Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...)

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
Anikó személyesen látogatott el a villába, hogy kiossza a lakók között az idei évad lélegzetállító újdonságának számító szuperképességeket. Mint mondja, nem volt egyszerű dolga, és valóban, a takarásban nyugtatólövedékkel várakozó stábtagok sem tudták megvédeni Greg puszijától. Lássuk a…..
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt, még ki sem hevertük az előző brigádot, máris itt van a következő. Sőt, Tenyáék hamarabb verték el az utolsó fillért is, mint ahogy mi megbarátkoztunk volna győzelmük gondolatával, máris itt az…..
Velencében, a cuppogós szopások városában vagyunk, a rettenetes Ági őrmesteres szerepjátékszex másnapján. A megébredés iszonyatos, Pumpedné cincogva affektál, ennél sok fokkal az is jobb lenne, ha Bayer Zsolt keltene, pedig azt az ellenségemnek nem kívánom, ha jobban belegondolok.…..
Barna hajú lányok Geissa 2016.03.14 04:44:00
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2016.03.15 16:58:52
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2015.11.16 18:17:02
@Laetus: én is kérek abból a szerből, amit szedsz, mert én még életemben nem voltam így beb@szva...
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2015.11.16 18:20:29
@Laetus: én is kérek abból a szerből, amit szedsz, mert én még életemben nem voltam így beb@szva...
Vöröshajú lányok Ego 2015.08.30 07:34:00
..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2015.10.03 13:01:20
Vöröshajú lányok Aislin 2015.08.18 07:34:00
..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2015.08.19 08:38:24
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
Olyan mélységeket birizgál ez a műsor, mint még talán soha, és egy motívum annyira hangsúlyos most, hogy érdemes volt rá ezt az egész másfél órát felhúzni. Mondjuk ki, Éva rémuralmáról van szó, és annak sokszínű mögöttes tartalomrétegeiről, amiket Bárdos elegánsan,…..
Dúlnak a viták a fórumokon az egyik nagyszerű színészünk váratlan halálának okán. A távozása mindannyiunkat megdöbbentett, de sajnos ez az élet rendje: amikor itt az idő, le kell lépni a színpadról. A felzúdulás oka nem a döbbenet szárnyain bontakozott ki, hanem a megemlékezésen. Azon a tényen, ami…..
JóVáros Blog TÁR(d)KI! 2014.03.27 07:00:41
És ki is tárta. És oly nagyon kitárta, hogy arra a Lendvay utca Kubatovostól Kocsis Mátéstól rögtön megtermékenyítőleg is hatott. Ja persze a TÁRKI most megjelent "közvélemény-kutatásáról" beszélek, melynek egy hónappal ezelőtti verzióját már akkor tollbamondásnak…..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2014.03.29 21:57:57
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Azért légy szíves, írd meg ezen a fórumon, hogy pontosan mikor és hol lesz a fellépésed.
Majd megyek a kamerával mert imádok röhögni...
Coco Chanel 20 aranyköpése:1., A nők G pontja a SHOPPING szó végén található!2., Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!3., Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka.4., Nem szeretem a zárt felsőket - amikor férfiakkal beszélgetek, nem látom, hogyan…..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2013.11.13 15:25:36
Az egész ország esküvői lázban ég: dolgos aszfaltozó munkások járnak közpénzből csűrdöngölőt a templom előtt, mások fütyörészve meszelik a kiválasztott helyszín oldalát, a sajtósok morognak, hogy Viktor papa nem engedi be őket a tanyára, az autósok morognak, mert őket…..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2013.09.07 21:19:08
@dr Kangörény:
Tökéletesen igazad van.
Sajnos...
Az RTL klub már maga mögött tudhat 57 részt a német Berlin Tag und Nacht magyar kópiájából és a nézettségi adatokat dollárjeles szemmel nézegető szerkesztők, producerek mohón dörzsölgethetik a kezeiket, mert marhára bejött a számításuk ugye, megint. Nincs ezzel semmi baj,…..
Becsületben(?) megőszült köztársasági elnökünk, Orbán Viktor humánpolitikai stratéga selejtes terméke, Schmitt Pál ismét közéleti szerepet vállal.Oly sok dicstelen szereplés hőse, a NER kiszolgálója és kitartottja, a zemberek embere nem ám hogy bujdokol valahol, élve azzal,…..
Orbán Viktor torkához valahol, valakik kést szögeztek. Nem úgy ismerjük szeretett miniszterelnökünket, hogy a józan politikai megfontolás jellemezné. A NER atyja eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy belátó, mértékletes, tisztességes lenne, ha a politikai hatalom…..
Már csak három leány áll a gáton Dzson pinavillájában, Violetta, a lárvaszerű arcával, Erika, a bajor bőrnadrágos szoftpornókból ismert fejőnő és Tünde, a lerobban kamionparkolós rodakirálynő. Szerintem Dzson jobban jár, ha Pákó mellett dönt, az ismert árnyoldalak ellenére…..
Megerősítette kétharmados többségét a Parlamentben a kormánypárt, ezzel a rendszerváltás óta először tudtak duplázni a fiatal demokraták. „Köszönjük az embereknek az újabb felhatalmazást, ez az eredmény is bizonyítja, hogy jó úton jártunk az elmúlt négy évben, és hogy…..
Az Arctica Sun Trooper átfogó tesztelése közben óhatatlanul is belebotlottam néhány érdekes, különösebb technológiai felszereltség nélkül is elvégezhető vizsgálatba, melyekkel ifj. Feszl István optikus-optometrista próbálgatta a lencséket. A későbbiekben mértünk…..
Sorkizárt Önmaga ellensége 2012.06.09 08:31:00
Skóciában tettek az egyre súlyosbodó öngyilkossági-hullám ellen, és a Choose Life! program segítségével fodrászokat, kocsmárosokat és kozmetikusokat képeztek ki: az öngyilkosságot fontolgatók felismerését, a jelekben való olvasást tanították nekik. A kezdeményezés abszolút…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Gyurcsány Ferenc plágium-ügybe keveredett. Jelenleg – a Schmitt-üggyel ellentétben – nincs tényszerű bizonyíték sem arra, hogy a volt kormányfő másolta volna szakdolgozatát, miként arra sem, hogy ártatlan az ellene felhozott vádakban. Az persze nem kérdés, hogy vannak…..
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2012.05.02 10:25:27
@champagneM:
Én nem mondtam, hogy Gyurcsány tökéletes...
Csak arra gondolok, hogy Copypali meglévő dolgozatát két hónapig vizsgálták tudós szakemberek, mielőtt kimondták voln anyilvánvalót. Azért létezik az ártatlanság védelme is, bár ez esetben kicsi az esély...
Azt viszont tartom, hogy a fidesznek és személyesen Orbánnak csak Gyurcsány az ellenfele. Mesterházyt kár kilőni, felesleges rá a lőszer... égeti ő sajátmagát minden megszólalásával...
Doktor PHD belebeszélek (SP után szabadon...) 2012.05.02 10:33:01
@ob.szerver:
Pont az azonos cím a kevéssé gyanus. Akkor több tanszéken divat volt, hogy minden évben ugyanazokat a témákat hirdették meg, gyakorlatilag minden évben ugyanazokat a dolgozatokat iratták meg. Ez kedvező volt az konzulenseknek (mégiscsak készülni kell a neki is a témából...), a bírálóknak is.