Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goalissimo

123 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A labdarúgó világbajnokság felvezetéseként olvassátok el egy hölgyemény naplóját a 2006-os németországi vébé alatti naplóját, amely meglehetős iróniával mutatja be a futball szurkoló férfiak egy hónapját!  2006. VI. 1. Jocó most írt egy e-mailt, hogy este szenzációs…..
Újra jelentkezem a hasonmás rovattal, remélem ezúttal is sikerül majd megnevettetnem olvasóimat a focisták alteregóival... Remélem tetszeni…..
A hazai hagyományokkal ezúttal sem szakítva ismét hurráhangulatban várjuk a következő világverseny kvalifikációs tornáját, ennek fényében egy optimista forgatókönyvet próbáltam összehozni nektek.Persze több mint valószínű, hogy az általam jóindulatúan kiszámított…..
A világfutballban tombol a recesszió. A Real Madrid idén télen mégsem vette meg eurómilliókért Dzsudzsák Balázst, és a máskor oly' aktív Chelsea se hordta ki táskaszám bankjából Abramovic pénzét. Az egész Premier League összesítve kevesebbet költött, mint egy-egy nagy névre…..
Az egyetemes labdarúgás történetének egy olyan kis szeletét szeretném megosztani veletek, amelyről nagyon keveset hallani, de a vájtfülű focibolondok alighanem előszeretettel olvasnak róla. Most kiderül, hogy a patinás klubok színei honnan, kitől, melyik más csapattól származnak!…..
Goalissimo 2010.01.13 12:50:18
@Huba szaki: Köszönet érte! Jó érzés ilyen legendákról olvasni!:)
Goalissimo 2010.01.13 17:26:56
@Huba szaki: ezt megjegyzem, illik tudni:)
A királyi gárdához közel álló Marca nevű sportlap információi szerint Dzsudzsák Balázst akarja a Real. Még ha nem is igaz, azért ízlelgessük kicsit ezt a hírt, amelyet az újság egyébként címlapon hozott le. Hadd idézzek bizonyos Bognár Nándort, akiről tegnap hallottam…..
Goalissimo 2010.01.13 10:43:46
@kockabela: Hopp ezt benéztem igaz? Nem tudom miért emlékeztem úgy hogy kikötő... Sorry
Régóta nem került fel a Hasonmás rovat folytatása, pedig már régóta tervben volt, de sajna ennyi időnek kellett eltelnie, hogy összegyűljön annyi alteregó, hogy érdemes legyen feltölteni! Ezúttal a külföldi sztárfocisták kapnak hasonmást! Jó szorakozást!    …..
Rubint Réka szerint Gáspár Győző a legnagyobb király - Gáspár Győző ügyes, mert okosan vezeti a birkákat, míg Rubint igazat mond és tisztelni való - tudtuk meg, miután megnyitottuk jó barátunk, a google első találatát, melyet a legnagyobb király kereső-kifejezésre dobott. A…..
Goalissimo Magyar Válogatott 2010 2009.12.28 19:10:00
Eljátszottam a gondolattal így az év vége felé közeledve, hogy a jövőre milyen felállásban és kikkel kellene kiállni a válogatott találkozókra. A válogatottat alapvetően a 4-2-3-1-es formációban képzelem el, amely 4-3-3-ra módosul támadásban, remélhetőleg hatékonyabban,…..
A Karácsony a szeretet ünnepe. Ekkor a szokásosnál is jobban figyelünk egymásra és úgy érezzük, hogy ezekben a napokban sokkal meghittebb szeretteink közt a hangulat. Ilyenkor a megszokott zsörtölődések is megszünnek odahaza. Valami hasonló érzés tölthette el azokat a szemben…..
Mivel ma este jótékonysági mérkőzésen pályára lép Katalónia válogatottja Argentína ellen, azt javaslom ismerkedjünk meg e tartományi válogatott történetével. Katalónia, mint bizonyára minden földrajzban jártas ember nagyon jól tudja, Spanyolország észak-keleti részében…..
Goalissimo NB1 álomcsapat 2009 2009.12.19 23:55:00
Összeállítottam egy álomcsapatot az NB1-ből, mint a nagyok. Megnevezem az a legjobb játékost is, de anyagi források hiányában csak virtuálisan osztom ki az Arany Goalissimo-díjat.Kapus:Szasa Sztevanovic - Az ETO kapta a legkevesebb gólt a bajnokság őszi szezonjában…..
