Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nj

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár lassan két évtizede érlelődik a projekt, mégis bombaként robbant a Szuperliga terve. Erről szerkesztőségünk véleménye immáron nyolcadik éve változatlan. Viszont a hivatalos ellenreakciók hevessége, bevallom, még minket is meglepett. Felháborodott itt az UEFA, a FIFA, Gary Neville, Boris "Brexit"…..
A Publicus felmérése szerint a lezárások ellenzői vannak relatív többségben. Mégis: egyetlen politikai párt sem vállaja fel a képviseletüket, az ellenzéki pártok rendszerint rálicitálnak a kormány korlátozó intézkedéseire. A tegnapi nap folyamán a kormányfő most őket előzte be a a lezárásokat és…..
nj 2020.11.11 15:17:38
@nj: ...annyira...
nj 2020.11.12 09:44:30
@Bruttócsekk: A szerző nem árufeltöltő ugyan, de nincs semmiféle szakirányú végzettsége ebben a témában. Ha rákeresel a blog nevére, hamar megkapod az ő nevét, az alapján a Linkedin-ből pedig gyorsan kiderül a szakmai irányultsága, végzettsége is.
nj 2020.11.13 12:21:55
@GyMasa: Emeld már ki, légy szíves a hozzászólásomból, hogy egész pontosan miben fikáztam! Mindössze annyit írtam, hogy jobb, ha a lélegeztetőgépen lévők számát figyeli, mert 1-2 napos ingadozások a halálozások számában nem jelentik azt, hogy a trend megfordult - egyébként, pont ezért szoktak napi esetszámok helyett 5-7 napos átlagokat nézni, mert pl. hétvégén néha nem fut be egy jelentés, emiatt az adott napon 15-20-szal kevesebb halálesetről tudnak! És később be is bizonyosodott, hogy szó sincs arról, amiben ő reménykedett, hogy túl lennénk a csúcson. Sajnos. De Glokta is higgadtan és tárgyszerűen írt, pl. amikor megjegyezte, hogy a szeptemberi közvélemény kutatás - egy járvány szempontjából igen enyhe nyár után - nem feltétlenül ugyanazt fogja tükrözni, mint ha most mérnék fel.
Egyelőre a posztoló volt, aki először kezdett személyeskedni:

"Teljes mértékben fogalmatlanok vagytok és itt is szembementek a többséggel.".
"Nekem itt ne okoskodjatok, hogy ki szemezget és ki nem. Vagytok ti maroknyian, akik marhaságot hisztek és beszéltek és arrogáns módon oktatnátok ki a fél világot és van a kutatásban feltárt többség, aki szerint a pánik marhaság és normálisan kéne élni, amennyire lehet."
"Aki szembemegy az autópályán, édes bogaraim, azok ti vagytok. Ez a probléma veletek: olvasni sem tudtok."

Az érdemi reagálás pedig - természetesen -, minden felvetésre (pl. hogy miért nem írta bele a posztba, hogy a közvélemény kutatás szeptemberi) ill. kérdésre ezúttal is elmaradt.
Néhány posztot már olvastam itt különböző témákban és szinte mindig ugyanazt a sémát látom: a posztolónak nagyon határozott, de gyakran vitatható véleménye van. Ezt páran szóvá teszik, van, aki érveket sorakoztat fel, van, aki zsigerből reagál. De a posztoló igen ritkán áll elő ellenérvekkel, leginkább a saját posztjára hivatkozik, miszerint abban minden benne van (ugye, a kritika rendszerint éppen az ott megfogalmazott állításokat érinti), ha valaki nem érti, akkor nem tud olvasni, vagy szöveget értelmezni (ez visszatérő fordulat). Azután az ellenvélemények hatására ingerült lesz, arrogánsan reagál, a végén pedig egyeseket kitiltással fenyeget meg (elismerem, van, akit jogosan). És aztán menetrendszerűen jössz te, aki gyakran valami összeesküvésfélét feltételezel a kritikusok között, mert, ugye, közös bennük, hogy mind bántják szegény posztolót. :-)
Alapvetően megmosolyogtató az egész, mert ha valaki nem bírja a kritikát, miért posztol laikusként cikkeket olyan témában, ami még a hozzáértőket is erősen megosztja. Ha viszont megteszi, akkor meg miért sértődik meg, ha kijavítják.
Nem szerencsés, ha egyetlen vidéki háziorvos akarja eldönteni, hogy bezárjuk az országban az összes óvodát és iskolát. Nem szerencsés, ha megkérdőjelezhető kijelentéseket kérdőjel nélkül adunk közre. ..
nj 2020.11.11 12:16:05
@BH Sándor: Teljesen egyetértek!
Belgium és Spanyolország után Nagy-Britanniát sújtotta legsúlyosabban a COVID-19 2020-ban Európában. Amennyiben a halálozások számával jellemezzük egy járvány súlyosságát és nem a 80%-ban tünetmentes fertőzöttek nyilvánvalóan pontosan nem is megismerhető száma alapján. Ennek ellenére Angliában és…..
nj 2020.11.02 13:29:57
@A kiló nem százat jelent.:

