Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balog Kinga

1 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miskolc helyzete egyre nehezebb  2011.03.04. 22:49 kultúrmisszionárius..
Balog Kinga 2011.03.05 14:30:16
@benö51:
Szerinted a BS a fradinak a saját pályája volt? Mert akkor nagyon tévedsz. A fradi kb ugyanannyiszor játszott, edzett abban az évben a BS-ben, mint a volán, azaz egyszer sem, a döntőket leszámítva. Szóval az egy semleges pálya volt. Ennek ellenére most nagyon elkezdtem sajnálni a volánt! Hogy mennyi méltánytalanság érte őket az elmúlt években, évtizedekben.....
Amúgy mik azok a nagyon komoly jégkorongos sikerek, amiről beszélsz?
Balog Kinga 2011.03.05 14:58:04
@1885*:
nem egészen, mert a volánnak akkor már megvolt a fedett pályája, így ez inkább ez csak a többieknek jelentett "nehezített körülményt"! ezét sem világos miért sírnak most a múlt miatt?
Balog Kinga 2011.03.05 15:06:54
@benö51:
Na akkor lényegében a ti szurkolóitok nem maradtak le a döntőről! Viszont az jobb lett volna, ha a fradisták igen? Fura szemlélet alakult ki nálatok....
M JJSE - FTC-Orangeways 19.30. Hatpontos meccs következik. forrás : boon.hu Nagyon fontos Miskolc–FTC következik 2011.03.01. 14:18 F. Kapus ..
Balog Kinga 2011.03.01 23:48:01
@moszkvicssluszkulcs:
Örülök, hogy Kállay Csabit említetted. A büntetőjét valóban szépen belőtte, de ő nem egy olyan iszonyúan jó játékos, hogy ezután botját lábaközé véve és azt húzogatva korcsályázzon végig a pályán. Igaz, végig háttal csinálta a MISI-s gyerekeknek, de csodálkozom, hogy ez téged nem zavart... Ahogy a folyamatos fa...opóferencvározás sem. Varjú meg tényleg elég furán vezette a meccset. Elég rendesen megfújta a hazai pályát a kiállításokkal, de valóban nem ezen múlt a meccs. A hazaiak fejetlenül, a Fradi meg gyengén játszott. Ennek ellenére az egyenlítő gól után és a hosszabbításban megnyerhettük volna a meccset, annyi helyzetet hagytunk ki. Bár a teljes meccset nézve tényleg közelebb állt a Miskolc a győzelemhez. Azért én büszke vagyok a macik elleni idei mérlegünkre: 7 bajnoki meccs, abból 15-6 a pontarány a javunkra. Ehhez még hozzájön a két kupameccs, ami 5-1 nekünk. Elég imponáló! Sajnos ezzel sem valószínű, hogy megelőzzük őket. Túl sokan szeretnék ha amacik játszanának még 3 meccset a Volánnal....
Balog Kinga 2011.03.02 00:28:29
@centreville:
Értelek!Ezek szerint a nemiszerv mutogatás az lehet kultúrált is, csak attól függ ki csinálja és kik felé teszi azt, igaz? Ha egy miskolci nulla gyerek csinálja az még akár lehet a show része is, nem? (mellesleg a másik büntijét már kihagyta, de akkor is folyamatosan ugatott!)
Hozhatsz itt bármilyen összehasonlítást, biztos van még más is amiben jobbak vagytok, de ha az idén ha ellenünk játszottatok, akkor többnyire sírás volt a vége a részetekről. Ez van, el kell fogadni!
Félbeszakadt a Dab.Docler–FTC 2011.02.20. 21:42 kultúrmisszionárius..
Balog Kinga 2011.02.20 23:52:19
@Theutus:
Nem értem mit értesz taktikázáson, sumákoláson? Az Újpest elleni TV meccsen is csak egy kapusunk volt és Budai mögött sem volt mindig csere az előző szezonban. Általában minden csapat 2 kapussal vág neki az idénynek. Tőlünk ez a 2 elment, de szerencsére volt egy harmadik is és néha beugrik egy erdélyi (tehát légiósnak számító) srác cserének. Most nem volt ott. De nyertetek, nem? Inkább ennek örülj és ne folyton minket szarozz!
