Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MártonFull

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Felkutatjuk a legjobb helyeket, lealkudjuk az áraikat, és meghirdetjük az ajánlatokat. Ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A Brigád megkeresi és meggyőzi a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai- és masszázs-szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak…..
"Ebben a nyereményjátékban egy képen kell megtalálni harminc film elrejtett elemeit, és egy Facebook alkalmazás segítségével megadni a filmek címeit - szerencsére az űrlap elmenthető, így van idő a keresgélésre.A fődíj egy LG HX806PE 3D Blu-ray házimozi rendszer…..
Fotó: Magyarjármű.hu Update: Holnap délután a tömeggyártásról lesz szó. Találkozunk 17:30-kor! A múlt szerdán újra egyetemista lettem másfél órára. Az Óbudai Egyetemen (konkrétan: a Bánkin) tartott szabadegyetemi előadást az automobilizmus történetéről Négyesi Pál,…..
Hallgattok Morning Show-t? Akkor ti biztos hallottátok, amikor a három rádiós majom (lásd még: tévés majom © Totalcar) női autókról beszélgettek, és Turán Frigyes betelefonált, hogy meghívja őket egy "nőies" Fiesta utasának. Kár, hogy a körökről csak ilyen…..
Az egyik tumbász talált rá egy érdekes tereptárgyra, a Lánchídtól északra, a Dunában: Amíg a fotosopperek megszakértik, hogy mi lehet ez (térképhiba? merülő óriáspenge? lebegő betonlap?), addig szeretném az egyik legnagyobb fájdalmamat megosztani veletek Google…..
szárnyakat ad1997-ben betiltották, 2000-ben újra forgalomba jött az országban. (Országunkban nem volt engedélyezett az ilyen magas koffeintartalmú termékek árusítása, később engedélyezték, rendelet módosítás nélkül. Azóta növekszik az ilyen italok forgalmazása nálunk.) A nem…..
MártonFull 2011.03.02 16:27:57
@Kozomago: Attól mert 4x annyi koffein van benne még a hatása nem fog 4X annyi ideig tartani ezt garantálom ;) Csak 4x annyira bepörögsz 4 annyira felmegy a vérnyomásod stb stb. ez a baj a shot-okkal, hogy kicsik de nagyon aljasak :S Olyan mintha bevennél egy brutál koffein tablettát taurinnal leöblítve :D
MártonFull 2011.03.11 13:58:24
@zoldbeka55: Igen de az autó az egy gép te meg egy ember vagy azaz nem vagy gép ;)
Ugyanis a szervezeted folyamatosan bontja lefelé és úgy növeli a várnyomást is, ha több koffeint kap jobban felemeli a vérnyomást és nem az időben tolódik ki, hisz vajon miért van az, hogy valaki bekapott pár koffein tablettát és belehalt? Nem 3 napig pörgött és azért hanem mert annyira felnyomta a vérnyomását, hogy nem bírta a szíve... Ez a shot meg valóban azért shot mert töményebb, de nem erősebb...
Az iPhone 5 állítólag optikai zoomot is kap, és így néz majd ki:Vicceltem, valójában egy iPhone 4-kiegészítőről van szó. A korábbi modellekhez is láthattunk ordenáré teleobjektívet, de akárhányszor megpillantok egy ilyet, nem térek magamhoz. Miért? MIÉRT?Nem elég, hogy pont a…..
A HTC bejelentette új készülékeit. Íme: HTC Flyer. Kezdjük a táblagéppel. A HTC a Flyerrel a kisebb kijelzős, kisebb felbontású szegmensbe lépett be. Kb egy Galaxy Tab-ot dobtak most piacra, egy nagyon szép, unibody házban, és Android 2.4-gyel (friss Gingerbread + HTC Sense…..
