Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bardara

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Fogas lábbelik 2012.03.21 11:07:00
Úgy tűnik, egyre több gyártó ismeri fel, hogy a gyerekek megcélzásával komoly sikereket érhet el. Idén tavaszra a Vans például igazán jópofa vászoncipőkkel töltötte fel a boltok polcait a kisebbek számára is - bár nekem kevéssé jutna eszembe pont náluk keresni a gyerek…..
Bardara 2012.03.21 12:32:57
Egy nő a születésétől kezdve nő - ezt szögezzük már le a legelején. És nemcsak amiatt, ami a két lába között található, ez velünk születik, a vérünkben van, na. Márpedig egy nőnek járnak bizonyos dolgok: smink, körömlakk és egyebek. És hát milyen anya már az, aki ezt…..
Rég bóklásztam már az Etsy-n, de most úgy tűnik, érdemes volt újra benéznem. Falatnyi bogáncsos-patentos előkét leltem Nektek, hozzá való bodyval, az elegancia kedvéért természetesen ezen is egy szitakötő vagy valami efféle szárnyas jószág pompáz.Annyira bájos darabok, hogy…..
Gyerektrend Variációk bagolyra 2010.03.23 14:53:00
Aki olvassa a Gyerekszobát, az már tudhatja, hogy a mai nap pirosbetűs Bagolynap Zaphodbb bloggerina tiszteletére, aki jeles dátumhoz érkezett. Ezért csokorba szedtünk Neki - és persze Nektek - egy rakás, imádnivaló születésnapi baglyot.És mivel bagolytémában nemcsak tárgyakat, de…..
Még, hogy mezei téliesített babakocsi? Gyakorló tűzdelt szülőként csak azt mondhatom: ez zseniális. Bár az én talpam alá is szerelne hasonló készségeket valaki, szívesen tolnám magam is az aprónépet ilyen babaszánon. Egyetlen veszély azonban fennáll: a nagyobb tesó könnyen…..
Nem hagyományos, bár keretezhető és kézzel készült.  Puha tapintású, háromdimenziós textilképeket raknánk ezen a héten képzeletbeli gyerekszobánk falára. Óriásfiút felhőpárnával, hullámzó tengertakaró alatt alvó kislányt, szélvihar-sorodorta röpke üzenetet.…..
Gyerektrend Kabátot a kismamáknak 2009.11.11 10:11:00
Emlékeim szerint az egyik legnagyobb problémám várandósan az volt, hogy télen milyen kabátba bírom majd beletuszkolni magam.  Főleg úgy, hogy a hatodik hónapban a védőnő szerint már 8 hónapos hasam volt. Végül azt a rettenetes megoldást sikerült csak kitalálni, hogy a pasim…..
Gyerektrend Felemás a lábakon 2009.10.27 10:07:00
Mennyire vicces már az, mikor az ember véletlenül felemás zoknit húz reggel, félkómásan a lábaira. És mennyivel viccesebb, mikor a félkómától vakon a gyerekre húzunk felemás lábmelegítőket.Általában az eredmény ugyan elég disszonáns, sehogy sem passzol egymással a lila és a…..
Olyan babaszobát találtam, amely bár egy kisfiú birodalma, nem érzem nemhez kötöttnek, kislánynak is el tudom képzelni. A színválasztás szerintem remek, bátor és jól eltalált a zöldeskékek-narancssárga-csokoládébarna hármasa, kiegészítve és ellensúlyozva a semleges…..
Nem is olyan rég volt szó építőkockákról, akkor szó érte a ház elejét, hogy az a készlet mennyire elnyomja a gyerek fantáziáját. A mostani viszont teljes mértékben igénybe veszi, az fix.Az "The Whimsy Tree" Etsy-boltjában találtuk ezt a faépítő készletet, ami a…..
Gyerektrend Alkot az Olvasó 15. 2009.10.14 14:52:00
Nem, kérem, az anyákat senki sem állíthatja le-meg! Olvasóink elképesztő tempóban küldik nekünk az alkotós leveleket, mi megy egyik ámulatból a másikba esünk, mikor rányomunk a levél megnyitására. Fantasztikus ötletek, professzionális megvalósítással - ezek jellemzik a…..
Gyerekszoba Hordozható babaházak 2009.10.13 14:45:00
Ha problémát jelentett eddig, hogy vigyétek magatokkal a gyerek kedvenc babaházát, jó hírünk van: a Grimm's Spiel & Holz Design remek megoldást nyújthat. Kompakt, könnyű kis babaházuk, amely a Bauhaus Mobile Home névre hallgat, ugyan csak néhány darabból áll - ha jól…..
Bardara 2009.10.13 18:40:10
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..