Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andlagókandalló

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A Magyar Pszichológiai Társaság beszámol számos olyan "pszichológiai területeken folyó képzésről, amelyek megtévesztőek lehetnek mind a laikusok, mind a szakemberek számára. (...) A megtévesztés lényege, hogy a képzést végző cégek személyek, gyakran arra hivatkoznak, hogy képzésük akkreditált."…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
andlagókandalló 2012.04.07 20:13:20
@osztovits: szerencsére Hesna sokkal jobban írja/olvassa/beszéli a magyar nyelvet mint te, szóval inkább te mehetnél másik országba, összezárva a magadfajtákkal. kicsit tisztább lenne itt a levegő
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Amber Smith – Amber Smith (Szerzői kiadás) A brit gitárzene, illetve az indie valahogy nem tudott erős gyökeret verni Magyarországon. Pedig az előfeltétel megvan: a borongós világnézet, az örök pesszimizmus, ami a legtöbb indie-zenekart is jellemzi. Nálunk azonban ez a műfaj…..
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
andlagókandalló 2012.02.17 14:15:42
@asmodean: tökéletesen megfogalmaztad, mi is látható a videón. és ezt kéne belőle megérteni.
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
andlagókandalló 2012.02.12 01:05:22
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: talán te vagy a legnagyobb faszparaszt akire az internet pöcegödreiben bukkantam. "mutass számokat, az objektív", "ja, hát most nem mindegy hogy ezerből 0,2 vagy 0,5 gyerek hal meg?" bazdmeg büntetném az ilyen szintű síkhülyeséget is. nem, nem mindegy. és nem, nem töredékgyerekről van szó, hanem arról hogy számokban kifejezhetően veszélyesebb az otthonszülés (te magad kérted az adatot mint bizonyítékot). aztán leszarod az adatokat. és nagyon jó lenne megnézni, hogy egy normál otthonszülés és egy gerébkibaszottágnes között milyen szorzók vannak még elhalálozásra és egyéb egészségügyi kockázatokra.

hogy szülnél vele egy zárkában
Ezt nyilatkozta legalábbis a zenekar zenei agya, Liam Howlett, mikor csütörtökön interjút adott a Radio One-nak. Howlett elmondta, hogy az égvilágon semmi baja a dubsteppel, sőt, szereti, de az nem az ő műfajuk, nekik megvan a saját irányuk. Ezt az irányt elvileg még idén…..
andlagókandalló 2012.01.11 08:14:41
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
andlagókandalló 2011.12.15 22:35:55
Bazdmeg, elképesztő a figura!!   ..
andlagókandalló 2011.12.14 01:11:11
@yaneuh: köszönöm hogy írtál valami értelmeset is. kicsit visszaállítottad az emberiségbe vetett hitemet.
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
andlagókandalló 2011.09.17 05:17:17
A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs. A Lángoló Gitárok lerántja a leplet még a „búcsúkoncert előtt”. Még5: Tedd fel a kérdést! Mit üzentek azoknak, akiknek felcsillant a szemük a hír…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
andlagókandalló 2011.08.31 13:09:45
@nemorino: egyetértek nagyon sok mindenben. sajnos csak abban nem, hogy végignézzük a fidesz kifulladását, és akkor majd elkezdődik valami fejlődés.

aki a politika jövőjére kiváncsi, nézzen szét az egyetemi HÖKök tájékán. vissza fogunk mi még minden orbángyurcsányt sírni.

másrészt a gazdaságot annyira szét fogják csapni, hogy nem lepődnék meg azon sem, ha a politikusgenerációváltás után törzsi szintről kezdenénk újra.

és ami a legrosszabb az egészben, hogy tehetséges, diplomás, kikúrt okos embernek esze ágában nincs politikusnak menni. EZ a legnagyobb baj. ezt kellene megoldani, mindjárt kisebb lenne a baj
andlagókandalló 2011.08.31 13:16:34
@sisifux: márpedig ki fogjuk várni... vagy jobbik háromharmad lesz
Akvarium install címmel tartanak kiállítást a XIII. kerületi Kika lakberendezési áruházban. Gyönyörű, egzotikus halakat lehet megcsodálni, viszont az egyik akvárium könnyen lehet, hogy bűncselekményt valósít meg. A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és…..
andlagókandalló 2011.08.24 00:49:53
@gyenge: HÁ! zsírvagy
comment:com Alakul a Való Villa 2011.08.22 11:30:00
Rövid, de annál jobb hírünk van azoknak, akik azt szeretnék, ha a Való Világ lakói a luxusbörtönben többet szívjanak, mint amit egymás (és saját maguk) elviselése jelent: az új villa nem az eddig megszokott kényelem és pucc jegyében kerül berendezésre, hanem csupasz falakkal,…..
andlagókandalló 2011.08.22 16:26:23
@elkoltozott.: nem német, csak a németek (is) csináltak belőle filmet. egyébként Stanford, és Zimbardo kísérlete volt. azt viszont tényleg megérné végigjátszani tévében, kár hogy az első adás után betiltanák...
Az ezotériában és az alternatív gyógyítók körében népszerű koncepció az aura. Ez valamiféle finom, több rétegből álló energiamező, amely körülveszi az embert, és színéből, alakjából, kiterjedéséből következtetni lehet az illető személy egészségi és lelkiállapotára. Állítólag meg lehet tanulni az…..
Hát, természetesen jó sok, azt eddig is sejtettük. A Monocup nevű, speciális - állítólag biztonságos, higiénikus, olcsó és környezetbarát - menstruációs tisztasági segédeszközt kínáló márka nemrégiben kampányt indított Nagy-Britanniában, amely során arra kérte a…..
andlagókandalló 2011.07.15 00:59:01
Nincs szombati reggelim Sarki Fűszeres-féle quiche nélkül (a képen nem az van, a félreértések elkerülése végett) A mediterrán életvitel lényegesen humánusabb és eredendően jobban passzol az emberi alaptermészethez, mint a közép-kelet európai. Arrafelé sokkal többször…..
andlagókandalló 2011.07.14 14:41:09
@Legelő Őse: tökéletesen egyetértek.

én attól vagyok teljesen kész, amikor anti-sznobék ünnepelnek valamit, legyen már éttermi vacsora, persze akkor pont ők szúrják ki azt a helyet, ami drága de szar. persze nekik mindegy, a különbséget nem érzik, csak otthon gondolkoznak el azon, hogy vajon megért-e ennyi pénzt a dolog...