Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sthumb

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
Nemrégiben felhívott az egyik barátom, hogy mondjak neki paella receptet. Persze van már ilyen a blogon, el is irányítottam, és az írás alapján még instrukciókkal is elláttam. Ezek után én is hamar megkívántam, így nem sokáig váratott magára, hogy…..
nejlon 80 tökéletes koncertfotó 2010.11.12 12:49:00
sthumb 2010.11.13 23:14:16
@sandor68:
mellik a stipe? nem ismertem fel...
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Filmdroid Itt nem lesz happy end 2009.10.09 21:34:00
Aki ismeri valamennyire Lars von Trier munkásságát, az tudja, hogy a rendező nem éppen a könnyen emészthető, vidám filmek készítésében van otthon. Trier következő rendezése egy katasztrófafilm lesz, de persze nehogy azt higgyétek, hogy Roland Emmerich vagy Michael Bay-féle…..