Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A holnapi Sziget-koncertre készülődve az amerikai popsztár egy órán keresztül csak a HírCsárda olvasóinak kérdéseire válaszolt a csetszobában. A válaszok után zárójelben olvashatóak a fordítások. Ön a magánéletben is ilyen alacsony? (K. Bálint, Devecser) Ha-ha-ha, good…..
Marki 2011.08.08 19:14:19
@Mogyoró007: abszolút igazad van...elkezdtem olvasni, azt hittem, valami normális interjú...szánalmas...
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Marki 2010.04.22 16:19:03
@Lasereye: Teljesen egyetértek, freddyD FOR PRESIDENT!!!:D
@freddyD: Gratulálok a 3 évnyi sikeres munkádhoz, remélem még sokáig lesz türelmed a rossz játékokhoz
HAPPY BIRTHDAY RPCJS!!!
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Ez nagyon nagy! A Wolfschanze videómban én is foglalkoztam a dobozzal, úgyhogy azt már megtudhatta mindenki, hogy páncélnak is használható, ha magad elő tartod. Nos, ez közel sem minden. "Farky18" küldött youtube-on egy videót, ahol konkrétan a gravitáció képébe…..
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
Még évekkel ezelőtt mondta, hogyha valaha is elérné a Nerd sorozat a 2010-et, akkor majd bemutatja ezt a játékot. Hát, eljött az idő  ..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Marki 2009.12.24 13:24:52
Itt a teljes tárgyalás a Wolfschanze elejéről, amit most meghallgathattok anélkül, hogy bele dumálnék. Továbbra is azt mondom, ez a legrosszabb Hitler szinkronhang, amit valaha hallottam. Egyébként amíg dumáltak, én elszórakoztam mással :)  ..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.06 12:55:00
Nos, remélem jövő héten már végre lesz új RPCJS epizód, kicsit gondban vagyok vele. Nem nagyon volt ihletem hozzá, csak a videó végére lesz egy remélem jól sikerült hülyeség. Nehéz bemutatni, mert egyrészt nem játszhatatlan, csak a hülye dolgai teszik bosszantóvá.Winthorp-ot…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.10.05 19:15:00
Egy új fanwork-öt kaptam, ezúttal Maxipingtomi77-től (Hogy találjátok ki ezeket a neveket?)  ..
Marki 2009.10.05 19:39:41
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..