Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorelle

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az egyes ütemben hamarosan elkezd szolgáltatni a Digi, az Amtel nemhogy növelné az internet sávszélességét és csökkentené az árakat, növeli a szolgáltatás díját, méghozzá több mint 10 százalékkal - derül ki a 2016. november 15-től hatályos "akciós" ajánlatukból. Ez pedig egyértelmű…..
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
Izombuilder.com Változások 2010.09.05 21:04:25
Rég nem blogoltam, most sincs sok időm, csak gondoltam, hogy adok egy kis helyzetjelentést.Visszautaztam 2 hétre Monaco-ba Rebeca-hoz. Ismét összejöttünk és minden "heppi" volt. Sajnos haza kellett utaznom. Utolsó nap megbeszéltük, hogy ez így nem nagyon életképes kapcsolat.…..
Testimese Ha gondolod... 2019.08.14 09:25:00
A múltkor ezzel zárta le a levelezésünket és elment nyaralni: Ui.: A telefonszámodat töröltem, sőt az e-mail címedet is törlöm, nehogy egy meggondolatlan pillanatomban ismét eszembe jusson felvenni veled a kapcsolatot. Bevallom: azóta nem kerestem, erre tegnap reggel üzenet az egyik közösségi…..
Bő egy héttel ezelőtt a megosztási ikonok integrálásáról számoltunk be, most ismét egy régi adósságunkat törlesztjük felétek. Ezentúl a  szerkesztőből elérhető ikonnal szúrhatjátok be a <!--more--> taget. Ha hosszú posztot írsz, de a blogod főoldalán csak egy…..
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
Izombuilder.com Költözés 2010.07.12 15:03:00
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sikeres a blogom. Kaptam egy telefonhívást a múlt héten az albérletem tulajától, amiben rákérdezett, hogy én vagyok e az Izombuilder blog szerkesztője, mert sok jel erre utal?! Nem hazudtam neki, azt mondtam, hogy én vagyok. Azt mondta, hogy ez…..
Dorelle 2010.07.12 15:43:57
 Végre egy érdekes és talán hatásos cikk az Indexen (persze, ha kellő ideig szem előtt lesz és be lesz reklámozva). Nagyon sok lényeges információt megtudunk belőle. Először is, hogy több "magyar" fogy, mint amennyi születik (ezt nem sajnálom, a végén…..
Dorelle 2010.07.08 21:46:54
háh, még jó h ezt tanultam évekig, csak épp most nincs vele munkám:) szemléletváltás mképp kellene a lakosságban, tök jó progikat lehetne csinálni, amik ráirányítják ezekre a dolgokra a figyelmet. de amíg nincs meg a humán-erőforrás (vagyis ez már megvan) és a politikusok oldaláról is ez az elhatározás, h csináljunk is ezzel a problémával vmit, addig ez így is marad, ahogy van...szarul. tényleg úgy táplálkozunk ahogy régen, csak az a baj, h anyáinknál már mekkora buli volt ha 1 héten 1x volt felvágott, a mai hülyegyerek meg még válogat. felborult az energiafelhasználás/raktározás aránya, csak ezt vhogy senki sem akarja belátni. a magyar fogyni fog, és a kisebbség meg gyarapodik...tisztára olyan mint a szelekció. a gyengébb növényt elnyomja az erősebb. igaz h az átlagéletkoruk és az életszínvonaluk alacsonyabb, mint a miénk, de amíg 1 fűszálba is tudnak kapaszkodni - segély meg ugye van szarásig, szaporodnak. az emancipunci részhez talán annyit, h nem, nyugi, nem szeretnénk mi annyirade többet keresni és dolgozni, mint ti, de 1xűen 1 fizetésből nem lehet megélni, főleg meg ha gyerek is van, és igenis a nőnek muszáj elmenni dolgoznia. de ha dolgozik, h neveli a gyereket? ha már annyira egyenjogúság meg minden, akkor miért csak a nőnek lesz 2 "állása" (munkahely és otthon), miért nincs az, h hazamegy a férj délután 4kor és kifőz, vagy a gyerekkel kezd foglalkozni, pelenkázgatni, etetni stb?:) mert nektek ez 1-undi, 2-meg él az a nagyszerű felfogás, h "ez a nő dolga"...naja. én szívesen nevelnék már akár most is gyereket, ha lenne 1 olyan férjem aki elő tudja minderre teremteni egyedül a pénzt. de hát nincs, és a mostani 20-asok nem is gondolkodnak ilyenen...majd gyerekezünk 30évesen.:/ tessék itt az elöregedő társadalom:)de na jó, nem feministáskodok:)
Aki nem ismerné az Emberi százlábú avagy Human centipede című beteg filmet, az először is ássa el magát, másodszor pedig nézze meg a film trailerjét! Ezek után már érthető lesz ez a tetoválás, és a jelmondat: 100% medically accurate! ..
Dorelle 2010.07.07 10:53:17
the first sequence:) so cute!
@rémTündér /beletemeti a felemást..../: tündér nyugodtan megnézheted, énis azt hittem majd fél szemmel nézem, de "sajna" semmi lényeges részt nem mutatnak benne, amitől elájulnál. simán undi, de ennyi:)
@pszicho pete: amikor a kis sárga felszólalt, h "bocs, szarnom kell" na ott rendesen felnevettem:D hát igen, a csaj ott leghátul megszívta rendesen.
