Regisztráció Blogot indítok
Adatok
heyjude

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondoltam, nem kéne olyan megosztó témákat felvetni, mint a takarítás. Beszéljünk inkább a homeopátiáról?  :) Mit szólnátok az altatás kérdésköréhez? A múltkor volt egy pár komment a témában, és egy magát megnevezni nem kívánó olvasónk, aki…..
Az év utolsó napja is eljött, és vele eljött a szokásos új évi fogadalmak ideje is. Már, ha nálad szokásos. Lehet, te az a típus vagy, aki nem hisz ezekben, lehet, hogy az, aki fogadkozik minden évben, majd később rájön, hogy megint csak nem volt semmi értelme. Én is tartoztam…..
heyjude 2013.01.07 09:15:03
(annyira drukkoltam, hogy senki ne lője le ezt a címet, legalabb az általam olvasott blogokban ne :) mondjuk lett volna B-verzió is, megmondjam mi, vagy hagyjam meg a többi bloggernek a galaxisban?) Szóval sokat gondolkodtam a világvégéről. Van egy csomó dolog, ami miatt örülnék neki,…..
heyjude 2012.12.20 14:16:32
@Nils Holgersonné: Remélem majd írsz a munkakeresős-bölcsikeresős tapasztalatokról is! Gondolom hallottál sok rémtörténetet Mo-ról, én is hasonló cipőben vagyok.. Feltéve ugye, hogy lesz még világ akkor :)
...Meg persze a nem diétásról is, és az összes többi ízesített, szénsavas vagy szénsavmentes üdítőitalról. A kóla nagymennyiségű foszfort tartalmaz, amely kivonja a kalciumot a csontokból, rendszeres fogyasztás esetén pedig veszélyezteti a csontok épségét, és…..
Az, hogy a hagymát olajon vagy zsíron kell dinsztelni gyakorlatilag belénk van kódolva már születésünkkor. Annyira magától értetődőnek és természetesnek érződik, hogy szinte senki sem érti, mi a probléma ezzel a #1 alaplépéssel.   Sajnos nincsen olyan, hogy ’’jó…..
Gondolnád, hogy sütéshez nincs is szükség tojásra? Annyira megszoktuk régi, közismert receptekben a tojás használatát, hogy azt is hisszük, kötelező alapanyag süteményekben, pedig nem is. A tojás általában a ’’kötőanyag’’ szerepét tölti be tésztákban, viszont…..
Tegnap kaptam egy nagyon jó kommentet az ’’Olajügyek’’ 1 posztommal kapcsolatban! Mivel a komment nagyon kötődik az itt tárgyalt témához illetve nagyon jó pontokat tartalmazott, építő jellege miatt úgy gondoltam, hogy másokkal is megosztom a választ, hiszen nagyon valószínű,…..
heyjude 2012.10.11 20:49:40
Az olajokkal, zsírokkal kapcsolatos tények engem és sokakat másokat is meggyőztek arról, hogy bizony fele annyi zsírra sincsen szüksége a szervezetünknek, mint amennyit egy átlagos, nyugati diétából magunkhoz veszünk. Ezt mutatja is a magas koleszterinszint, magas vérnyomás, szív-…..
Azt hitted, hogy a hidegen sajtolt, extra szűz olivaolaj valami csodálatosan egészséges dolog?...Én is! Meg kell mondjam, hogy ebben az ’’olajharcban’’ majdnem elvéreztem én is, habár viszonylag könnyen szokott menni a ’’junk food’’-ok kitakarítása az életemből, de ez…..
Gondolom vannak már páran, akik unják a babás posztokat. Másról is írhatnék, csak ami téma adódik, abból már annyira elegem van. Egy ideje annyit szívunk minden vacaksággal (főleg anyagilag, persze), leginkább régi és még régebbi rossz döntéseink miatt, kezd nekem sok…..