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
MártonFull 2011.02.07 14:05:29
@Kozomago: Már elnézést de oldalra a dobozokba fizetett hirdetések kerülnek és akkor ha amire rákerestél az releváns az adott hirdetéssel... Tehát ezt benézted a maradék dologban egyetértek Veled :)

Ez valóban elég idegesítő, hogy látszik az online marketben a fizetős app. de feltenni nem engedi, ellenben idegesítő, de legalább kiderült, hogy nem hülyék a google-nál sem és ezekre is gondoltak, habár bárcsak ne gondoltak volna...
@Ilyesmith: Azért erre törvény biztosan nem létezik, csak a fordítottjára ellenben mikor letöltesz vagy installálsz egy alkalmazást mindig kérnek engedélyt erre arra :) Ki van ez találva, hogy azért kiskapu is maradjon meg ne is .)
MártonFull 2011.02.09 15:04:28
@Kozomago: ahhannn így márt sokkal inkább érthető :)

Az információszerzésről meg egyetértünk ellenben, hogy manapság már csak nagyon kevés kis esetben jó avagy jobb/célravezetőbb az ha offline kutakodunk vagy megfigyelünk, hisz mi magunk is sok mindent elárulunk magunkról a neten.... De ez már csak egy ilyen világ...
A közepes erősségű földrengést Magyarországon számos helyen lehetett észlelni. Budapesttől Győrig jelentették Twitteren és Facebookon a magyarok, hogy éppen megmozdult a lámpa a szobában, vagy elkezdtek mozgolódni a bútorok. A Google-on pedig valós időben lehetett követni a…..
Tegnap Nicolas Sarkozy francia miniszterelnök Facebook profilján megjelent egy üzenet, mely szerint az államfő nem indul a következő parlamenti választásokon. Ma pedig a közösségi oldal alapítójának falán lehetett arról olvasni, hogy a Facebook-ot "szociális…..
Hatalmas sikerrel nyitott a TV2 új game showja. A 40 milliós játszma a képernyőn és az interneten is tarolt. A ma esti játékosok, Ádám és László megmaradt hat milliójukkal vágnak neki a következő kérdésnek.Műsorsávjában, a 18-49-es célcsoportban 36,2 százalékos…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
MártonFull 2010.12.14 12:51:56
@Metric Galactic: Igen ezzel egy a baj, hoyg nem tudsz kényelmesen hátradőlni, és mellette még nézni is! MErt hiába jó a minőség ha kicsi a kijelző 9 Ugyanez van fordítva is hiába jó a minőség ha kicsi a kijelző kicsi a felbontás stb. Ezért is jó ez az AXN telókra mert pont olyan minőséget ad amennyi kell egy sorozathoz egy telón ,se többet se kevesebbet, adatforgalmat is spórolsz és élvezed is a minőséget, ami egy laptopon már pocsék lenne de telón tökéletes ;)
Ahogy hetek óta, ezúttal is az X-Faktor volt a 49. hét legnézettebb televíziós műsora, a 18-49 éves korosztályban 56,8 százalékos nézettséget ért el. Az RTL Klub a hét napból hat napot megnyert a nézettségért vívott versenyben. Ahogy telnek a napok, úgy szerez egyre több…..
A csütörtöki premiert követően már péntektől elérhetővé válik az AXN Playerben a csatorna legújabb sorozatának, a Jog/Ászoknak az első epizódja. Ráadásul az a szokásostól eltérő módon a legjobb, HD felbontásban kerül fel az epizód az internetre, a lehető legteljesebb…..
Bár az előzetes közvéleménykutatások nagy része a legalizáció-pártiak többségét mérte a kaliforniai választók körében, a 19. Javaslat elbukott és a fű egyelőre nem lesz legális az államban (55% nem - 45% igen). Úgy tűnik, pont az történt, amiről a Tilos Rádió Morális Vállalkozók c. műsorában…..
  Nézzük, hogy mit kaphat 2800 forintért egy svájci frankban eladósodott magyar szurkoló 2010-ben! A dolog érdekessége, hogy a levélíró vérnyomása és az alpesi deviza árfolyamának alakulása között érdekes összefüggés figyelhető meg.   „A Svédországban…..