"hol küzd 300 ezer ember az életéért lélegeztetőgépen? honnan származik ez a fals adat?"

koronavirus.gov.hu/cikkek/3581-fovel-emelkedett-beazonositott-fertozottek-szama-es-elhunyt-70-kronikus-beteg
nj 2020.11.02 13:43:04
@And37: Hát, most erre mit mondjak... :-)
nj 2020.11.02 15:19:30
@A kiló nem százat jelent.:
"Hát arra azért nem mondanám, hogy valami nagy szám. Azt hittem 300 ezer vagy ilyesmi. Már megijedtem. :)"

És mekkora az a szám, ami már meghaladja az ingerküszöbödet?
Meglepve tapasztalom az internetes felületeken, más csapatok szurkolói (de még magukat szakértőnek nevező személyek is) mennyire vitatják, hogy Fradi a legnagyobb magyar csapat. Valószínűleg ez lesz az eddigi legmegosztóbb posztom, hiszen ők ezúttal vitatni fogják a tényt. Én mindenesetre…..
Az Amerikai Egyesült Államok létrejötte előtt, - de már Kolumbusz felfedező útjai után - az első gyarmatosító szándékkal érkező (és telepeket létesítő) európaiak a XVI. században kötöttek ki Észak-Amerika keleti partjainál. 1587-ben például I. Erzsébet kegyence, Walter Raleigh próbálkozott állandó…..
Én nem. Kifejtettem bővebben, hogy mire gondolok. Természetesen nem arra, hogy soha nem nézek külföldi meccseket. Nézek, néztem ma is (végre!), és vannak számomra szimpatikus és kevésbé szimpatikus külföldi klubok, sőt, kedvencem is van köztük. Egyébként is azt gondolom, hogy úgy van értelme…..
nj 2020.05.18 12:37:36
Szerintem, több oka van annak, hogy a magyar szurkolók egy része a külföldi csapatok felé fordult.
1. A sikertelenség nemzetközi szinten. Utoljára 1985-ben volt komoly nemzetközi klubsiker, azóta már odáig jutottunk, hogy az izraeli, bosnyák, montenegrói stb. csapatok is megoldhatatlan feladatot jelentenek, ha a továbbjutásról van szó (hagyjuk most az utolsó 2 évet, majd, ha tartósan sikerül ez és egyszerre több csapatnak is, akkor beszéljünk fejlődésről). Más sportágakban is ugyanez a helyzet, ott van komoly nézőszám, ahol siker is van: Veszprém, Szeged, ETO, Fradi kézilabda, Fehérvár, DVTK hoki. Tegyük hozzá: a legtöbb esetben légiósoknak köszönhetően.
2. Az egyéniségek hiánya. A közönség értük megy ki a meccsre. Ha már az Újpest szóba került: nem mindegy, hogy a csapatodban Zsengellér/ Szusza/ Göröcs/ Bene/ Fazekas/ Törőcsik játszik, vagy Novothny Soma. De ugyanezt fel lehetne emlegetni a többi hagyományos nagy klub esetében is.
Ha tartósan nincs sem siker, sem jó játékos a csapatodban, akkor előbb-utóbb belefásulsz ebbe a dologba, amikor családot alapítasz és már kevésbé fontos a meccsre járás, kevesebb a szabadidőd, másra kell a pénz stb.
3. Az identitásképző elemek hatásának gyengülése. Az ősidőkben (a 19.-20. század fordulóján) alapított klubok vagy egy ipari, vagy egy oktatási központnak tekinthető városban alakultak meg, következésképpen úgy nézett ki a dolog, hogy egy klubban döntően a környék diákjai, munkásgyerekei játszottak. A játékosok is kötődtek a klubokhoz, a szurkolók is a játékosokhoz, akikkel találkoztak nap, mint nap, mivel ugyanott éltek, vásároltak, szórakoztak. Ez még a '90-es évekig nagyjából megvolt, Urbánnal, Véberrel találkozhattál és beszélgethettél az újpesti piacon, Simonhoz bemehettél a sörözőjébe, stb. de most már egyrészt tele vannak külföldiekkel a csapatok, akik ki tudja hol laknak és nem is értenek magyarul, másrészt ki tudja meddig játszanak Újpesten. És el is zárkóznak a szurkolóktól, hiszen rendszerint csak kritikát kapnak tőlük. Persze, ez, hogy most már képtelenség személyes kapcsolatba lépni a "sztárokkal" külföldön is általános, hiszen ők már nem a szomszéd srácok, hanem a szórakoztatóipar részei, csak az ott érthetőbb, mert ott valóban van minőségi különbség a szomszéd srác és mondjuk Lionel Messi között.
4. Nincs hangulat a meccseken. Nyilván, mert rendkívül alacsony a nézőszám. Hiába van kint pár száz valóban szurkoló ember (már ahol éppen nincs bojkott), ha a stadion egyébként kong az ürességtől. Az csak akkor működik, ha tele van a stadion és a 10 % (és, persze, a pályán zajló játék) tűzbe hozza a maradék 90 %-ot is.
nj 2020.05.18 12:52:54