Balog Kinga 2011.02.21 00:08:44
@Theutus:
Igen, a Fradi SZÁNDÉKOSAN nevezett csak egy kapust, aki SZÁNDÉKOSAN sérült meg! És csak azért, hogy veletek kiszúrjon és ne rontsa el a saját gólarányát! Hisz a gólkülönbségnek is óriási jelentősége van a bajnokságban...
Remélem most már megnyugodtál!
Szoros meccsekkel indult a középszakasz 2011.02.04. 22:28 kultúrmisszionárius..
Balog Kinga 2011.02.06 11:15:22
@eszel59:
Derton egy nagyon jó játékos, de agyilag valmi nincs rendben nála. Ezen a meccsen sem értem min borult ki? Először lőtt egy hatalmas vasat, amit Kincses gólnak fújt be (a srác sem emelte a botját a lövés után...), majd Schellint állították ki róla (őt nem) és ekkor kezdte az érthetetlen műsorát. Szinte az egész pályán üldözte a bírót, magyarázott neki, fegyelmit kapott. Ő meg csak folytatta és mehetett zuhanyozni. Levonulás közben elhajította a botját, sisakját, szinte betörte az öltöző ajtót. Nem tűnik normálisnak.
Waddel meg ha tényleg félgőzzel verekszik, akkor ne Vychodil-t hívja ki.A cseh fiúnál találunk az OB I-ben sokkal jobb játékosokat, de verekedésben nálunk nem nagyon múlják felül.
Különben a Miskolc nagyon antipatikusan játszott az egész meccsen. Rengeteget szabálytalankodtak, főleg a palánk mellett és Kincsesnek köszönhetik, hogy csak ennyi kiállítással úszták meg a meccset. Az első és az utolsó góljukról nem is beszélve, de ezeket már mások bővebben kifejtették.
Emellett néhány zsoldosuknak elmondhatnák, hogy meccs után nem egyből öltözőbe kell rohanni, hanem kézfogás van!
Balog Kinga 2011.02.06 15:18:54
@Tillasz:
Az eset után fradi játékost állítottak ki, sérülés nem volt, ezért érthetetlen mit akart még? Ahhoz képest, hogy semmi csúnyát nem mondott elég hevesen üldözte a bírót a pályán... És csak sima fegyelmit kapott, csapata nem került emberhátrányba, ezért nem értem miért lett volna ez kompenzálás a megadott gól miatt? Meg levonulás közben azért nem kéne hajigálni a szerelést mindenfelé.
Speciális Jánosi-Rafaj ügyet nem ismerek. Rafiról gondolom már ti is tudjátok, hogy nem egy "szerény" gyerek. És Csabi is szeret beszólogatni...
@moszkvicssluszkulcs:
Senki nem rúgta ki a lábát. A térszalagja nincs rendben. De azért örülök, hogy ilyen gyorsan megváltozott a véleményetek róla. Ősszel még nagyon csúnyákat mondtatok rá Miskolcon, ha bármikor megszakadt a játék miatta....
Irány Vertike! Júniusi program 2010.05.27 08:42:00
 A júniusi vertikei munkánk a következő feladatokból fog állni:1. Képregény(ek) – 2 napos program, erről majd később bővebben.2. Interjúk – a helyi vezetőkkel (polgármester, a kisebbségi önkormányzat vezetője), helyben született és immigráns felnőttekkel. Két…..
Tehát a cím: Ígéretek földje   Rövid tartalom:  A rendszerváltás bekövetkezésekor a csak ígéreteken alapuló munkahelyteremtés valódi oldalát mutatná be a képregény. TSZ-ek felszámolása, ami folyamán az addig dolgozók munkanélküliekké váltak, a földeket a fejesek…..
Na lassacskán kezdem feltölteni a terveket.www.vertike.net84.net   («itt van-lesz fent)3 fejlécképnek sem találtam megfelelő fotót, illetve a kezdőlap fejlécképe sem valami éles...szóval a végleges képek tényleg csak nyáron kerülnek bele, de addig valami ideigleneset…..