Goalissimo Szánalmas 140 2009.12.17 23:59:00
Érdekes adatra bukkantam ma az MTK-Debrecen kupavisszavágó kapcsán, mégpedig hogy a meccsen a Hidegkuti Nándor Stadionban 140 néző "zsúfolódott" össze.Egy Magyar Kupa meccsen mindössze 140 ember. Ez azért tényleg pofonvágó hír. Még akkor is rettentően kevés lenne,…..
Goalissimo Nagycsapat lesz a Fradi? 2009.12.15 18:52:00
Vége a bajnokság őszi idényének, így itthon máris az átigazolási pletykáké lett a főszerep. A legtöbb nevet az eddig nem épp az elvárásoknak megfelelően szereplő Ferencvárossal hoznak összefüggésbe. Nem csoda, hiszen a legnépszerűbb magyar klub csak a 11. helyet foglalja el a…..
Goalissimo Szexcsaták Isztambulban 2009.12.12 10:26:00
Christoph Daum a török Fenerbahce csapatának vezetőedzője végre rájött, hogy a gárda miért nem szerepel úgy ebben az idényben ahogy elvárná. A török lapok már korábban is megszellőztették, hogy bizonyos labdarúgók nem az edzésen vezetik le a fölös energiáikat, hanem ennél…..
Megtartották a két korcsoport Európa Bajnoki selejtezőinek elitkör-sorsolását. Az U19-es korosztály nem panaszkodhat, megoldható feladat vár rájuk, bár egyik csoportellenfelét nagyon nehéz lesz megverni, ami Némethéknek tavalyelőtt sikerült, akár most is összejöhet. Nos ez a…..
Goalissimo Kapus az ismeretlenből 2009.12.05 23:04:00
Kurucz Péter (nem, nem az RTL KLUB-ról) bemutatkozhatott a Premier Leagueben a West Ham United csapatában. Kurucz a 74. percben állt be Green helyére, amikor már 4:0 vezetett a Manchester United a Nyugati Sonka otthonában. A hazaiak trénere a 4. bekapott gól után hozta le a finoman szólva…..
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek sikerült összeállítaniuk a világbajnokság kiemelési kalapjait, amelyekből nemsokára összesorsolják a csoportokat. Íme itt vannak a kalapok: 1. KALAP: Brazília, Spanyolország, Hollandia, Olaszország, Németország, Argentína, Anglia,…..
Még mindig világméretű hisztéria övezi azt a tényt, hogy szabálytalan góllal tudta csak kiejteni Franciaország Írországot a 2010-es világbajnokság pótselejtezőiben. Bizonyára mindannyian hallottunk már a részletekről. A két meccs alapján döntetlenre végződött a…..
Goalissimo 2009.12.01 10:19:32
@Fernando Alázó: hopp a fenébe tényleg rossz videót másoltam be:)bocsánat javítom:)
Goalissimo 2009.12.01 13:09:58
@Xcrossy: Köszi szépen:)
Ibrahimovic 57. percben szerzett lesgyanús találatával nyertek a katalánok az ősi rivális Real Madrid ellen. A csereként beálló svéd támadó első Derby szereplését góllal koronázta úgy, hogy mindössze 5 perce volt a pályán. Guardiola tehát szenzációs cserét hajtott végre.…..
Mint az egyik nem éppen mértékadó pletykalap mai számából kiderült, a legértékesebb magyar játékos nem más, mint a Liverpool által kivásárolt Németh Krisztián.A 2007-ben Angliába igazoló fiatal magyar tehetségért nem kevesebb, mint 3 millió fontot fizettek ki a vörösök,…..
A MECCS. Talán így csupa nagybetűvel írva tudnám aposztrofálni ezt a mérkőzést, amely minden évben a legnagyobb izgalomban tartja az embereket Spanyolországon kívül is, de ott aztán meg pláne. 2009 november 29-e különleges nap minden olyan ember számára, aki focirajongónak…..
Goalissimo A bundameccsek listája 2009.11.27 18:27:00
A ma megjelent Sport Plusz leközölte a bundameccsek listáját, itt van a cikk: /forrás: http://ulloi129.wordpress.com/ /Az Ulloi129 olvasói kikeresték ezeket a meccseket az archívumból, köszönet nekik:GYŐR-Haladás 3:3DIÓSGYŐR-HONVÉD 0:0Reac-GYŐR 0:0HONVÉD-GYŐR…..
Goalissimo Ez már tényleg gáz... 2009.11.27 00:17:00
Egyik ámulatból a másikba esek... Azt, hogy Benkőről kiderült, hogy szexőrült, ráadásul Falusi Mariann összejött Galla Miklóssal, még elviselném, mert tudom, hogy a Blikk egy nagy határ nem mondom meg mi. Ma azonban a Hócipő is talán örök életre leírta magát előttem, nem…..