Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scoot

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint Bartha Zsoltot azért zárják börtönbe kis időre, mert az őt alakító Rékasi Károly különböző aloe verás termékeket csempészett a Barátok közt díszletei közé. A Forever Living Products aranyfokozatú, fekete öves lovagja állítólag már amúgy is agyára ment a…..
Scoot 2010.05.04 14:06:56
Mindent ne higgyünk el amit egy termékforgalmazó ügynöktől hallunk, mert ez ugyanolyan mint a biztosítási ügynöki dolog, csak más a termék. Jó az Aloe Vera, igen, de nem csak az amit MLM cégektől lehet venni, hanem bármelyik drogériában kapható, és ugyanolyan jó az is, és ott még nem is annyira drága. Csak gondoljunk bele, hogy az MLM cégeknél mennyi termékforgalmazó van, meg mennyi fokozatok a kezdő termékforgalmazótól a arany, platina, gyémánt meg mit tudom én forgalmazókig. Akik ha nem is a legnagyobb fokozatot érték el, ott is milliós haszon van nekik a forgalom után, ki lehet számolni, ugyanis a neten több MLM cégnek is letölthető az üzletpolitikája. Akik a ranglétra tetején vannak azok pedig többen kaszálnak mint a köztársasági elnök meg a miniszterelnök jövedelme együtt. Nem kell hozzá közgazdásznak lenni, minél többen veszik a drága termékeket, annál nagyobb a cég forgalma, több a profitja, és ha már te is hozzájárulsz a cég profitjának az eléréshez, akkor te is kaszálhatsz, tehát mi a lényeg? minél nagyobb hálózat, minél nagyobb profit.
Ez van, amíg ez szabályos addig csinálják, bár ameddig olyan amerikai nagy tőkés emberek állnak mögöttük, mint akik most, addig szerintem minden szabályos lesz. "Pénz beszél........"
Csak vastag bőr kell a pofa lemezre meg állandó agymosó tréningek, akkor menni fog. Engem is beakartak szervezni, elmentem az egyik ismerősömmel mert ahányszor találkoztunk mindig csak erről beszélt, hogy milyen nagy üzlet meg milyen jó termékek, úgyhogy rábólintottam hogy nézzünk meg egy rendezvényt. Nem tetszett, az egésznek az volt a lényege, hogy fényezzék magukat, meg az anyagi jólétet reklámozzák.
A végén az ismerősöm adott egy katalógust, hogy nézegessem a termékeket és mondta, ha van egy kis eszem akkor hálózatot építek én is.
Kérdeztem tőle de ha megkérdik tőlem, hogy egy 1 doboz ginkgo biloba hatóanyagú táplálékkiegészítőért miért adjanak több mint 9000 Ft-t, mikor máshol ilyen hatóanyagút jóval olcsóbban meg is tudnak venni, akkor mit mondjak? Erre mondta, hogy értsd meg a mi termékeink 100%-os minőségűek, a többieké az nincs olyan jó mint a mienk, ennyivel tudott érvelni, egyébként az ismerősöm nem vegyész nem is élelmiszermérnök, tehát nem tudom miért is erőlködött annyira. Utána egy kicsit belegondoltam és rájöttem, hogy ezt másképp nem is lehet csinálni, csak így, ha állandóan csak a céged termékeit fényezed, ha meg valamire rákérdeznek akkor valami frappánsat kell mondani.
Na ok, itt elég volt ennyi, el is köszöntem tőle, azért sok embert hülyének lehet nézni, de nem mindenkit.