Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Lojalista

0 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőkemény melóba vágtam a fejszém, mert nem csak finomítgatni kell, hanem baltával hasogatni egyelőre. Egy ideje dédelgetem a tervet, hogy elkezdem a láthatatlan korosztályt elérhetővé tenni a márkák számára. Nem azért telt el egy év, mert csak tököltem (végül is tökszezon van), egyszerűen alaposan…..
a Lojalista 2019.10.09 15:12:23
@Mickey Pearce: "a jó szakemberek mind férfiak" ... :)))))) hát persze hogy és fiatalok és okosak és szépek....

www.youtube.com/watch?v=g20M4G7SQ2U
Számlacsomag-váltás egy bankban? Ugye, hogy nem hangzik ördöngősségnek? Nem is kéne, hogy az legyen. Olvasónknak mégis ritka kalandosra sikeredett, amin mi szerencsére nem érintett félként elég jól szórakozhatunk. Kedves Homár! Nem egy egetverő történetről van szó, nem is biztos, hogy az oldalra…..
Kiss Norbert az egyik legtehetségesebb magyar autóversenyző, a rengeteg küzdelem és csapatmunka mellett van még egy dolog, aminek a sikereket tulajdonítja. Az éles látásának. Pedig nem volt ez mindig így. Nagyszerű eredményeket tudhat magáénak. Ő az első magyar, aki egy versenyhétvégén négy…..
  2007-es indulásakor óriási vívmánynak tűnt a Díjnet, egy csodának, amely végre egyszerre védi az erdőket és a fogyasztók idegrendszerét, örökre nyugdíjazva a sárga csekkekkel a postán sorbanállást. A sokáig ingyenes szolgáltató pár éve díjat kezdett el felszámolni a fogyaszóknak a régebbi számlák…..
Nem sajnálom a kicsi, vietnámi betegektől a kórházat. Már csak azért sem, mert nem volt alternatíva, azaz szó nem volt arról, hogy VAGY Magyarországon, VAGY Vietnámban építik meg az Onkológiai Centrumot, tehát ha ott nem építenék meg, az nem jelenti azt, hogy akkor itt épülne. Nem haragszom azokra…..
Remek feladvány élettapasztalat teszteléséhez: ha egy szolgáltatónál szerződéskötéskor megadhatunk - egy létesítési helyet- egy számlázási és- egy értesítési címetaz hányféle módon okozhat problámát nekünk a későbbiekben? Bónuszkédés: tippelje meg, mennyi idő alatt jut el fizetési meghagyásos…..
A lányom 37 éves, két lánya van. Igazi Édesanya, példásan neveli a gyerekeit. Büszke vagyok rá. Az élet úgy hozta, hogy a gyermekei Édesapjával külön váltak az útjaik, de megmaradt a jó kapcsolat. A lányom három éve együtt élt egy szintén nagyon család centrikus fiatalemberrel. Az idő múlásával a…..
a Lojalista 2017.06.15 11:24:30
@Leordítász király: "Ott kezdődik, hogy állandó lakcímet nem lehet megszüntetni, csak akkor ha egyúttal egy új állandót is létesítesz." Nem, mert ha az ingatlan tulajjoga a részedről megszűnik és Te onnan elköltözöl, ki kell jelentkezned s ez jogos kikötés az új tulajdonos részéről. Ha nincs hová, akkor jön a Település szintű lakcímkártya. Végigcsináltam...tudom. S nagyon sokan futottak ebbe bele, akiknek elárverezték, vagy aki eladták az ingatlanjukat, nem vettek másikat, hanem bérlakásba költöztek.
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
A Bors infói szerint Gundel Takács Gábor visszatér a TV2-re, hogy az Áll az alku című vetélkedőt vezesse, azt a műsort, ami annak idején még a Barátok köztöt is verte a nézettségi versenyben. A műsor előkészítéséről már régóta tudunk, legalábbis pletykaszinten, ahogy arról is, hogy a TV2 megkereste…..
Ez pedig egy megtévesztően egyszerű kérdés , mely megcáfolja a felszín alatt meghúzódó fájdalom mélységét: Miért nem szeret az anyám?  Ez volt az a kérdés, ami éjszakákon át ébren tartott a szobámban és a vágyam, hogy választ találjak a kérdésre, legalább annyira szükséges és égetően fontos volt,…..