Ezzel szemben ott vannak a külföldi csapatok.
1. Sikeresek és komoly múltjuk van, legalábbis azoknak, amelyek a legvonzóbbak. Emiatt lesz sok Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus, Manchester United, Liverpool szurkoló világszerte.
2. Ha jelenleg éppen nem is annyira sikeresek, de szintén komoly múltjuk van, tehát várható, hogy előbb-utóbb magukra találnak: pl. Milan, Inter, Arsenal.
3. Potenciális esélyesek, hogy jól szerepelnek a közeljövőben, mert anyagilag jól vannak eleresztve és ezért jó játékosaik vannak: pl. PSG, Chelsea, Manchester City.
4. És itt van még a nemzetközi második vonal is, ott is vannak olyan klubok, amelyek relatíve izgalmasabbak mint a magyar csapatok, mert azért időnként vannak közönségvonzó játékosaik és ha összejön egy jó keret, akkor egy-egy idényben kijöhet nekik a lépés: pl. Dortmund, Atletico Madrid, Tottenham, AS Roma, Napoli, Ajax, Porto,
És ezek a klubok - különösen az 1.-3. pontban említettek -, rendkívül sokat tesznek azért, hogy világszerte népszerűek legyenek, mivel az üzleti érdekeik is ezt kívánják. Országon belül, a híresen lokálpatrióta angolok is sokszor szurkolnak a helyi csapatnak és mondjuk, mellette még a környékbeli nagycsapatnak is. A nemzetközi kupáknak köszönhetően már európai szinten is van komoly szurkolótáboruk, de mostanra már Ázsia és Észak-Amerika is felzárkózott melléjük. 99 %-a az ottani szurkolóknak nem is látja élőben ezeket a gárdákat, na de lehet, hogy egy pécsi Újpest-drukker, vagy egy szegedi fradista sem látja élőben a kedvenc csapatát, mert nem egy osztályban szerepelnek és mondjuk drága elutazni amiatt Budapestre.
Miért maradna ki ebből a futball-globalizációból Magyarország? Mert úgy 50 éve még nemzetközi szintű csapataink, játékosaink voltak? Hol van az már, amikor már a kétszeres BEK-győztes Nottinghamre is alig valaki emlékszik. Mit kezdjen ezzel a veretes magyar foci(rég)múlttal egy 16-18 éves fiatal, aki már a '95-ös Fradit sem látta?
Azt mondhatjuk, hogy olyan kötődésed nem lesz ezekkel a külföldi klubokkal, mint egy-egy magyar csapattal, akiknek a meccsére apád kivitt, vagy ahol az osztálytársad játszott ifi szinten, de mint a nézőszámokból látjuk, ez a magyar csapatokkal kapcsolatban is egyre kevésbé lesz jellemző, mert már apád sem megy ki és az osztálytársad sem focizik ott. Látni kell, hogy a nálunk toronymagasan legnépszerűbb és leglátogatottabb Fradi 2018-19-es átlagnézőszáma alatta marad pl. a holland FC Emmen 2018-19-es átlagnézőszámának. Az FC Emmen abban az évben hátulról a harmadik volt a látogatottság tekintetében.
Vagyis, ha már eleve ebbe nősz bele, hogy választhatsz, hogy kimész egy hangulattalan, üres stadionba, alacsony színvonalú meccset nézni, mérsékelt képességű játékosokkal, vagy inkább megnézed a TV-ben (vagy, akár néha a helyszínen, hiszen nem egy másik kontinensre kell utazni) a Dortmund-Schalket, akkor nem biztos, hogy az előbbi mellett döntesz. És ha fiatalon elkezdesz kötődni ezekhez a külföldi csapatokhoz, akkor bizony kialakulhat egyfajta erős elkötelezettség, olyan, amilyen régebben inkább csak magyar csapatokkal kapcsolatban alakulhatott ki.
Hazánk első nagy uralkodódinasztiájáról, az Árpádokról mindannyian tanultunk a történelemórákon, haladóbbak még egyik-másik haditettükre is emlékezhetnek, hiszen Koppány legyőzésétől Búvár Kundon át a muhi csatáig igen sok minden megtörtént az alatt a 300 év alatt, amíg a keresztény Magyarországot…..
nj 2020.04.23 23:39:56
@Titus Pullo Urbi: Nem tudom, II. Endre, szerintem, nem volt túl sikeres hadvezér. I. László mellett, véleményem szerint, inkább I. Béla és - a valamiért mindenki által alábecsült - II. Géza ("a második lovagkirály") volt a hadakozásban két legsikeresebb Árpád-házi király. Béla visszaverte a sorozatos német támadásokat, Géza pedig tudomásom szerint nem veszített olyan csatát, ahol ő maga vezette a királyi sereget.
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
nj 2020.03.22 15:14:52
@Drago Brutic1: "És akkor egy nappal Eszenyi lemondása előtt előáll a nagyapja halálával."

