Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalauuz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évek óta veszekszem utastársaimmal akik beszólnak, hogy a táskámat miért nem a fejem felett lévő tartóra teszem, miért rakom az ülésre (vagy ha valaki le akar ülni, akkor az ölembe). A válasz mindig egyszerű: feledékeny vagyok, és nem szeretném, hogy a cuccom a vonaton…..
kalauuz 2009.10.02 18:53:49
@M_R: Ez igaz..Beülsz az autóba egyedül(mert kedves fővárosunkban ez a divat)Szennyezed kis vagy nagynak látszó kocsiddal a környezetet,ami téged meg sem hat.Ülsz a kis vagy nagy kocsidban pl 3 kilóméteres távon kb 35 prcet majd kiszállsz és büszkén látod megérkeztél oda ahová még gyalog is eljutottál volna enyi idő alatt!GRATULÁLOK!hŐS VAGY!
Olvasónk életét boldoggá tette a MÁV amikor egy szép, felújított, bicikli szállítására is alkalmas vonatot állított forgalomba azon a vonalon, ahol minden nap közlekedik. Öröme nem tartott sokáig, a vonatot megfordították, megváltozott a biciklis kocsi helye, és megtelt…..
kalauuz 2009.10.02 18:32:26
@Tomi324: Szerintem ilyen erővel minden buszmegállóhoz biciklitárolót lehetne tenni!Milyen jó lenne!Nem tudom mit vannak egyesek kiakadva?Mondjatok már olyan BUSZT AHOL LEHET VINNI BICIKLIT?A biciklisek ezért nem lázadoznak...bezzeg ha a vonaton baj van a kerékpárszállító helyével akkor földrengés támad ugye?
Egyébként szerintem aki biciklizni akar az miért akarja a biciklit utaztatni?A bicikli ugyanis közlekedési eszköz nem pedig utas!Miért nem tud a "kedves"biciklis a járművével oda menni ahová akar két keréken?Miért kell meg a biciklit külön utaztatni?
Miért késnek az InterCity-k? – erről kérdeztük a MÁV-ot. Olvasóink segítségét is kértük, mondjanak konkrét eseteket, mikor tapasztaltak vonatkésést, mivel a vasúttársaság arra hivatkozott, hogy csak ez alapján tudnak okot mondani. Levelek érkeztek bőven, ezeket…..
kalauuz 2009.10.02 18:19:02
@Tom$: Ezt az utat ha megtetted volna személyvoonattal,talán már az országbol is kiszaladtál volna!
Olvasónk a Komárom állomáson lévő WC-ről levelezik a MÁV-Starttal. Vagyis levelezne, ha a MÁV válaszolna, de egy év alatt egyszer sem kapott választ. Az utas arra panaszkodik, hogy a WC-t nehéz elzárni, ömlik belőle a víz feleslegesen. Kedves MÁV-figyelő! Gondoltam írok ide…..