MártonFull 2010.10.12 11:03:36
Hogy mik vannak, érdekes elgondolkodtató dolgokat írtok, nekem is van Frank alapú hitelem és igen nekem is kivan vele az a bizonyos...
Lehet én is hagyom veszni a házat, mert egyszerűen a stressz megemészt és az egész nem ér annyit hogy az egészségem rámenjen :S:S Inkább vigyék a házat és legrosszabb esetben valamilyen lakásvásárlási hitellel veszek egy új lakást vagy építek egyet persze ez a nagyon nagyon távoli terv egyenlőre a meglévővel kellene valamit csinálni :S Igazábol ez egy kis panel, tehát pont nem érdekel az sem ha elvesztem, mert egyébként is kertesbe szerettem volna költözni... Csak állandóan ezen aggódni egyszerűen az őrületbe kerget :S
Az meg hogy ez nyilván a bankoknak éri meg és ugyebár a bankok ha veszteség merülne fel mármint a veszteséget ugy értem, hogy a nyereségük csökenne akkor azt a csökkenést természetesen kire terhelik?? Hát ránk, és ki véd meg minket??, Természetesen senki sem, ez egy ilyen rendszer de aki ebbe belemegy annak ezt tudnia kell, a hitel sosem jó, a hitel csak sajnos sokszor egy szükséges megoldása egy anyagi problémának :S
Hiába nem szeretnénk felvenni, ha más nem ad pénzt ezt kell elfogadni és kész, az van igazán nagy bajban akinek nincs is háza vagy pont lakás célra vett fel hitelt és azt nem tudja fizetni mert ő bizony könnyen földönfutóvá válhat és az albérletet sem lehet csinálni egy életen át, az sem az igazi megoldás, hisz akkor is gyakorlatilag semmije sincs az adott embernek :S
MártonFull 2010.10.15 10:47:47
@zoldbeka55: Természetesen ez lehetetlen, az uzsora ellen van törvény, de sajnos ezeket is ki lehet játszani... Például ment a tv-ben a Provident-nek a reklámja meg megy most is ami gyorskölcsön mindenféle fedezet nélkül, ha jól megnézed a reklámot a kamat nagyobb mint 100% igaz csak kis összegeket adnak azt hiszem 1-200 ezret maximum, hát ez mi akkor ha nem uzsora? és ez is legális ez ellen sem tudnak mit tenni, akkor még az előnytelen hitelekkel, úgy vannak vele hogy mindenkinek legyen meg a magához való esze és ne vegyen fel olyat amit nem tud fizetni összességében igaza is van, csak mikor megtévesztik az embert meg az apró betű, meg elhallgatnak infókat meg stb. :S
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
Olvasónk úgy érzi, azért járt rosszul, mert a hitelfelvételkor nem tájékoztatták megfelelően.2008 augusztusában vettem fel CHF alapú lakáshitelt jelzálogbejegyzéssel az MKB Banktól, akkor 3,1% kamat + 2,9% kezelési költség mellett. Új ügyfelük voltam, a hitelfelvétel miatt…..
MártonFull 2010.10.15 14:27:51
@doki1981: Igen sajnos sok mindenben igazad, van, az embereket megvakítja a Pénz aztán utólag meg már innen hiába ilyenkor jön a panaszkodás jobbra meg balra :S

@nezavarjmasokat: Itt nem is az a baj hogy nem értelmezte amit olvasott, hanem az ügyintézővel volt baja, hogy nem ajánlották a jobbat, csak ugye utána kéne járni hogy az a jobb az akkor valóban megillette volna őt, ha igen akkor jogos a panasz, ha nem akkor ellenben nyugodjon meg, azaz próbálja meg átvariálni kedvezőbbe amire nem sok esély van, de ne mtud mit tenni, ez tipikusan az az eset amikor megveszel valamit majd 2 nap múlva feleannyiért leakciózzák, így jártál :S