Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agitorpe

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, férjhez mentem. Nem tudom. Lehet, hogy nem. Ha mégis, akkor annyira nem örülök. Gyanútlanul jöttem ki a kollégium bejáratán, nem gondolva rosszat, rosszra. Velem szemben az ajtó túloldalán egy idősebb kínai férfi állt meg. Ismerem én őt. Új magonc a csoportunkban. Vagyis most már nem,…..
Russian in the school Nyunyi 2015.11.21 14:01:32
Egyszerűen nem tudok, mit írni. Komolyan. Elérkeztem ahhoz a pillanathoz, amikor az újdonságok lefutottak és ugyanazokat élem meg, mint otthon bárki, csak a díszlet más. Nincs mit mesélnem. Pár sztori merül fel, ezek se fontosak. A héten például egy nap szobaellenőrzés volt. Ez…..
Csendességemben és fáradtságomban fogtam hozzá az íráshoz. Ismét a kelleténél több idő telt el bejegyzés nélkül, de úgy érzem, nem tudom mivel pótolni az elmaradtakat bár az előző napokban fültanúja voltam egy helyi Halloween partynak és elszenvedtem a folyosófelügyelő…..
Kedves Szeretteim! Talán gyanúsan sok idő is eltelt már, amióta nem találkozhattunk ezeken a sorokon. A fáradtság és a végezni való feladatok miatt történt ez így. Valójában persze nem változott sok dolog, pusztán a tanulás az, ami feltölti a délutánjaim üres óráit…..
Kedves Szeretteim! Jubilálok, ezért, és mivel nagy öröm ért, arra adtam a fejem, hogy színt vallok és elmondom nektek a teljes igazságot az előző egy hónapról. Talán vannak páran közöttetek, akik olvastak a Göthös Nyenyőről, és találkoztak a ténnyel, hogy beteg voltam kissé…..
Russian in the school SOK(k) hatás 2015.09.17 18:20:28
Ma ott folytatom, ahol abbahagytam tegnap. Úgy érzem, most nem csapongnak már annyira a gondolataim, ezért talán jobban össze tudom foglalni őket. Bár lehet, ahhoz igazából egy erősebb írói véna kéne. Az események láncolatában a következő elem még kapcsolódik a Volgán innen,…..
agitorpe 2015.10.18 20:21:42
@Petya Gyuláról:
Szijaaa Petya Gyuláról!
Igen, Ányjának mondjuk az Anya-t, ez megvan. A vicces az, hogy az átírásnál Anya szerepel, hiszen náluk nincs külön az 'a' meg az 'á'. Az igazán mókás pedig az, hogy amúgy mindenki anyának szólítja az emeleten, mert ő mindenki tyúkanyója :D Szóval röhögés!
Jah, és ma kiköltözött a koliból :( Pedig már egész jól összehaverkodtunk...
Elröppent egy hét, mint egy ólomszárnyú betonbagoly (aki ismeri Bödőcs Tibort). Nincs sok történés. Kicsit zavarónak is találom mindezt. Az óráink csordogálnak; nem érzem még magam igazán felkészültnek ugyan a nyelvhasználatra. Ez nem olyan, mint az angol volt, amiből egy hét…..
Hol is kezdjem el? Megvan az első Igor. Kicsit érdekesen érkezett meg, de ne szaladjunk ennyire előre. Hamarabb történt ugyanis, hogy összehaverkodtam a kicsi kis kínaiakkal, akik a környezetemben vannak. Eleve onnan ered ez a történet, hogy még mielőtt sikerült volna kijutnom ide,…..
Tudjátok, vannak olyan napok, amikor azt gondoljuk, hogy már berendezkedtünk. Túl vagyunk mindenen. Ami csak jöhet és meglephet minket, már rég megérkezett, sőt már felocsúdnunk is sikerült a történések után. És rendszerint ilyenkor érkezik valami, ami felkavarja ismét az…..
Russian in the school Életérzés 2015.09.19 18:44:09
Ma kicsit nehezen veszem rá magam arra, hogy a közlékeny énemet használjam, bocsesz. Szóval az én szemszögemből nézve sok idő telt el az előző bejegyzés megírása óta. Az újdonság annyi, hogy megvoltak az első óráim. Bizony. Kicsit tartottam attól, hogy a tanári kar tagjai…..
Mivel nem tudtam a megérkezésem napján elindítani ezt a blogot, de bejegyzéseket már elkezdtem írni, ezért most ezekből csepegtetek nektek időrendi sorrendben. Tessék! 2015. szeptember 13. Helyi idő szerint negyed hét van. Épp visszatértem egy bevásárból és túl vagyok az első…..