Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chardonnay

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Kommentelők!Időről időre jelzem a blog látogatottságát. Az utóbbi időben folyamatosan nőtt a számuk, s talán elég, ha a tegnapi adatot jelzem, amely szerint 1218-an látogatták meg a blogot, olvasták el egyes írásait.A blogba rendszeresen írók nevében is köszönöm az…..
Asperján György Evo kommentje 2009.11.30 15:17:48
Kedves Blogtársak!Az ok, hogy mostanában eltűntem, nem a közönyömnek tudható be. Írásaitokat rendszeresen olvasom továbbra is. Egyszerűen úgy érzem, "elfáradtam". Pörög az agyam, de mostanság nincs erőm továbbmenni. Egyre csak azon gondolkodom, hogy mi lesz ennek a…..
Azért emelem ki külön címszóként FairyFeller kommentjét, mert nagyon fontosnak tartom mindazt, amiről tudósít, valamint az indulatát és a kétségbeesését, s nem szeretném, ha a Jajkiáltás címszónál elsikkadna. Ne haragudjanak, nem tudtam magamban tartani dühömet, pedig…..
chardonnay 2009.11.30 21:18:56
@FairyFeller: Én tökéletesen elveszítettem a jelenleg a parlamentben ülő összes pártban a bizalmat.a remény szikráját sem tudják felmutatni.
egy dolgot el kell fogadnia tőlem így ismeretlenül.túl közelről látom a jelenlegi parlamenti pártok működését így nem is tudok benne reménykedni. a jelenlegi "elit" a saját anyagi haszonszerzésén kívül semmire nem gondol,semmilyen motivációja nincs csak a pillanatnyi haszonszerzés ( ez értendő az anyagi és hatalmi haszonra).és ez sajnos minden jelenleg a parlamentben ülő pártra igaz oldalfüggetlenül.bárkin bármikor átgázolnak bárkinek az arcába hazudnak,vagy törik ki a nyakát,egy a fontos a profit.
Abban reménykedni,hogy a választások után egy kicsit is jobb lesz naivitás bár ezt tényleg csak az látja aki elég közel van és nem elvakultan hisz egyikbe vagy másikba.és állítom,hogy van közöttük több nagyon rendes ember akit a kényszer és az egzisztencia féltés tart csak ott.gondolja át amit leírtam és törje a fejét valami gyorsabb és hatékonyabb,biztosabb megoldást kínáló lehetőségről.
Most már biztos vagyok benne, hogy a szocik jó úton járnak. Szinte teljesen biztos, hogy megnyerik a választást. Ebbe az irányba hatalmas lépést tettek, amikor Mesterházi Attilát erőltetik a több fényévnyi távolságban lévő miniszterelnöki székbe, és a jelölt az eddig teljesen…..
Részlet az Indexből: Megint drágult a 4-es metróMajdnem 20 milliárd forinttal drágult újra a metró összköltsége a most elkészült negyedéves metrójelentés szerint. Az okok: kisebb uniós támogatás, áfaemelés, árfolyamváltozás.Negyedévente, havonta, hetente, naponta,…..
Ezt megkaptátok!Sőt: megkaptuk!Bele végre a pofánkba!Mindig is sejtettük, hogy a kapitalizmus egy abszolut igazságos társadalmi rendszer: segíti a gazdagokat, és nem víz, hanem tárgyalé alá nyomja a szegényeket, a kizsákmányoltakat, az aki szegény az a legszegények embereket.Mindig…..
chardonnay 2009.10.09 20:38:14
@Evo: Mi is volt a javaslat?ja ,hogy alapítsak pártot.zseniális.ez tegnap óta már meg is valósult.szeretem az ilyen típusú megjegyzéseket...
ha megtenné a kedvemért,hogy az első írásomat elolvassa......
egyébként az ötlet még akár jó is lehetne végül is van annak reális esélye,hogy egy vidéki fizikai dolgozó pártot alapít programot készít. hát ha az én ötletem nem kivitelezhető( és elfogadom az Önök érvelését)akkor be kell látnia ennek sem sok az esélye.kit is vádoltam és mivel?én nem gondolom,hogy vádoltam volna,csak értetlenül állok bizonyos bejegyzések előtt.nem csak itt más blogokon is.mindenki csalódott és elkeseredett joggal csak a megoldásig soha sehol nem hangzik el megoldás szikrája sem,és ismét leírom elfogadom az Önök érvelését(de a véleményem nem változott).
gondolkozzunk közösen tovább hátha jutunk valamire...
chardonnay 2009.10.11 16:32:50
@Dyen: miért provokálsz?szerintem nem csak nekem mindenkinek akiben egy cseppnyit motoz a változtatás szándéka ott kéne lennie...ha tehetem ott leszek
chardonnay 2009.10.15 20:38:52
inforadio.hu/hir/belfold/hir-309327
ezt a pofátlanságot,szétraboltak mindent és még ő diktálja a feltételeket.ajánlanám olvasásra
Dr. Rápás József nyílt levelet írt Bajnai Gordon miniszterelnöknek.A levelet fel kellene olvasni a Parlamentben, azt követően egy tízméter magas fekete gránitlapra aranyozott betűkkel felvésni: valamennyiünknek és az örök időnek.Így nem élhetünk. Sem mi, magyar származásúak,…..