Regisztráció Blogot indítok
Adatok
96669

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..
K report Na de miből van a kapu? 2011.08.29 11:25:00
Igazán nem szokásom különböző neten fellelhető fotók után közlése és azokból posztok kreálása, de a következő két felvétel láttán kérdőjel gyúlt a fejemben. Az alább látható felvételek minden bizonnyal valamelyik távol keleti országban készülhettek, a képek eltérő…..
Ha az alábbi képkockákat végignézné, egy külföldi, és feltételezve azt, hogy érti is a magyar nyelvet, nem biztos, hogy kitalálná ki is a műsorvezető. Riportalany által riportert én még így beszopatni nem láttam, szóval Lendvai Ildikó akár el is mehetne műsorvezetőnek.Az…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..