloggerek erejéből egy videóriportra, amelyben felfedik magukat a közönség számára és elmondják utolsó szavaikat. Kérek mindenkit figyelmesen nézze végig a…..
John Henry Eden 2009.10.07 16:53:26
Ezt is megélte ez az öntelt és szókimondó emberekből álló projekt. Álnéven lopják a blogot, olcsó hamisítványokat készítve, mint a piacos gagyi Adiads. Ez egyszerre jó hír, meg nem jó hír. Azt lopják, ami jó, de azért a lopás mégiscsak lopás. Dick Richardson csak egy…..
John Henry Eden 2009.10.05 17:52:26
@Dick Richardson: Tovább folyik a tolvajlás, kezdek aggódni. Még a végén felvesznek OGC-hez szerkesztőnek... Akkor mi lesz az oldalunkkal??
Magyarok, magyarok, milyen szép is a patriotizmus. Emlékszem mikor először olvastam a total magyarokról szóló cikkeit, melyek népszerűségét mi sem jelzi jobban mint hogy többen is jelezték hogy várják a folytatást. Lokálpatrióta lévén természetesen engem is érdekel a mai magyar…..