Honnan kellett volna tudnia, hogy Eszenyi másnap lemond?
John Cleese szerint annyira ellentmondásos a személyisége, hogy soha nem kap lovagi címet a brit uralkodótól. Mondjuk szavaiból ítélve annyira nem is vágyik rá…..
Ma reggel, a Kossuth Rádióban megszólalt egy erdőmérnök-akadémikus. Miközben azt jövendölte, hogy e század végére elfogynak az erdeink, a környezetvédelem-ellenes amerikai elnök nevét kétszer is Trumpnak ejtette ki. Világszerte majd’ mindenki Trampnak mondja, engem mégse zavar a szokatlan…..
nj 2018.11.26 21:22:03
@mustosn: Az FC Bruges onnan jött, hogy többszörös fúzió után 1897-től így hívták a klubot, de 1972-től a flamand Club Brugge KV elnevezésre váltottak. Csak addigra a régi nevet idehaza már megszokták.
Ma randizni valakivel egy kész rémálom, a trend megváltozott, főleg online randiapplikációk segítségével ismerkedünk. A felgyorsult digitális világunkban nem árt, ha tisztában vagy néhány fogalommal, amik mostanába kerültek be a randizási terminológiába.  Breadcrumbing - A megismerkedésetek után…..
Kevés olyan nagy formátumú XX. századi történelmi alak létezik, akinek élete annyira magán viseli a század eseményeit, háborúit, politikai viharait és konfliktusait, mint Sir Winston Churchill, brit politikus, miniszterelnök életútja. Életének egyik legfontosabb időszakáról - a második világháborús…..
Valódi Sáfrány Orosz scsi leves 2012.05.24 09:40:00
  Különleges helyet foglal el a jellegzetes orosz levesek sorában a több mint ezer éves múltú scsi. Annál inkább, mert valamikor minden zöldséges levest scsínek neveztek. Később már egyértelműen csak a káposztával készülő leveseket nevezték így.Igaz manapság is…..
Fiatal tanárnő kolléganőnk mesélte a minap, hogy az egyik feldolgozandó kötelező olvasmányuk az osztályában a Koppányi aga testamentuma. Épp elkezdett rá előkészülni, és meghökkenve mesélte, hogy már az első tíz oldalon nem kevés olyan kifejezéssel találkozott, amelyeket egy átlag mai 11-12 éves…..
nj 2017.08.26 15:30:57
@xclusiv:

