Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindighc

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
Azok a játékosok, akik utoljára kerültek ki a vb-csapatból, semmivel nem rosszabbak, mint azok, akikkel az utolsó pillanatig küzdöttek a bentmaradásért, értékelte az eseményeket Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán előbb az derült ki, hogy Szuper Leventéhez ragaszkodik…..
A Medvescak Zagreb első EBEL-szezonjában máris az elődöntőig menetelt. A negyeddöntőben 4-2-re verték az alapszakaszgyőztes Grazot. A fehérvári és a zágrábi jégkorongszurkolók között a szezon kezdete óta remek kapcsolat alakult ki. Ennek folytatásaképpen három Volán-mezes…..
Az utóbbi Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzéseken történtek miatt Kovács Csaba, a  szövetség szakmai alelnöke egyeztetést kezdeményezett. Jövő hét elején minden csapat képviselőjével és a játékvezetőkkel is találkozik. Célja, hogy megelőzze a hasonló…..
Végig éreztük magunk mögött Vancouver és egész Kanada támogatását – nyilatkozta az olimpiai bajnoki cím megszerzése után a győztes kapitány. A torna legértékesebb játékosa és egyben legjobb kapusa az amerikai Ryan Miller lett, a legjobb védőnek a dettó USA-beli Brian…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Csütörtökön avatják a brassói jégcsarnokot. 1700 ülő és több mint 1000 állóhely várja az érdeklődőket. A Fenestela 68 Brassó hazai pályáját a Steaua Rangers elleni román bajnoki mérkőzéssel ünneplik. Jó hír, hogy a brassói csapat elnöke ígéretet tett arra, meghívja a…..
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Újabb biztos győzelmet aratott a klagenfurti kisiklás után a Sapa Fehérvár AV19. Az ellenfél a Ted Sator által edzett Medvescak Zagreb volt, és a fehérváriak úgy vetették magukat a mérkőzésbe, ahogy azt az ínyenc szurkolók is elvárják, pillanatok alatt vezetést is szereztek…..
Az eddigi tapasztalatok alapján az erősebb, jobb csapatok ellen tudtunk igazán jól teljesíteni, a velünk azonos szintűekkel szemben döcögött a szekér, figyelmeztetett Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenicébe indulás előtt. A csapat a szezonban először nem tér haza…..
Jégkorong Fehérvár–Villach 2-3 2010.01.07 20:43:00
Újabb fontos meccset bukott el a Sapa Fehérvár AV19, az ellenfél Villach először nyert ebben a szezonban Magyarországon. Pedig minden remekül indult, az első harmad után Kovács Csaba és Vas János góljaival 2-0-ra vezettünk. A második menetben azonban szinte a semmiből egyenlített…..
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
Az előző két mérkőzésen a második és a harmadik harmadban nagyon jól játszottunk, de már az első húsz percekben vesztettünk, ez utóbbit kell a Linz ellen megakadályozni, foglalta össze a lényeget Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Délelőtt megvolt a magyar bajnok…..
A fehéroroszok után az oroszok is nyilvánosságra hozták olimpiai csapatukat. Vjacseszlav Bikov az NHL-ből 14 játékost hívott be, a KHL-ből kilencet. Szergej Goncsar negyedik olimpiájára készül, Brizgalov, Markov, Afinogenov, Dacjuk, Fjodorov és Kovalcsuk harmadjára megy ötkarikás…..
Jól játszottunk a Ljubljana ellen, ennek köszönhetjük a négygólos sikert, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Vienna Capitals elleni keddi mérkőzésre a felkészülés nem volt zökkenőmentes, több sérült és beteg is volt a csapatban, de végül csak egy…..
Sokkal jobb csapat érkezik hozzánk, mint amit a pillanatnyi helyezése mutat, mondta az Olimpija Ljubljana elleni vasárnap esti EBEL-meccs előtt Énekes Lajos. A Fehérvár edzője szerint kicsit igazságtalan vereséget szenvedtünk pénteken Linzben. "A Linz ellen nagyon jól…..
Ismét teljes a Sapa Fehérvár AV19 kerete, a betegek és a sérültek felépültek. Hosszú kihagyás után Kovács Csaba is visszatérhet, a szemsérülést szenvedett csatár szerda óta edz. A linziek tartanak a magyar bajnoktól. Énekes Lajos kijelentette, pontért utazik a csapat…..
Hét hokis van a szlovák extraligában, aki az előző szezonban a Mol Ligában játszott: Anton Poznik (Martin), Ivan Fedor (Banska Bystrica), Igor Rufus (Zilina), Miroslav Stefanka (Nitra), Patrik Polc, Ladislav Harabin, Martin Saluga (mindhárman Spisska Nova Ves). Öten a HC Csíkszeredából…..
mindighc 2009.12.15 12:06:48
@Mihaly Arpad the best: jol beszelsz.
A december 12-ei Washington–Carolina meccsnek vitán felül Tim Gleason volt a hőse. A vendégek védője az első harmadban, csapata 2-0-s vezetésénél orral akadályozta meg Alekszandr Ovecskin kapura lövését, fetrengés helyett azonnal lekorcsolyázott, ment az öltözőbe. Kórházba…..
mindighc 2009.12.15 11:54:15
Sokat harcoltunk, hogy pontot szerezzünk Salzburgban, summázta a péntekieket Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője így folytatta: egyet sikerült is, de a szánk íze nem az igazi a hosszabbításos vereség miatt. Telhetetlenségnek tűnik, de 4-3-mas vezetésünknél sok mindenre volt…..
mindighc 2009.12.13 20:57:49
@Licsimi: Ne haragudjal de bantott valaki teged vagy csak egyszeruen frusztralt vagy?
mindighc 2009.12.13 21:07:32
@Szenszej: Szerintem neked teljesen igazad van es jo a meglatasod.
viszont engem szemely szerint nem zavar ha valaki tulzottan ertekelne az altala jonak tartott jatekos realis eredmenyeit, ezek szerint nem mindenki van igy ezzel.
Amugy nagyon orulok es orultem annak a tenynek hogy a fehervari szurkolok szeretettel fogadtak Piret es ezt o tudta viszonozni a jatekaval.
Kovács Csaba és Ladányi Balázs továbbra is hiányzik a Sapa Fehérvár AV19-ből. Ma Salzburgba utazott a magyar bajnok. Az idei EBEL-szezonjának leggólerősebb csapatának otthonában lépünk fel. Ha egy pontot sikerül megszereznünk, az már bravúr."Kovács Csaba szeme már rendben…..
mindighc 2009.12.11 21:31:43
Brassóban 85 éves a jégkorong, de a most épülő csarnok az első létesítmény, amely lehetőséget ad a sportág rendszeres gyakorlására, mondja Miklós Ervin. A Fenestela 68 Brassó elnöke videón mutatja be a lényeget, és szóban is ismerteti, amit tudni kell. ..
Ha a dolgok pozitív oldalát próbáljuk nézni a Sapa Fehérvár AV19 keddi mérkőzése után, összesen két momentum juthat eszünkbe. Az egyik: a magyar bajnok egy ponttal növelte előnyét a jobbik nem rájátszásra álló ellenfelével, az Olimpija Ljubljanával szemben. A másik: a csapat…..