Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadernagyúr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Voltam már Prágában, cseppet sem keltett bennem hányingert sőt, kifejezetten élveztem. Na jó, a koszt néha adott egy-egy váratlan parasztlengőt az emésztésemnek, de amúgy nagyon szerethető város."Az új Škoda Fabia RS bemutatója lesz. A program része, hogy Jan Kopeczky…..
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Dzsudzsák Balázs a következő szöveggel indokolta, hogy a Fidesz kampányarca lesz."Nekem mindegy, ki van hatalmon, ha végre épül Debrecenben vagy Budapesten stadion, amiben a Loki vagy a válogatott európai körülmények között szerepelhet" – mondta, és kifejtette, a…..
-Mondta egy rendőr olvasónknak akinek autóját egy BKV busz törte össze. A buszvezető először észre sem vette, hogy kanyarodás közben (az ívet levágva) összezúzta a Passatot. Olvasónk rádudált, a vezető leszállt a buszról, majd azzal vádolta meg az autóst, hogy Ő ment bele.…..
Az idényzáró abu-dzabi futam előtt  összeállította a 2009-es kereseti listát az arabianbusiness.com: a finn a másodiknál is 27 millió dollárral többet kaszált.Kimi Raikkönen 45 millió dollárt, vagyis 30 millió eurót, vagyis 8,3 milliárd forintot kaszált csak azzal,…..
Egy ügyvéd kolléga küldte be az alábbi trükk ismertetését, miként lehet elhitetni egy felszámolt cégről, hogy létezik, és minden rendben van vele.Céges jogeset. A neveket ki lehetne venni belőle, de tekintettel arra, hogy közhiteles és nyilvános adatbázisból származnak talán…..