"Ilyen korban Harry Pottert és Rejtőt kellene a gyerekkel olvastatni, mert az lenne a cél, hogy megszerettesse vele az olvasást."

Nem vagy konzekvens, ilyen alapon Rejtő sem jó, ugyanis légiósregényei "tele vannak" francia katonai kifejezésekkel! Mondjuk, a szövegkörnyezet átlagos asszociációs képességekkel rendelkező ember ki tudja találni, hogy melyik az "indulj", vagy a "balra át"...
nj 2017.08.26 15:55:58
Egyébként, valamennyi szót ismertem, igaz, a csévét csak úgy, mint azt a hengert, amire cérnát, fonalat lehet tekerni.
Azt egyébként, nem haszontalan tudni, ha valaki kötni akar, vagy éppen szeret horgászni. :-)

Lehet azt mondani, hogy a szöveg nehéz, mert:
- régen írták, vagy
- a közelmúltban írták, de a múltban játszódik és emiatt manapság már ritkán használt szavakkal kell dolgoznia a szerzőnek, hogy hiteles és stílusában autentikus legyen. (Fekete István idejében is világítottak már elektromossággal, de mégsem írhatta azt, hogy a lovagteremben felkapcsolták a villanyt. :-))
Én ezt nem látom akkora problémának. Ha ilyen szöveggel találkozik az olvasó, akkor fejlődik a szókincse, az asszociációs készsége stb. És, ha nem adja fel azonnal a kitartása, feladatmegoldó képessége is. OK, nem használja esetleg ezeket a kifejezéseket nap mint nap, és akkor mi van? Mindent csak haszonelv alapján lehet mérni, amit nem lehet azonnal pénzre váltani, azt nem is érdemes elsajátítani? (Egyébként, jól jöhet ez még pl. nyelvi társasjátékoknál, ha körül kell írni valamit, vagy ki kell rakni betűkből. :-)) Az olvasás élvezet, ami bizony néha befektetett munkát kíván, mint minden hobbi. Van, aki ezt szívesen teszi, mert neki ér annyit egy történelmi regény megértése, amivel egy kicsit belekóstol régi korok hangulatába. Szórakoztatóbb is, mint a tankönyvek.
Nem lehet csak kortárs írók jelenben játszódó köteteit olvasni, mert akkor jelentősen lecsökken a világirodalom.
Megjegyzem, a mindennapi életben is gyakran előfordul, hogy ismeretlen szavaktól hemzsegő szöveget kell(ene) elolvasni, értelmezni, megérteni. Ilyen pl. minden piaci, vagy közszolgáltatás ÁSZF-je, berendezések használati utasítása stb. Azok is tele vannak olyan kifejezésekkel, amit a mindennapi életben csak ritkán használunk, mégis fel kell fogni, hogy mire gondolt a szöveg írója. Más kérdés, hogy annak a megértésére sem fordítanak némelyek sok energiát, pedig az már tényleg zsebre megy.
USA (Walter Wanger productions), 97 perc, ff, angol Rendező: John Ford Producer: Walter Wanger és John Ford Egy menetrend szerinti kocsi Arizonából Új-Mexikóba tart 1880-ban. Rajta 9 ember: 6 utas, a kocsis, egy őr és Ringo Kid, aki menet közben csatlakozik hozzájuk. Egy közös van bennük:…..
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok.  Kisokosom előző…..
    Ízi szájder öcsém! – mondaná Csoki bácsi, ha tudná mi az a cider. Neki meghagyjuk a jó öreg ’Ászokot, mi meg bontunk egy cidert, és kivételesen nem isszuk meg… A cidert gyömbérrel turbózni és a sertés szüzet ebben pácolni, majd hozzápakolni még pár mutatós zöldséget, és kész is az…..
Szerző: Harmat Árpád Péter A magyarság 1100 éves Kárpát-medencei történetében számtalan fontos vezető, jelentős uralkodó, meghatározó politikus és önfeláldozó hős fordult elő, nagy mértékben alakítva népünk krónikáját. Ilyen volt például a honfoglaló Árpád vezér, a keresztény magyar államot…..
Valószínűleg az idei sem volt durvább, mint az eddigiek, csak az év vége kicsit besűrűsödött. Akadt néhány váratlan haláleset, ráadásul ikonikus szereplők mentek el. David Bowie-tól George Michaelig, Johann Cruijfftól Muhammad Aliig, Alan Rickmantől Bud Spencerig, Psota Iréntől Bara Margitig,…..
nj 2016.12.29 14:44:43
@cardiobascuralis 2: A Cruijff is helyes, sőt, az az eredeti írásmód! Lásd még: Feijenoord és Feyenoord stb.
Hétfőn Deep Purple-koncert lesz a Budapest Sportarénában. A koncertre már lényegében az összes jegy elkelt, szóval a tavalyi fezenes bulijuk után ismét telt ház előtt lép fel itthon a legendás angol rockzenekar. A koncert apropóján beszélgettünk egy kicsit telefonon Ian Gillan…..
nj 2014.02.16 22:58:30
@ddrum77: Persze, hogy Morse jó zenész, de abból a zenei világból, amit a Purple korábban képviselt, Morse véleményem szerint egy kicsit kilóg. Még Satriani is kilógott '93-ban, pedig ő aztán tényleg igyekezett mindent az eredeti verzió szerint játszani. (És rögtön hozzáteszem, hogy Satriani az egyik legnagyobb kedvencem, ahogy a Purple is. Külön-külön mindkettőt imádom, de valahogy mégsem keverném össze őket, mert nem egy egységes bandát adna vissza, hanem, hogy "Satriani jammel a Purple-lel". Véleményem szerint Morse-ra ez hatványozottan igaz.)
Még azt sem vitatom, hogy a jelenlegi Purple is magasan az átlag felett van. Csak Lord és Blackmore nélkül szerencsésebb lenne inkább más néven fellépni, akkor ezek a kritikák egyből okafogyottak lennének. Attól még a plakátokra rá lehet nyomtatni, hogy ex-Deep Purple és akkor bejön a nép.

