Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caligne

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
caligne 2010.02.19 15:56:36
@Kulics: De szép csizmája van kee'nek!
caligne 2010.02.19 15:58:21
@Fecó: Mer' ő nem mert. Levest tudniillik. Aki nem mer az nyer. Aki merített, nyerített, lóvá tették ugyanis a többieket.
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..
Az idétlen időkig óta tudjuk, hogy tévés időjósnak lenni nem éppen olyan felhőtlenül boldog érzés, mint amikor Gaál Noéminek elárulták, hogy a Tv2 állja fizeti az új mellét. Az időjós munkája unalmas, megvetendő és örömtelen. Legfeljebb akkor van oka nevetni, ha seggen…..
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Magunktól talán sosem vesszük észre, amit Tamás kiszúrt: a Kádár-korból itt maradt klasszikus virslimellévaló csomagolásán a gyártó paradigmaváltást javasol a magyar fogyasztók millióinak. A magyar ember a mustárt úgy tálalja, hogy a virsli mellé nyom belőle egy halommal. Ady…..
December 17-ei premierje óta megduplázta nézettségét az Avatar című amerikai rajzfilm a TV2-n, pedig semmi köze nincs James Cameron sikerfilmjéhez. A kertévén hétvégenként reggel fut a Tv2 matiné című összeállítás Nickelodeon blokkjában a 2005-ös mesefilm, amiben a világot…..
caligne 2010.02.17 13:45:47
Épp egy hete élesedett a Google közösségépítő szolgáltatása, a Buzz. Hét nap pedig kellő idő ahhoz, hogy aktív használat mellett megvonjuk az első mérleget.Kezdjük mindjárt az alapvető problémákkal. Hatalmas hátránya a Buzznak a Twitterrel és a Facebookkal szemben, hogy a…..
caligne 2010.02.16 23:07:21
Zseniális kimutatás jelent meg a napokban: a Retrevo azt kívánta felmérni, hogy milyen változás állt be az emberek iPadhez fűződő viszonyában, mióta megtudták, hogy mi is az valójában. Vannak teljesen érthető változások: január 27-e után sokkal kevesebben mondták, hogy még…..
caligne 2010.02.16 21:21:09
A hozzám hasonló éjszakai bagolyok és hajnali hiúzok jutalmazására íme egy kis csokor vegyes, szórakoztató semmiségekből. Az első az év legviccesebb hoaxa, benne priccelés és kvalifikált lopás, Moon küldte, örök hálánk érte: ---------- Forwarded message ---------- Subject:…..
Jánosék megdöbbenve tapasztalták, hogy bár Magyarországon köztudottan nincsen terrorizmus, ha mégis lett volna bomba a Westendben, mindannyian a parkolóban pusztulnak el, a személyzet ugyanis elfelejtette kinyitni a sorompókat. Sőt még a lepecsételt mozijegy után is kellett fizetni,…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
caligne 2010.02.16 11:48:31
Gyula az NFH-hoz küldte el a következő levelet, miután a kistarcsai Auchanban a biztonsági őr nem hagyta, hogy túrórudit vegyen. Az ipari kémkedéssel is megvádolt, kishíján megfojtott, igencsak tudatos vásároló beszámolója következik. A konfliktus egyébként azon robbant ki, hogy…..
caligne 2010.02.15 11:26:05
caligne 2010.02.15 12:09:40
@admin1221: Kistarcsa és Csömör között mit jeleznél?
caligne 2010.02.15 12:10:48
Egy sajnos egészen szokásos MÁV-os utasmegalázás egyfajta szabadverset csalt elő Waylanderből, a művét a drámai hatás megőrzése végett az eredeti, zaklatott tördeléssel közöljük alant. Annyi történt, hogy a Nyugatiban annyit késett az egyik Duna-kanyarba menő vonat, hogy…..
caligne 2010.02.15 11:27:33
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Kedves Munkahelyi terror blog!   Tavaly augusztusban váltottam munkahelyet jobb fizetés reményében, de így fél évvel később azt kell mondjam, bár ne tettem volna. Az új munkahelyen én vagyok az egyetlen, aki nem dohányzik,ráadásul asztmás is vagyok,így nem tesz túlságosan…..
caligne 2010.02.14 10:38:52
@Agyalapi: Remélem olyan helyre kerülsz, ahol a többség rendszeresen lóval hál.
caligne 2010.02.14 14:12:17
@Agyalapi: "A Vodafone Lehel téri call centerében nem csak a 6. emeletről kell lejárni bagózni, de az ajtó előtt se gyújts rá, mert a nemdohányzók kabátja cigiszagú lesz :) "

