Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kbalage

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városligeti KRESZ-park az ősszel útjába került egy kábelfektetésnek. Hosszában kettévágták az egészet, aztán amikor befejezték a munkálatokat, csak sódert szórtak rá. Ezt azonban már rég kihordta az időjárás, és kitaposta a sok bringázás. Olvasónk, E. szerint talán…..
kbalage 2014.03.20 20:52:48
@OkoskaTo:rp: Kérdés hogy a lendületes Orczy-park átalakítás során megmarad-e az ottani kreszpark. Én félek tőle hogy nem, a látványterveken nem igazán találtam meg :(
A Popular Science magazin címlapjait egy időben a valóságban megvalósíthatatlan vagy végül soha meg nem épített földön, vízen, levegőben közlekedő járművek látványtervei díszítették. Íme egy kis összeállítás ezekből - kedvencünk a rotorral hajtott hósikló és a…..
A következő Yamaha faliképért, egérpadért, R1 füzetért és két meglepetés könyvért véresre kell gyötörni a szürkeállományt. Az alábbi betűk sorba rendezésével egy külföldi ember nevét kaphatják: BBO WKISCITA Az alábbiak, hasonló szisztéma szerint a társát rejtik: BOTY…..
kbalage 2010.12.11 17:31:14
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
kbalage 2010.12.11 16:50:55
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
kbalage 2010.12.11 16:40:47
Belsőség 911 GT2 RS OMFG 2010.10.25 10:55:19
Ez nem autó, ez egy atomtöltetű, fenyegetően pulzáló, ezerlövetű bálnapénisz a saját, méret után csináltatott, szatén alsógatyánkban. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mint korábban is írtunk róla, a Dropbox az egyik legjobb szolgáltatás az elmúlt években. Nagyon könnyű, nagyon kényelmes, nagyon rugalmas fájlcserélő szolgáltatás.Egyetlen jelentős hiányossága mégis volt a szolgáltatásnak, amire sajnálatos módon saját figyelmetlenségem…..
Brékingszerű hír érkezett be vasárnap: a T-Mobile megkezdte a micro SIM-ek forgalmazását, szóval a legnagyobb magyar mobilszolgáltató felkészült az iPadek érkezésére. Az Apple tabletje nem hagyományos SIM-kártyát, hanem annak kicsinyített mását használja, és mivel a…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
kbalage 2010.03.04 13:30:27
Belsőség A Matáv és a Porsche 2009.12.12 18:30:00
Hogy mi köze egymáshoz a Matávnak és a Porsche Supercupnak? Lényegében semmi, de egy kis utánajárást talán megér a minőségi, L-es méretű Supercup-póló és béjzbólsapka. A megfejtés triviális. Miért használta a Matáv a HTD és a HTE rendszámokat a HTC mellett? (A Porsche…..
kbalage 2009.12.12 18:31:48
Belsőség A Škoda őrzi a lóvét 2009.12.12 18:15:00
Hoppá. Olvasom a hiénanap beharangozó posztjának a kommentjeit, s egyértelmű, hogy a Škoda-cuccokra nagy az érdeklődés. Van is itt egy szép kis bőr pénztárca. Identitását csak a belsejében lévő apró Škoda-felirat jelzi, illetve FBI-módra az elején lévő körvonalat…..
kbalage 2009.12.12 18:16:37
41
Belsőség Porsche vagy semmi 2009.12.12 17:00:00
Ez a gyönyörű, súlyos és masszív könyv midnen autóbuzi számára kötelező dolog. Meglehetősen ritka, meg is van az ára, éppen ezért tán ez az utolsó és egyetlen lehetőség, hogy hozzájusson egyhez.Kérdésünk természetesen a márkához kapcsolódik, pontosabban a Porsche…..
kbalage 2009.12.12 17:01:10
Milyen furcsaságot látnak a képen? Mármint ezen az elsőn, itt? Ha mégsem sikerülne rájönni, akkor segítek: nézzék csak a rendszámot! Hogy mi? Zöld? Bizony, és ha már zöld, akkor felhívnám figyelmüket a kettes számú képre, ugyanis ezen negyedóra nyereményét ábrázolja.…..
kbalage 2009.12.12 14:16:40
Az M betűjelű ideiglenes rendszámtábla nem a járműhöz kötődik, hanem a jármű üzembentartójához, aki (amely) az engedélyezési eljárást követően jogot szerez arra, hogy az általa üzemeltetett járműre (járművekre) a kiadott rendszámot felszerelhesse a közúti forgalomban való részvétel céljából.