@gyurma6: Ha a stúdióalbumokat nézzük, akkor nálam az 1., 2., 4. Zep-lemez, vagy az In Rock-Fireball-Machine Head trió, vagy az első 5 Black Sabbath 10-es körül van. A többi kevesebb.
nj 2014.02.16 23:00:41
@Veghetáry János: Na, kb. ezt írtam én is. Ha előbb olvasok, megspórolhattam volna egy hozzászólást... :-)
nj 2014.02.17 12:44:18
@satch: "Szövegei sem túl erősek (mondjuk sosem volt túlságoan az)..."

Hát, azt hiszem, ezzel senki nem tud vitatkozni.. :-)

"...rendes zeneszerző is alig van már a bandában, felesleges erőltetni."

Igen, ez a kulcsa az egésznek. Az értékelhető DP-életmű 80 %-át a Blackmore-Lord-Glover trió írta, akik közül már csak a basszusgitáros van a bandában.
Persze, Don Airey és Steve Morse is írhat jó nótákat, mert képesek rá, csak éppenséggel azok más stílusúak lesznek, mint a tradicionális Purple-számok.
Ami nem feltétlenül baj, csak pont ezért kellene inkább más néven folytatni. Nem lehet kivenni a Sabbathból Iommit, a Stones-ból Keith Richards-ot, a Metallicából Hetfieldet és azt mondani rájuk, hogy az továbbra is a Sabbath, Stones és Metallica.
Az előkészületek kitárgyalása után mai témánk ismét az interjúkkal lesz kapcsolatos, ráadásul egy vendégírás keretében. Engineer001 összegyűjtött néhány pontot, amire érdemes odafigyelni egy ilyen meghallgatás során. "Igen, igen, tudom, hogy volt már itt egy hasonló…..