Sokan küszködnek azzal, hogy a serpenyőben sült csirkemell kiszárad és nem marad finom lédús, van, hogy fűrészpor állagúra összeszárad a hús.  Persze ezt elkerülheted, ha megfogadod az alábbi csirkemell sütési tippeket: A tejesen átsült, de mégis jó textúrájú…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
"Több együttérzés kellene" címmel vetített a hajléktalanságról szóló riportot az RTL Klub kedd este, azaz egy nappal azután, hogy a TV2 gusztustalan, a hajléktalanokat tiszta erőből lejáratni kívánó műsort sugárzott...
a Lojalista 2016.11.09 09:24:34
@monddazigazatmar: Sorry, de nem így van. Pld. én az elmúlt 3 évben 3* is belebotlottam ilyen ügyintézésbe, mindkét állandó lakcímváltozáskor kellett a befogadó adásvételi/földhivatali okmánya, s ez érvényes volt nem csak az állandó lakcímváltozásra, de az ideiglenes lakcímbejelentésre is, konkrétan a lakás tulajdonosának jelen kellett lennie a bejelentkezéskor. (mivel el kellett adnom a lakásom és nem vettem másikat, hanem béreltem, így állandó lakcímet kellett produkálnom és csak utána tudtam bejelentkezni a tartózkodási helyre)
a Lojalista 2016.11.09 11:15:27
@monddazigazatmar: :)) ha ellopták, az más, akkor egy meglévő, érvényest kellett újranyomtatniuk... a másik pedig ... Magyarországon élünk... :)) s az is lehet, hogy Önkormányzata válogatja...
a Lojalista 2016.11.10 11:16:46
@gchg: köszönöm, megtörtént, de ehhez is kellett állandó lakcím
Az már tegnap kiderült, hogy Novodomszky Éva váltja a köztévésen elegáns módon kirúgott Jakupcsek Gabriellát a Ridikülben, de a Bors már azt is tudni véli, hogy ki váltja a Magyarország, Szeretlek! című műsorban. A hírek szerint Tatár Csilla ugrik be a helyére, aki még a nagy köztévés átalakításnál…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
Filmbook Szerelmünk lapjai 2015.11.16 06:00:00
Ez a film 7,9 az imdb-n. Sokan meg vannak győződve arról, hogy ez egy igényes, és jó romantikus film. És sokan járhatnak úgy, mint én, hogy naiv módon bedőlnek ennek. A büntetés pedig azonnal és kíméletlenül sújt le ránk. Szóval most elmondom milyen is a Szerelmünk…..
Mit is lehet mondani egy olyan penthouse lakásra, amely a Vörösmarty tér felett található. A kétszintes, ötszobás luxuslakás négyzetméterára 1,6 millió forint. Eleve az elhelyezkedés abszolút exkluzív, és a legfelső emeletre tán már a tér zaja sem igazán hatol fel, így…..
A temetés életünknek egy olyan része, amivel mindenki találkozik élete során. Temetni kell, azt, hogy hogyan és miként, az elhunyt, vagy legtöbbször a hozzátartozók döntik el. A legtöbb családnak az érzelmi megrázkódtatáson túl anyagilag is rendkívül megterhelő a végső…..
A nagy döntés TV2, vagy RTL Klub? 2015.10.16 06:14:04
Két nap alatt ketten is megvették a TV2-t, Andy Vajna máris merész terveket szövöget, legnagyobb célja, hogy a TV2 a legnézettebb adóvá váljon, amire szerinte két éven belül van is lehetőség. Indulásuk óta óriási csata zajlik a két csatorna között, folyamatosan próbálják…..
Náray Tamás divattervező D. Tóth Krisztának adott interjút a közelmúltban, éppen aznap készült a beszélgetés, amikor a divattervező bemutatta 2016-os téli kollekcióját a Művészetek Palotájában. Így az ismert tévés a kulisszák mögé nézhetett, s kiderült számára, ki…..
a Lojalista 2015.10.16 14:35:32
Hova megy ez a vonat? Vizesnyolcas 2015.07.09 07:30:00
Kánikula, nyár, egy kis zápor még megfér egymás mellett, a szerda délelőtti helyenkénti 40 fokos meleget ítéletidő váltotta délután. Engem fél ötkor a Déli pályaudvaron ért el a vihar, a máskor szokásos 35 perces hazajutásomból 180 perc lett. Nézzük az események…..