Az érintett járművek köre:

* a magajáró mezőgazdasági és erdészeti betakarító gépek (arató-cséplő gépek, szecskázó gépek, cukorrépa betakarító gépek, zöldségbetakarító gépek, szőlőkombájnok, fakombájnok és erdészeti kiközelítők);
* a magajáró műtrágya- és szervestrágya szóró gépek;
* a magajáró permetezőgépek;
* a speciális magajáró eszközhordozó alvázak;
* a mezőgazdasági tevékenységre alkalmazandó magajáró rakodógép,
* amely tervezési sebessége szerint 25 km/óránál gyorsabb sebességgel haladni nem képes, illetve amelynek megengedett legnagyobb sebességét a típusbizonyítvány, illetőleg a közlekedési hatóság 25 km/óra értékben határozta meg.

Engedélyezési eljárás:
Feltételek:

* a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiadott külön jogszabályban meghatározott regisztrációs igazolás (regisztrációs szám),
* a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szerződés igazolása,
* az ügyfél nyilatkozata a felvenni kívánt ideiglenes rendszámtáblák, valamint az ilyen rendszámtáblára kötelezett járművek darabszámára, azok gyártmányára, típusára és egyedi azonosító adataira (alvázszám) vonatkozóan,
* az ügyfél nyilatkozata az M betűjelű ideiglenes rendszámtáblával közúton használni kívánt mezőgazdasági erőgép(ek) biztonságos és szabályos közlekedésre való alkalmasságáról
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
A vásárló szempontjából teljesen mindegy, hogy egy mobiltelefon operációs rendszere mennyire nyílt, ha azt vizsgáljuk, hogy miként lehet átmigrálni egyik készülékről a másikra. Elköltöttél 100 dollárt Windows Mobile programokra, és kipróbálnád az Andoidot? Megszívtad.…..
comment:com Kamuzik a TV2? 2008.09.07 21:11:40
Háttérzajnak megy éppen az egykori csiga/bioponkettes, aszonta a station voice, hogy az Anaconda 2 című, minden bizonnyal kiváló akciófilmet megszakítás nélkül vetítik le, mondom, helló, ez már valami, értékes darab ez a műanyag kígyós hogyishívják, ha megjkapja az eddig csak…..
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
A napokban egy Motorola és egy LG telefonon láttam meg a Start menü pici ikonját. A Motorola abban bízik, hogy ez majd megmenti? Az LG a szépséges mobiljára ráereszt egy ilyen szörnyeteget?Pont a napokban kellett egy kollégámnak segíteni egy Windows Mobile beállításában. Ért a…..
Mit gondol, melyikre van nagyobb esély? Hogy még egyszer ebben az életben körberadírozza Zeltweget egy JPS-matricás Formula-1-es Lotusszal, vagy hogy napokon belül füvet fog nyírni a kertben? Szerintem kár ezt feszegetni, lúzerek vagyunk mind. Magyarjaink közül F1-es autót csak olyan…..
Odakint igazi dzsungelidőjárás van, 100%-os páratartalommal és 30 fokkal, ilyenkor egyébként azt kell csinálni, hogy egy zománcozott lavórt teletöltünk jégkockával, lábfejünket belefúrjuk a jégbe és így tévézünk. Tudjuk le a sorozatok felsorolását, amiből ma is össze lehet…..
Karotta Közlöny Hardy vs Barnard 2008.05.26 21:30:00
1967-ben, a Groote Schuur kórházban Christiaan Barnard sikeresen átszerelte egy ember szívét egy másikba. Mármint relatíve sikeresen: a szív pompásan működött abban a 18 napban, amíg Louis Washkanskyt el nem vitte a tüdőgyulladás. Három évvel korábban viszont Dr. James Hardy…..
kbalage 2008.05.26 21:46:40
Nem szeretek repülni. Macera, unalmas, a kaja nekem ehetetlen. Autózni annál jobb, minél messzebbre kell menni; izgalmas tájakon és kihalt országutakon keresztül. Mexikóban is a vezetést választottuk a belföldi repülőjárat helyett. Az autóval kicsit mellényúltunk, a RAV4 lehet,…..