Balog Kinga 2010.04.12 15:05:31
Jövő pénteken Németh László-napot tartunk az iskolában, mely jeles alkalomból bemutatjuk iskolánk széles nyilvánossága előtt is dédelgetett projektünket.1. kérdés: Lehet-e jövő csütörtökön 8. órában projektülés? (Bercihez és Bodó tanár úrhoz szól a kérdés…..
Balog Kinga 2010.04.10 00:10:35
@banabcsee: a rajzórás megoldás nekem tetszik, de az úgyse csinálunk semmittel nem értek egyet.
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
Balog Kinga 2010.03.17 21:51:59
@kgonzo:
Jó, akkor legyen tiétek a 3 pont. Így csak kicsit lesztek utolsók. Csak fejezzétek már be végre a sírást, meg a Miskolcot mindig nyomják írásokat.
Ezt a meccset már rég le lehetett volna játszani, több héttel ezelőtt már volt egy időpont. Az nem volt jó, nem tudni miért. A Fradi tényleg nem akart meccset, ezt mondták is, mert már nem volt semmi értelme. A pénzt sem fizették be, mert hátha nem lesz meccs és itt minden fillérre szükség van. A szövetség mellett a Miskolc kardoskodott, hogy igenis legyen meccs. Fel is utaztak, végül a zsetont is átutalták, erre ők mégsem játszottak, hanem bevágták a durcát. Inkább ez volt a színjáték és örüljenek, hogy ennyivel megúszták!
Irány Vertike! És ez? 2010.03.13 19:05:43
 Katt ide! Tény, hogy nem minimalista...de nem is dzsungel...
Balog Kinga 2010.03.14 11:04:58
Irány Vertike! imidzsiz 2010.02.25 22:17:00
helló lányok sajna semmijen frankó idézeet nem jutott eszembe így csak simán idebiggyesztem a képeket. bps. bocs aszittem hogy ha a mentésre kettyintek akkor látható mindenkinek, de nem, ehhez a publikálra is rá kellett... lol... ..
Irány Vertike! Design 2009.12.07 21:31:15
Hát egy kicsit (nagyon!) más lett, mint amit megbeszéltünk. Ugyanis ahhoz, hogy egy jó animált fejlécet készítsek, jó képek is kellenének...amik nem igazán vannak...Nem tudom, hogy a különböző monitorokon/böngészőkben pontosan hogyan jelenik meg, úgyhogy a kontrasztos hibákat…..
Irány Vertike! Szerintem... 2009.11.02 00:14:00
Ez a kirándulás szerintem igen pozitív élmény volt mindenki számára. Bár az elején kissé döcögősen indultak a dolgok. Először arra számítottam hogy az egész projektből nem lesz semmi és hogy lehet hogy jobb lenne, ha inkább haza mennénk. De délutánra ez az egész…..
Véleményem szerint természetesen olyan közelről kell megismernünk a lakókat amennyire csak lehet. Úgy gondolom viszont, hogy érdemes lenne egy előre elkészített vázlat szerint tenni mindezt, hiszen sokkal átláthatóbbá válik az egész. Valami ilyesmire gondoltam (mintegy a tanárúr…..
Irány Vertike! Cimkék 2009.10.02 22:57:00
Mint megfigyelhető, jobb oldalról eltüntek a cimkék, helyette viszont a menü egészűlt ki. A lényeg viszont nem változott, tehát pl a Projekt link a projekt cimkével ellátott bejegyzésekhez vezet.  A fejlécre kattintva a Főoldalra jutunk. A négy "altopik" (október…..
Balog Kinga 2009.10.18 14:07:33
Irány Vertike! A projekt neve 2009.09.30 21:53:00
Most a legfontosabb szerintem az, hogy gyorsan döntsünk a projekt nevéről.Amik a megbeszélésen elhangzottak:Irány Vertike!Go Vertike!myVertikeiVertikeS.O.S.vertikeÉn Vertikém (??)A legegyszerübb az lenne, ha mindenki a kommentekben beírná azt, amelyiket a legjobbnak tartja. Ha kihagytam…..