Utálom a cigiszagú kabátot. Rágyújthatsz, ha kimosod utána a kabátokat.
Az embert igazán foglalkoztató dolgok nem mindig az úgynevezett Nagy Kérdések közül kerülnek ki. Darwin díjat például az új köpenyének a címkéje ejtette annyira gondolkodóba, hogy napok óta képtelen szabadulni a kínzó kérdésektől. Mit akar Stock? Miért nem szabad cserélni?…..
caligne 2010.02.12 11:08:16
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
caligne 2010.02.08 01:25:09
Régi jó ismerősünk az "ingyenes szolgáltatást sunyiban fizetőssé teszek, aztán zsarollak" üzleti modellt követő hirdetési oldal, most jól megkapják az MTE-től. ..
caligne 2010.02.07 10:22:08
caligne 2010.02.07 22:40:32
Előljáróban: a gerilla marketing nem az, amikor nagy cégek sok pénzért viccesnek szánt dolgokat csinálnak. Az valami egészen más. A gerilla marketing az, amikor kihasználva a nagy versenytárs hiányosságait, vagy kitalálva egy ügyes ötletet, benyomulunk a piacra, ott elhintjük az…..
caligne 2010.02.07 11:50:20
Minden ilyen fosról letöröltem magam.
Ez a virgos innovatív fejlesztés alulról közelít egy
search.twitter.com/search?q=orban keresést.
Az összes mai magyar ötlet arra alapul, hogy az emberek idióták, úgyse tudják mi az a youtube, twitter stb., majd mi újrapublikáljuk a tartalmakat...

"Mi már opensocial"

Mi meg már megjöttünk
Talán ezzel a két szóval tudom legjobban jellemezni a TV2 megújuló weboldalát. Kaptam még a múlthéten egy telefonhívást tőlük, aztán egy előzetes levelet, hogy készüljek, mert a holnapi élesítés előtt még ma kapok linket az új oldalra.És kaptam is, természetesen. Az első…..
Ez igen! Az Ogylvy reklámügynökség és a Pannon szakítanak, amit előbbi ezzel a filmmel ünnepel meg. Úgy látszik, a magyar reklámszakembereket hülye helyzetbe kell hozni, és rögtön képesek valami épkézláb alakításra. Érdemes egyébként megfigyelni, hogy a hazaireklámszpotokban…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
caligne 2010.02.07 10:20:40
  Az Agitprop Nagykönyv keményvonalas kiadásában vélhetően elismerően emlékeznének meg a Nol Orbán-fotójáról, amivel a Fidesz elnökének évértékelőjét illusztrálta (és amelyre elGabor hívta fel a figyelmünket):    Ha egy kicsit bevállalósabb a…..
caligne 2010.02.06 00:16:11
Néhányan talán emlékeztek arra, amikor tavaly előtt novemberben megírtuk, hogy Obama Macet használ, így az Apple beverekedi magát a Fehér Ház falai közé.   Na most ez semmi ahhoz képest, hogy facebookos oldaláról kiderült, Orbán Viktor is az almás gépekre esküszik, és ha…..
caligne 2010.02.04 14:22:12
Justinsfreeknek a jelek szerint nem tetszik, hogy áprilistól megszűnik minden ingyenes szolgáltatás az extrán, így a modern népművészet legelterjedtebb eszközéhez nyúlt, hogy kiöntse a bánatát. Nem dalolt keseregve, nem hímzett, nem táncolt és nem faragott fát, hanem…..
caligne 2010.02.04 09:30:08