Testimese Szopp, szopp - folytatás 2019.06.29 09:46:00
Előző levelét így fejezte be a csaj: "....megpróbálok pozitív irányba változni (most biztos kíváncsi vagy, nekem itt mit jelent a "pozitív irány", hát majd megtudod)!" És meg is mutatta rendesen: találkoztunk, fél perc múlva beültünk az autóba, 'az jó ha most egy csendes…..
Elég ideges voltam tegnap, ezért még a megírt történet posztolása is elmaradt...most pótolom...Lehetne Breaking news is a címe ennek a posztnak. Komolyan elgondolkodtam, hogy meg vagyok vuduzva, vagy álmodom?! Tegnap délután, hosszú idő után Rita felhívott. Ő az egyik Iker a…..
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
Testimese Iroda 2019.06.15 09:09:00
Nem egy helyen dolgoztunk a csajjal, mégis íróasztalon dugás lett a dologból, hisz arra a napra az ő irodája tűnt a legjobb helyszínnek. Az irodaház este 8 után már kihalt, neki kulcsa van az egész irodarészükhöz, többször szokott későig bent maradni, tehát ideálisnak tűnt a…..
Testimese 21 2019.06.18 10:02:00
Bevállaltam. Nem kellett nagyon rábeszélni magam: 21 éves, csinos csaj, - csak nem állok ellent!?  Leveleztünk, képcsere, aztán számcsere.  A korkülömbség nem aggasztotta.  Hm... mit mondjak... engem sem. Elsőre egy kávézást beszéltünk meg, fenntartva a lehetőségét, hogy ha…..
Dorelle 2010.06.18 15:08:02
Testimese Női vendégposzt 2019.06.16 10:15:00
Nos, itt van egy másik "élmény":Volt egy nagyon futó kalandom, M.-mel. Egy partnerkereső portálon keresgéltem éppen kapcsolatot, és annyira semmit mondó volt az adatlapja, hogy mindjárt provokálni akartam egy kicsit. Küldtem neki egy vicces üzenetet, s ezzel befejezettnek is…..
SF.blog Hello Kitty vs Star Wars 2010.06.11 12:50:00
Geekologie..
Dorelle 2010.06.11 13:13:54
A múltkoriban meghírdetett forgatásra végül Nudlee jelentkezett, akinek csináltam is egy napkorongot, kelta keresztbe ágyazva. A forgatás kb. három órát vett igénybe, remélhetőleg hamarosan elkészül a film, amit az HBO-s stáb csinál. A minta elég aprólékos volt, de nagyon…..
Dorelle 2010.06.10 21:38:42
de Sade márki +1 2010.06.05 09:14:00
…Legfeljebb még ez: Írások és kommentek (vagyis posztok és riposztok) sokaságai után befejezésül az egyik kedvenc íróm könyvcímének parafrázisa jut eszembe: Viszlát, és kösz a szavakat. Uraim: ajánlom magamat. Hölgyeim: ajánlom magomat. marquis de Sade…..
Dorelle 2010.06.10 14:57:40
Testimese Első mese - folytatás 2019.06.10 09:14:00
  Felmentünk tehát L.-hez. Úgy tűnt, tényleg nem nyomul tovább, tartja, amit ígért. Leültünk egy kicsit a konyhában, beszélgettünk, varami harapnivaló is akadt. Barátnőm és újdonsült lovagja azonban nem sokára rá besomfordált az egyik hálószobába, s mi kettesben maradtunk…..
Dorelle 2010.06.10 14:35:07
Testimese Ajánlat 2019.06.06 10:49:00
Nemrég kaptam ezt a felettébb érdekes levelet: Hali! A napokban olvastam a blogod, baromira tetszett, és megfogalmazódott egy nagy ötlet..... Volna számodra egy ajánlatom, és teljesen komolyan is gondolom, még ha elsőre furán is hangzik.(de lehet hogy nem is...) 40es férj vagyok, 35ös…..
testmódosítás Body mod videó 2010.06.01 22:37:00
Valaki volt olyan rendes és csinált egy olyan videót mindenféle piercing, tetoválás és scarification képekből, amibe belerakta az én néhány vágásomat is! Csekkoljátok!   Courtesy Design video..
Dorelle 2010.06.07 18:28:27
Gulyásdemokrácia Kilencven 2010.06.04 00:42:00
Kicsit több, mint kilencven éve Magyarország elbukott egy háborút. Kínos dolog, különösen úgy, hogy a háborút az Osztrák-Magyar Monarchia egyik feleként tulajdonképpen mi robbantottuk ki, azzal a nem is titkolt szándékkal, hogy majd legyőzzük az ellenségeinket, és elfoglalunk…..
Június harmadikán előáll a Fidesz azzal, hogy rossz a gazdaság helyzete, megszorításokra lesz szükség, két nagyon nehéz év jön, magyarul azzal, hogy mégsem igaz, amit tulajdonképp éveken át mondtak, hogy ha ők hatalomra jutnak, különösebb nehézségek nélkül javulni fog a…..
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Hitlert csak nem bírják békén hagyni a reklámosok (itt egy korábbi Adolf best of). Persze valahol érthető, hiszen ha olcsón szeretnénk nagy feltűnést kelteni, de legalább egy jó szaftos kis botrányt kavarni, akkor a legjobb ha valami igazán megbotránkoztató dolgot veszünk elő a…..