Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yukk a pukka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
yukk a pukka 2009.10.02 22:38:36
@zsüber: te viszont biztos nem ordítva szidnád az anyját, ha a családodból kaszált volna el valakit ez "az ügyes gyerek". vagy ha lenne egy csepp empátiád, mint itt a többi kommentelőnek.
yukk a pukka 2009.10.03 00:03:11
@gastro vazze: és van, aki elmegy gyorsan biztosítást csalni bűntudatból. aztán bulizik egy jót az aréna partyn, merő önvádtól mardosva.
yukk a pukka 2009.10.03 12:39:34
@Hivatásos beszólóművész: Bocs, de hadd jegyezzem meg, hogy nem Cs.E. szívta meg, nem neki nem jött jól ki a lépés...

És bebizonyosodott, hogy drogozott, de nem tudták rábizonyítani, hogy amikor a balesetet okozta, akkor is be volt-e lőve. Mivel akkor még nem ismerte a jog a drog hatása alatt történő vezetést (néhány hónappal később vezette be a magyar jogrend), ezért csak ügyészi megrovást kapott.

Ezen kívül, ha végigolvastad a kommenteket és/vagy ismered az ügyet, akkor tudod, hogy rá két napra visszamenőleg próbált biztosítást kötni az új bmw-jére, ami totálkáros lett a balesetben.

Ezért is bűnösnek találta a bíróság.
Ha szerinted ez egy teljesen átlagos, hétköznapi történet, háát...